Kuorma-auton vakuutus

Varaudu kuorma-auton tai kevyen kuorma-auton vahinkoihin

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta
1

Uusi palkitseva liikennevakuutus

Meiltä saat sekä korkean lähtöbonuksen, vikkelän bonuskehityksen että erinomaisen bonusturvan.

2

Kuorma-autollesi sopiva vakuutus

Laajin Superkasko sisältää myös lasiturvan ja edullisempi Kevytkasko sopii yli 3-vuotiaille kuorma-autoille.

3

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Kuorma-auton vakuutus tuo turvaa omaisuudellesi

Kuorma-auton vakuutus pitää sisällään liikennevakuutuksen ja halutessasi myös kaskon. Lakisääteinen liikennevakuutus korvaa onnettomuuden sattuessa kaikkien osallisten henkilövahingot sekä syyttömälle vastapuolelle aiheutuneet vahingot. Kaskolla taas varaudut kuorma-autollesi sattuviin vahinkoihin, kuten kolareihin tai kiveniskemiin lasissa.

Verkkokaupastamme voit ostaa vakuutuksen yksityiskäytössä olevalle kuorma-autolle, joka painaa enintään 6 000 kg. Kuorma-auton vakuutuksen hinta selviää kätevästi verkkokaupassamme. 

Jos haluat vakuuttaa yli 6 000 kg painavan kuorma-auton, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerromme vakuutusvaihtoehdoista.

Yrityskäytössä oleva kuorma-auto tulee vakuuttaa yrityksen kautta.

Mitä kuorma-auton vakuutus korvaa?

Kuorma-auton liikennevakuutuksen lisäksi voit ottaa kuorma-autollesi joko Superkaskon, Kevytkaskon tai Osakaskon. Superkasko on kattavin kuorma-auton vakuutus, joka korvaa esimerkiksi törmäys-, varkaus- ja palovahingot. Superkaskoon voit valita myös lisäturvia, jotka korvaavat esimerkiksi lasivahinkoja tai menetettyjä käyttöpäiviä.
 
Kevytkasko on edullisempi kuorma-auton vakuutus enintään 15 000 euron arvoisille ja yli 3-vuotiaille kuorma-autoille. Kuorma-auton Osakasko taas ei korvaa kolarivahinkoja. Se kuitenkin tuo turvaa esimerkiksi varkauden, palon ja halutessasi myös ilkivallan ja matkan katkeamisen varalta.

Kun kuljetat tavaraa kuorma-autolla, varmista ajoneuvon kantavuus, kuorman sidonta sekä riittävät rengaspaineet.

Teuvo Kaipainen Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Paras Superkasko korvaa lasivahingot ja menetetyt käyttöpäivät

Valinnaisten lisäturvien avulla voit tehdä Superkaskosta tarpeisiisi sopivan kuorma-auton vakuutuksen. Lisäturvista korvaamme esimerkiksi kuorma-autosi lasin vaihdon ilman kaskon bonusmenetystä ja lasin korjauksen ilman omavastuuta.

Lisäturvista on apua myös, jos autosi on korjattavana kaskosta korvattavan vahingon vuoksi. Maksamme silloin päiväkorvauksen menetetyiltä käyttöpäiviltä. Lisäksi voit valita kuorma-auton vakuutukseesi lisäturvan, joka takaa lunastustilanteessa normaalia korkeamman korvauksen.

Autovakuutus henkilöautolle
Autovakuutus henkilöautolle
Pakettiauton vakuutus

Kuorma-auton liikennevakuutuksen bonus nousee nopeasti ja laskee vahingon sattuessa maltillisesti. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on vähintään 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat kerryttämäsi hyvän bonusprosentin myös muihin autoihisi.

Kaskoon saat heti 70 % maksimibonuksen. Saat bonuksen Super- ja Kevytkaskoon eli kaskoihin, joissa on kolarointi- ja törmäysturva. Kaskon bonus alentaa kolarointi- ja törmäysturvan maksua, ja siitä korvattu vahinko puolestaan alentaa bonusta.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.