Vakuutussäästäminen

Vuodenvaihde lähestyy. Siksi nyt on hyvä aika tarkistaa eläkevakuutukseesi jo tähän mennessä maksetut maksut ja varmistaa, että laskutus on toteutunut suunnitelmasi mukaisesti.

Mikäli et ole vielä käyttänyt 5000 euron verovähennysetua täysimääräisesti, voit vielä maksaa lisämaksuja tämän vuoden puolella. Jotta vakuutusmaksut huomioidaan vuoden 2017 verotuksessasi, maksujen tulee olla OP-Henkivakuutus Oy:n tilillä viimeistään vuoden viimeisenä pankkipäivänä, perjantaina 29.12.2017.

Huomioithan, että mikäli laskusi eräpäivä on joulukuun 30. tai 31. päivä, maksu kirjautuu vakuutukseen vasta tammikuun 2. päivä 2018. Maksun eräpäivän muutoksen voit tehdä kätevästi op.fi-palvelussa tai ottamalla yhteyttä Osuuspankkiisi. 

Mikäli sinulla on kysyttävää eläkevakuutuksesi maksuihin liittyen, saat lisätietoa puhelinpalvelustamme numerosta 010 253 6100 (arkisin 8-18). Voit myös varata ajan oman Osuuspankkisi asiantuntijalle.

Terveisin, OP-Henkivakuutus Oy

Voit kirjautua Vakuutussäästämisen verkkopalveluun oman pankkisi verkkopalvelutunnuksia käyttäen. Kirjautuminen tapahtuu kohdasta Kirjaudu sisään ja valitsemalle Muut tunnistustavat. Kirjautumisen jälkeen löydät eläke- ja säästöhenkivakuutukset Säästöt ja sijoitukset Vakuutussäästämisen osiosta.