Hevosvakuutus

Turvaa hevosille ja poneille
1

Varmista hyvä ja nopea hoito

Hevosvakuutus korvaa eläinlääkärikuluja ja turvaa samalla parhaan mahdollisen hoidon.

2

Sinulle sopiva hevosvakuutus

Muokkaa hevosvakuutuksesta omiin tarpeisiisi sopiva valitsemalla haluamasi kattavuus ja omavastuu.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Turvaa pahimman varalle ja apua eläinlääkärikuluihin

Hevonen on parhaimmillaan luotettu ystävä, jonka hyvinvointi on sydämenasia. Hevosvakuutukseemme sisältyy aina eläinvakuutus ja eläinvastuuvakuutus. Eläinvakuutuksemme korvaa, jos hevonen menehtyy tai lopetetaan sairauden, tapaturman, synnytyksen tai luomisen vuoksi. Vastuuvakuutus sen sijaan kattaa ulkopuolisille aiheutettuja vahinkoja, joista hevosen omistaja, hallussapitäjä tai hoitaja on lain mukaan korvausvastuussa.

Voit liittää hevosvakuutukseen myös eläinlääkärikuluja kattavan hoitokuluvakuutuksen, joka auttaa sairastuneen tai loukkaantuneen hevosen nopeasti hyvään hoitoon. Hoitokuluvakuutuksesta on kaksi vaihtoehtoa, joista laajempi kattaa esimerkiksi

  • eläinlääkärin palkkioita,
  • sidetarvikkeita ja eläinlääkärin määräämiä lääkkeitä,
  • röntgen- ja laboratoriotutkimuksia ja
  • hoitopäivämaksuja, kun hevosta on välttämätöntä hoidattaa eläinklinikalla.

Vakuutus niin varsoille, ratsuille kuin ravureille

Hevosvakuutus tuo turvaa niin poneille kuin kilpa- ja harrastehevosille. Vakuutuksen voi ottaa jo 10 vuorokauden ikäisille varsoille. Hevosvakuutus myönnetään alle 16-vuotiaalle hevoselle tai ponille.

Suppeampi, vain hevosen tapaturmaisen kuoleman, katoamisen tai varastamisen korvaava hevosvakuutus sekä vastuuvakuutus voidaan myöntää myös vanhemmalle alle 22-vuotiaalle ratsulle. Hevosvakuutus päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana hevonen täyttää 22-vuotta.

Hevosvakuutus turvaa hevosen kattavimmillaan sekä sairauksien että loukkaantumisten varalta. Hevosvakuutuksen hinta perustuu puolestaan muun muassa siihen, mitä turvia valitset hevosellesi.

Hannu Partanen Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Hevosvakuutuksen terveysselvitys hoituu verkossa

Hevosvakuutus ja muut eläinvakuutukset myönnetään eläimen terveydentilan perusteella. Hevosen terveysselvitys on helppo täyttää verkossa vakuutuksen oston yhteydessä.

Hevosvakuutus voidaan usein myöntää, vaikkei hevonen olisikaan täysin terve. Ratkaisu tehdään aina täytetyn terveysselvityksen tietojen perusteella.

Hevosen vakuutus korvaa sen voimassa ollessa alkaneiden sairauksien tai tapaturmien hoidon. Kaikkein kattavimman turvan varmistat, kun otat hevosvakuutuksen hevosen tai ponin ollessa nuori ja terve.

Autovakuutus henkilöautolle
Aikuisen terveysvakuutus
Hevosen vakuutukset ovat voimassa Pohjoismaissa ja tilapäisesti, yhtäjaksoisesti enintään vuoden ajan, myös muissa EU-maissa sekä Sveitsissä.
Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.