Mihin sijoittaa juuri nyt?

Mietitkö mihin sijoittaa vuonna 2024? Tai mihin sijoittaa 100, 1 000 tai 10 000 euroa? Kokosimme yhteen asiantuntijoiden viikon sijoitusideat. Tutustu uusimpiin sijoitusvinkkeihin ja nappaa salkkuusi kuumimmat osakkeet ja muut sijoitustuotteet.

Sijoitusideat

 

Asiantuntijat ja analyytikot koostavat viikoittain parhaat rahasto- ja osakeideat 2024 vuodelle. Tiesitkö, että saat sijoitusideoita myös kansainvälisistä osakkeista? Kumppanimme Kepler Cheuvreux tuottaa sijoitusideat maailman osakemarkkinoille. Olit sitten sijoittaja tai sijoittamisen aloittamista miettivä – ota asiantuntijoiden sijoitusideat tueksesi säästämiseen ja sijoittamiseen.

Mitkä rahastot ovat menestyneet parhaiten?

Tutustu rahastoihimme, jotka ovat viimeisen vuoden aikana tuottaneet parhaiten.

Menestyneimmät rahastot

Arvo-osuustili
Avaa arvo-osuustili ja sijoita laajasti eri pörssilistattuihin tuotteisiin.
OP Sijoituskumppani
OP Sijoituskumppani
OP Sijoituskumppani on OP-mobiilista löytyvä palvelu, joka auttaa sinua säästämisessä ja antaa juuri sinulle sopivia sijoitusneuvoja.
Osakesäästötili
Avaa osakesäästötili ja sijoita kotimaisten yhtiöiden pörssiosakkeisiin.
Vakuutussäästäminen
Tiesitkö, että voit sijoittaa rahastoihin myös sijoitusvakuutuksen kautta? Voit vaihtaa niitä vakuutuksen sisällä ilman myyntivoiton verotusta.

Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi antaa tarjous rahoitusvälineen ostamisesta tai myymisestä. On tärkeää muistaa, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevista tuotoista.

Rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. Osakesijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki. Strukturoidun joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija on OP Yrityspankki Oyj. Osuuspankit toimivat merkintäpaikkoina OP Yrityspankki Oyj:n lisäksi.