Koira pureskelee lelua

Koiravakuutus

Parasta huolenpitoa koirallesi
AJANKOHTAISTA

Koiravakuutuksella entistä parempaa palvelua vahingon sattuessa!

Olemme tuoneet koiravakuutukseemme uusia etuja, jotka helpottavat elämääsi koirasi sairastuessa tai loukkaantuessa. Näet tarkemmat tiedot tehdyistä parannuksista alla.

TassuApu kolmeksi kuukaudeksi maksutta

TassuApu-verkkopalvelun avulla koirasi terveys- ja harrastustiedot pysyvät kätevästi tallessa ja ajan tasalla. OP:n koiravakuutusasiakkaana saat TassuAvun maksutta käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi. Voit lunastaa etusi rekisteröitymällä TassuApuun ja käyttämällä koiravakuutuksesi sopimustunnusta kampanjakoodina. Ohjeet kampanjakoodin lunastamiseen löydät täältä.

Maksuton etäeläinlääkäri palveluksessasi ilman käyttörajoituksia

Kun koirasi terveys mietityttää, sinun ei välttämättä tarvitse lähteä potilaan kanssa klinikalle jonottamaan. FirstVet-palvelun avulla saat eläinlääkärin virtuaalisesti kotiisi videopuhelun välityksellä - saman päivän aikana.

Kun valitset OP Koiravakuutukseen hoitokuluvakuutuksen, käytössäsi on rajoittamaton määrä maksuttomia FirstVet-etäkonsultaatioita jokaiselle vakuuttamallesi koiralle. Etu on voimassa vuoden 2019 ajan. Palvelua kehitetään asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, jolloin maksuttoman etäkonsultaatio -palvelun tarve arvioidaan vuosi kerrallaan. Lue lisää FirstVet-palvelusta OP Vahinkoavusta.

Suorakorvauspalvelu kumppanillamme

Koiran sairastuessa tai loukkaantuessa ja vaatiessa hoitoa, voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme. Kumppaniltamme koirasi saa tarvitsemansa hoidon, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta vahinkoilmoitusta jälkikäteen. Kumppanimme hoitaa vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi paikan päällä. Maksat koiravakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun, ja loppuosan klinikka laskuttaa OPlta. Ensimmäinen eläinklinikkakumppanimme on Omaeläinklinikka, ja suorakorvauspalvelua on tarjolla Omaeläinklinikan toimipisteissä arkisin aikavälillä 9-19.

Klinikalla asioidessasi tarvitset mukaan koiravakuutuksesi sopimustunnuksen, jonka löydät esimerkiksi vakuutuskirjastasi. Tarkemmat ohjeet eläinklinikkakumppanilla asioimiseen sekä sinua lähimmän eläinklinikkakumppanin löydät OP Vahinkoavusta.

Siirry OP Vahinkoapuun
Lue lisää Sulje
1

Vakuutus koiralle kuin koiralle

Vakuutamme niin rotukoirat kuin sekarotuiset koirat, ja voit muokata koirasi vakuutuksesta juuri sinulle sopivan.

2

Apua yllättäviin eläinlääkärikuluihin

Koiran vakuutus korvaa eläinlääkärikuluja ja lääkkeitä, joten koiran hyvä hoito ei jää rahasta kiinni.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Koiran vakuutuksella varmistat parhaan hoidon

Koirille sattuu ja tapahtuu, kuten meille ihmisillekin. Kattavan koiravakuutuksen turvin voit viedä koirasi parhaaseen hoitoon, eikä eläinlääkärin laskua tarvitse pelätä.

Korvaamme koiran vakuutuksesta eläinlääkärikuluja, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia sekä apteekissa myytäviä lääkkeitä ja toivomme, että eläinystäväsi voi pian paremmin. Halutessasi voit ottaa myös eläinvakuutuksen, joka korvaa pelkästään koiran katoamisen tai menehtymisen tapaturmassa tai sairauteen.

Koiran vakuutus korvaa esimerkiksi, jos koirasi sairastuu tai loukkaantuu, menehtyy tai katoaa tai aiheuttaa ulkopuoliselle henkilölle vahinkoa, josta olet lain mukaan korvausvastuussa.
Mies ja koira

Koiravakuutus tuo turvaa jo koiranpennulle

Koiravakuutus kannattaa ottaa jo pienelle koiranpennulle, joka vasta aloittelee maailmaan tutustumista. Myönnämme koiravakuutuksen jo kuuden viikon ikäiselle koiralle, niin rotukoiralle kuin sekarotuiselle parhaalle kaverille.

Koiravakuutus voidaan myöntää alle 7-vuotiaille koirille. Vakuutus tuo koiralle turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta aina sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana koira täyttää 10 vuotta.

Villakoirien kasvattajana haluan olla varma, että koirani saavat tarvittaessa parhaan mahdollisen hoidon.

Kisse Riihimäki

Koiravakuutus myönnetään terveysselvityksen perusteella

Koiravakuutuksen ja muidenkin eläinvakuutusten myöntämiseen tarvittava terveysselvitys on helppo täyttää verkossa vakuutuksen oston yhteydessä.

Koiralle voidaan usein myöntää vakuutus, vaikkei se olisikaan täysin terve. Ratkaisu tehdään aina täytetyn terveysselvityksen tietojen perusteella.

Korvaamme koiravakuutuksen voimassa ollessa alkaneiden sairauksien ja sattuneiden tapaturmien hoitokulut, joten ennen vakuutuksen ottamista alkaneita sairauksia ei koiravakuutuksesta pääsääntöisesti korvata. Kun otat koirallesi vakuutuksen koiran ollessa nuori ja terve, varmistat koirallesi samalla kaikkein kattavimman turvan.

Irtaimiston Omakoti-vakuutuksesta korvataan asuinhuoneistossa pidettävän lemmikin tapaturmainen kuolema 1 500 euroon asti. 

Eläinlääkärin kulut ja sairaudesta aiheutuva lemmikin kuolema korvataan kuitenkin vain koiran tai kissan omasta vakuutuksesta. Koiran tai kissan vakuutuksen voi saada myös ilman kotivakuutusta.

Huomaathan, että kotivakuutuksesta ei korvata eläimen pureskelemalla, repimällä tai raapimalla aiheuttamia vahinkoja.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP Vakuutuksen asiamiehenä.