Koiran vakuutus

Turvaa koiran terveys ja oma talous yllättäviltä kuluilta
MAKSUTON ETU

Pohjola Koiravakuutus tuo käyttöösi laajat edut

Kun sisällytät Pohjola Koiravakuutukseen hoitokuluvakuutuksen, saat käyttöösi maksuttoman ja rajattoman FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu FirstVet-palveluun

Näin vakuutus ja FirstVet auttavat, jos koira sairastuu tai jotain sattuu:

FirstVet-palveluun kannattaa luoda tili heti koiravakuutuksen ostettuasi. Näin apu on aina lähellä, jos koirasi loukkaantuu tai sairastuu.

1. Varaa aina ensimmäisenä eläinlääkärille aika FirstVetin kautta, jos koira loukkaantuu tai sairastuu. FirstVet-palvelun avulla saat eläinlääkärin virtuaalisesti kotiisi videopuhelun välityksellä.

2. Saat FirstVet-eläinlääkäriltä arvion koiran terveydentilasta sekä tarvittaessa ohjauksen jatkohoitoon. Jos toimenpiteitä ei tarvita, saat selkeät ohjeet kotihoitoa varten.

3. Jos etäeläinlääkäri suosittelee varaamaan ajan jatkohoitoa varten, varaa aika eläinklinikkakumppanillemme. Löydät lähimmän eläinklinikkakumppanin helposti Pohjola Vahinkoavusta.

Eläinklinikkakumppanit auttavat, jos FirstVet suosittelee jatkohoitoa

Jos FirstVet-etäeläinlääkäri suosittelee koirallesi jatkotutkimuksia eläinlääkärillä, hoituu asian hoitaminen helpoiten eläinklinikkakumppanillamme. Kumppaniltamme koirasi saa tarvitsemansa hoidon, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta vahinkoilmoitusta jälkikäteen.

Kumppanimme hoitaa myös vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi paikan päällä. Maksat koiravakuutuksesta korvattavasta hoidosta käynnin yhteydessä vain vakuutuksesi omavastuun. Klinikka laskuttaa loppuosan Pohjola Vakuutukselta.

Katso lähin kumppani Pohjola Vahinkoavusta

Lue lisää Sulje
1

Ei yläikärajaa koiran terveydelle

Koiravakuutus korvaa eläinlääkärikuluja ja lääkkeitä läpi koiran elämän, ilman yläikärajaa.

2

Koiravakuutus rotukoiralle ja sekarotuiselle

Pohjola Koiravakuutus turvaa niin rotukoirat kuin monirotuiset koirat. Koiran vakuutuksen turvien vertailu on helppoa. Voit räätälöidä koiravakuutuksesta juuri koirallesi sopivan kokonaisuuden.

3

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Voinko saada alennusta koiravakuutuksestani?

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös koiran vakuutuksesta. Tarkista, oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Koiran vakuutuksella varmistat parhaan hoidon

Koirille sattuu ja tapahtuu, kuten meille ihmisillekin. Kattavan koiravakuutuksen turvin voit viedä koirasi parhaaseen hoitoon, eikä eläinlääkärin laskua tarvitse pelätä.

Korvaamme koiran vakuutuksesta eläinlääkärikuluja, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia sekä apteekissa myytäviä lääkkeitä ja toivomme, että eläinystäväsi voi pian paremmin. Halutessasi voit ottaa myös eläinvakuutuksen, joka korvaa pelkästään koiran katoamisen tai menehtymisen tapaturmassa tai sairauteen.

Koiran vakuutus korvaa esimerkiksi, jos koirasi sairastuu tai loukkaantuu, menehtyy tai katoaa tai aiheuttaa ulkopuoliselle henkilölle vahinkoa, josta olet lain mukaan korvausvastuussa.

Koiravakuutus tuo turvaa jo koiranpennulle

Koiravakuutus kannattaa ottaa jo pienelle koiranpennulle, joka vasta aloittelee maailmaan tutustumista. Myönnämme koiravakuutuksen jo kuuden viikon ikäiselle koiralle, niin rotukoiralle kuin sekarotuiselle parhaalle kaverille.

Koiravakuutus voidaan myöntää alle 7-vuotiaille koirille. Vakuutus tuo koiralle turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta koko elämän ajan, ilman ikärajoituksia.

Valitse vakuutukseesi 3 000 euron enimmäiskorvaus, jolloin saat kattavimman turvan koirallesi. Huomioithan kuitenkin, että koiravakuutuksen kuoleman ja vastuuvahingot kattavat turvat päättyvät koiran täytettyä 10 vuotta.

 

Mitä koiravakuutus korvaa?

Koiravakuutuksen korvaavuus riippuu vakuutukseen valitsemistasi turvista. Hoitokuluvakuutuksesta korvataan esimerkiksi eläinlääkärikäyntien, tutkimusten ja lääkkeiden kustannuksia.

Eläinvastuuvakuutus korvaa koiran muille aiheuttamia vahinkoja, joista olet korvausvastuussa lain mukaan. Koiravakuutuksesta korvataan myös koiran katoaminen tai menehtyminen.

Vertaile korvauksia, valitse turvat ja räätälöi Pohjola Koiravakuutus juuri sinun koirallesi sopivaksi.

Turva Mitä korvaamme? Enimmäis­korvauksen määrä Omavastuu
Hoitokulu­vakuutus Korvaamme koiran terveydenhoitoon liittyviä kuluja ilman yläikärajaa.

Korvaamme koirallesi eläinlääkärin tutkimukset ja hoidot sekä reseptilääkkeet, jotka ovat koirallesi välttämättömiä sairauden tai tapaturman hoitamiseksi.
Valitsemasi enimmäiskorvauksen mukaan joko 1 000 €, 2 000 € tai 3 000 €.

Valitsemasi enimmäiskorvaus alenee lähtötasostaan 20 % per vakuutuskausi 10 ikävuoden jälkeen.
70 € vakuutuskaudella ja sen ylittävistä kuluista valintasi mukaan joko 30 tai 40 %.
Eläin­vakuutus Korvaamme koirasi menehtymisen tai katoamisen 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme rahallisen menetyksen, jos koirasi kuolee, katoaa, varastetaan tai joudutaan lopettamaan eläinsuojelullisista syistä.
Valitsemasi vakuutusmäärä 0 €
Eläinvastuu­vakuutus*

* edellyttää myös Eläinvakuutus-turvan ottamista
Vastuuvakuutus 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme koirasi ulkopuoliselle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, jotka olet velvollinen korvaamaan lain mukaan.
Enintään 85 000 € 150 €

Villakoirien kasvattajana haluan olla varma, että koirani saavat tarvittaessa parhaan mahdollisen hoidon.

Kisse Riihimäki

Koirien vakuutukset myönnetään terveysselvityksen perusteella

Koirien vakuutukset ja muutkin eläinvakuutukset myönnetään terveysselvityksen perusteella, joka on helppo täyttää verkossa vakuutuksen oston yhteydessä.

Koiralle voidaan usein myöntää vakuutus, vaikkei se olisikaan täysin terve. Ratkaisu tehdään aina täytetyn terveysselvityksen tietojen perusteella.

Korvaamme koiravakuutuksen voimassa ollessa alkaneiden sairauksien ja sattuneiden tapaturmien hoitokulut, joten ennen vakuutuksen ottamista alkaneita sairauksia ei koiravakuutuksesta pääsääntöisesti korvata. Kun otat koirallesi vakuutuksen koiran ollessa nuori ja terve, varmistat koirallesi samalla kaikkein kattavimman turvan.

Mikä vaikuttaa koiravakuutuksen hintaan?

Koiravakuutuksen hinta määräytyy koirasi tietojen, kuten rodun ja iän, sekä asuinpaikkakuntasi ja valitsemasi vakuutusturvan laajuuden perusteella. Koiravakuutuksen hintaan vaikuttavat myös eri turviin valitsemasi enimmäiskorvaus, vakuutusmäärä ja omavastuut.

Halvin koiravakuutus ei välttämättä olekaan paras koiravakuutus, sillä karvaisen ystäväsi turvaaminen mahdollisimman kattavasti vaikuttaa usein myös koiravakuutuksen hintaan. Turvien ja hinnan vertailu käy helposti verkkokaupassamme.

Pitääkö koiralla olla vakuutus?

Koiravakuutus ei ole pakollinen, mutta sen avulla varmistat koirallesi hyvän hoidon ja turvaat oman taloutesi yllättävien kustannusten varalta. Lääkkeiden, eläinlääkärikäyntien sekä laboratorio- ja röntgentutkimusten kustannukset voivat nousta yllättävänkin korkeiksi. Koiravakuutuksesta korvataan kuluja vuoden mittaisen vakuutuskauden aikana jopa 3000 euroon asti.

Irtaimiston Omakoti-vakuutuksesta korvataan asuinhuoneistossa pidettävän lemmikin tapaturmainen kuolema 1 500 euroon asti. 

Eläinlääkärin kulut ja sairaudesta aiheutuva lemmikin kuolema korvataan kuitenkin vain koiran tai kissan omasta vakuutuksesta. Koiran tai kissan vakuutuksen voi saada myös ilman kotivakuutusta.

Huomaathan, että kotivakuutuksesta ei korvata eläimen pureskelemalla, repimällä tai raapimalla aiheuttamia vahinkoja.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

 

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.