Hevosvakuutus

Turvaa hevosille ja poneille
MAKSUTON ETU

Hevosvakuutuksella saat FirstVet-etäeläinlääkärin käyttöösi

Kun sisällytät Pohjola Hevosvakuutukseen eläinlääkärikuluja kattavan hoitokuluvakuutuksen, saat käyttöösi maksuttoman FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun.

Mikä on FirstVet-etäeläinlääkäri?

FirstVet-palvelu tarjoaa rajattoman määrän etäeläinlääkärin konsultointeja maksutta käyttöösi, kun tarvitset apua hevosen terveyttä koskeviin huoliin. Palvelu toimii videopuhelun välityksellä. Eläinlääkäri arvioi videopuhelun välityksellä hevosen terveydentilan ja ohjaa tarvittaessa oikeanlaiseen hoitoon. Jos hoitoa ei tarvita, saat FirstVetin kautta eläinlääkäriltä ohjeet kotihoitoon.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Näin palvelu toimii:

1. Luo tili palveluun ja lataa sovellus, kun olet hankkinut hevosellesi vakuutuksen. Näin sinulla on apu aina käden ulottuvilla.

2. Jos hevonen sairastuu tai loukkaantuu, ota ensimmäisenä FirstVetin kautta yhteys eläinlääkäriin.

3. Saat eläinlääkäriltä toimintaohjeet ja mahdollisen suosituksen lääkäriajan varaamisesta.

Tutustu FirstVet-palveluun
Lue lisää Sulje
1

Varmista hyvä ja nopea hoito

Hevosvakuutus korvaa eläinlääkärikuluja ja turvaa samalla parhaan mahdollisen hoidon, jos hevonen sairastuu tai loukkaantuu.

2

Sinulle sopiva hevosvakuutus

Voit valita hevosvakuutukseen omiin tarpeisiisi sopivan kattavuuden ja omavastuun.

3

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Turvaa pahimman varalle ja apua eläinlääkärikuluihin

Hevonen on parhaimmillaan luotettu ystävä, jonka hyvinvointi on sydämenasia. Hevosten vakuutuksiimme sisältyy aina eläinvakuutus kuoleman varalle sekä eläinvastuuvakuutus. Voit liittää hevosvakuutukseen myös eläinlääkärikuluja kattavan hoitokuluvakuutuksen, joka auttaa sairastuneen tai loukkaantuneen hevosen nopeasti hyvään hoitoon.

Mitä hevosvakuutus korvaa?

Eläinvakuutuksemme korvaa, jos hevonen menehtyy tai lopetetaan sairauden, tapaturman, synnytyksen tai luomisen vuoksi. Hevosen vastuuvakuutuksesta sen sijaan saat korvausta, jos hevosesi aiheuttaa ulkopuolisille vahinkoja, joista hevosen omistaja, hallussapitäjä tai hoitaja on lain mukaan korvausvastuussa.

Hoitokuluvakuutuksesta on kaksi vaihtoehtoa, joista laajempi kattaa esimerkiksi

  • eläinlääkärin palveluja ja palkkioita,
  • sidetarvikkeita ja eläinlääkärin määräämiä lääkkeitä,
  • röntgen- ja laboratoriotutkimuksia ja
  • hoitopäivämaksuja, kun hevosta on välttämätöntä hoidattaa eläinklinikalla.

Voit valita myös suppeamman hoitokuluvakuutuksen, joka korvaa ehdoissa yksilöityjen sairauksien ja tapaturmien perustason eläinlääkärikuluja.

Vakuutus niin varsoille, ratsuille kuin ravureille

Hevosvakuutus tuo turvaa niin poneille kuin kilpa- ja harrastehevosille. Vakuutuksen voi ottaa jo 10 vuorokauden ikäisille varsoille. Hevosvakuutus myönnetään enintään 15-vuotiaalle hevoselle tai ponille.

Suppeampi, vain hevosen tapaturmaisen kuoleman, katoamisen tai varastamisen korvaava hevosvakuutus sekä hevosen vastuuvakuutus voidaan myöntää myös vanhemmalle, enintään 21-vuotiaalle ratsulle. Hevosvakuutus päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana hevonen täyttää 22-vuotta.

Hevosvakuutus turvaa hevosen kattavimmillaan sekä sairauksien että loukkaantumisten varalta. Hevosvakuutuksen hinta perustuu puolestaan muun muassa siihen, mitä turvia valitset hevosellesi.

Hannu Partanen Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Hevosvakuutuksen terveysselvitys hoituu verkossa

Hevosen vakuutus, kuten kaikki eläinvakuutuksemme myönnetään eläimen terveydentilan perusteella. Hevosen terveysselvitys on helppo täyttää op.fi-palvelussa vakuutuksen oston yhteydessä.

Hevosvakuutus voidaan usein myöntää, vaikkei hevonen olisikaan täysin terve. Ratkaisu tehdään aina täytetyn terveysselvityksen tietojen perusteella.

Hevosen vakuutus korvaa sen voimassa ollessa alkaneiden sairauksien tai tapaturmien hoidon. Kaikkein kattavimman turvan varmistat, kun otat hevosvakuutuksen silloin, kun hevosesi tai ponisi on nuori ja terve.

Kannattaako hevonen vakuuttaa?

Kattavin hevosvakuutuksemme turvaa hevosen sekä tapaturmien että sairauksien varalta. Vakuutuksen avulla varmistat hevosellesi nopean hoidon, ilman huolta suurista eläinlääkärikustannuksista. Hevonen tai poni kannattaa vakuuttaa jo nuorena ja terveenä, jotta saat mahdollisimman kattavan turvan.

Autovakuutus henkilöautolle
Autovakuutus henkilöautolle
Miehet vaeltamassa turvallisin mielin, kun terveysvakuutus on kunnossa.
Aikuisen terveysvakuutus
Sairauden ja tapaturman varalta otettavan hevosen hoitokuluvakuutuksen voi ottaa yli 10 päivän ja enintään 15 vuoden ikäiselle hevoselle. Pelkän tapaturman varalta otettavan eläinvakuutuksen voi hankkia yli 10 päivää ja enintään 21 vuotta vanhalle hevoselle. Sekä laajempi että suppeampi vakuutus päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jolloin hevonen täyttää 22 vuotta.
Hevosen vakuutukset ovat voimassa Pohjoismaissa ja tilapäisesti, yhtäjaksoisesti enintään vuoden ajan, myös muissa EU-maissa, Isossa-Britanniassa sekä Sveitsissä.
Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.