Koira turvattuna koiravakuutuksella miehen sylissä

Koiravakuutus

Turvaa koiran terveys ja oma talous yllättäviltä kuluilta
MAKSUTON ETU

Hyödynnä FirstVet-eläinlääkäri ja eläinklinikkakumppanit

Pohjola Koiravakuutuksella saat käyttöösi maksuttoman FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun ja vahinkotilanteessa auttavat eläinklinikkakumppanimme.

Maksuton ja rajaton FirstVet-etäeläinlääkäri

Pohjola Koiravakuutuksella saat käyttöösi maksuttoman ja rajattoman FirstVet-etäeläinlääkärin, kun sisällytät vakuutukseen hoitokuluvakuutuksen terveydenhoitoon liittyvien kulujen varalle. Etu on voimassa toistaiseksi.

Kun koirasi terveys mietityttää, FirstVet-palvelun avulla saat eläinlääkärin virtuaalisesti kotiisi videopuhelun välityksellä jo saman päivän aikana. FirstVet-eläinlääkäriltä saat arvion koiran terveydentilasta sekä tarvittaessa ohjauksen jatkohoitoon. Jos toimenpiteitä ei tarvita, saat selkeät ohjeet kotihoitoa varten. 

Tutustu FirstVet-toimintaohjeisiin Pohjola Vahinkoavussa

Eläinklinikkakumppanit koirasi apuna

Koiran sairastuessa tai loukkaantuessa ja vaatiessa hoitoa, voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme. Kumppaniltamme koirasi saa tarvitsemansa hoidon, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta vahinkoilmoitusta jälkikäteen. Kumppanimme hoitaa vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi paikan päällä. Maksat koiravakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun, ja loppuosan klinikka laskuttaa Pohjola Vakuutukselta.

Katso lähin kumppani Pohjola Vahinkoavusta

Lue lisää Sulje
1

Ei yläikärajaa koiran terveydelle

Koiravakuutus korvaa eläinlääkärikuluja ja lääkkeitä läpi koiran elämän, ilman yläikärajaa.

2

Rotu- ja sekarotuiselle koiralle

Pohjola Koiravakuutus turvaa niin rotukoirat kuin monirotuiset koirat. Voit räätälöidä vakuutuksesta juuri koirallesi sopivan kokonaisuuden.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Koiran vakuutuksella varmistat parhaan hoidon

Koirille sattuu ja tapahtuu, kuten meille ihmisillekin. Kattavan koiravakuutuksen turvin voit viedä koirasi parhaaseen hoitoon, eikä eläinlääkärin laskua tarvitse pelätä.

Korvaamme koiran vakuutuksesta eläinlääkärikuluja, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia sekä apteekissa myytäviä lääkkeitä ja toivomme, että eläinystäväsi voi pian paremmin. Halutessasi voit ottaa myös eläinvakuutuksen, joka korvaa pelkästään koiran katoamisen tai menehtymisen tapaturmassa tai sairauteen.

Koiran vakuutus korvaa esimerkiksi, jos koirasi sairastuu tai loukkaantuu, menehtyy tai katoaa tai aiheuttaa ulkopuoliselle henkilölle vahinkoa, josta olet lain mukaan korvausvastuussa.
Koiravakuutuksella turvattu koiranpentu

Koiravakuutus tuo turvaa jo koiranpennulle

Koiravakuutus kannattaa ottaa jo pienelle koiranpennulle, joka vasta aloittelee maailmaan tutustumista. Myönnämme koiravakuutuksen jo kuuden viikon ikäiselle koiralle, niin rotukoiralle kuin sekarotuiselle parhaalle kaverille.

Koiravakuutus voidaan myöntää alle 7-vuotiaille koirille. Vakuutus tuo koiralle turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta koko elämän ajan, ilman ikärajoituksia. Valitse vakuutukseesi 3 000 euron enimmäiskorvaus, jolloin saat kattavimman turvan koirallesi. Huomioithan kuitenkin, että koiravakuutuksen kuoleman ja vastuuvahingot kattavat turvat päättyvät koiran täytettyä 10 vuotta.

 

Valitse turvat ja räätälöi Pohjola Koiravakuutus koirallesi sopivaksi

Turva Mitä korvaamme? Enimmäis­korvauksen määrä Omavastuu
Hoitokulu­vakuutus Korvaamme koiran terveydenhoitoon liittyviä kuluja ilman yläikärajaa.

Korvaamme koirallesi eläinlääkärin tutkimukset ja hoidot sekä reseptilääkkeet, jotka ovat koirallesi välttämättömiä sairauden tai tapaturman hoitamiseksi.
Valitsemasi enimmäiskorvauksen mukaan joko 1 000 €, 2 000 € tai 3 000 €.

Valitsemasi enimmäiskorvaus alenee lähtötasostaan 20 % per vakuutuskausi 10 ikävuoden jälkeen.
70 € vakuutuskaudella ja sen ylittävistä kuluista valintasi mukaan joko 30 tai 40 %.
Eläin­vakuutus Korvaamme koirasi menehtymisen tai katoamisen 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme rahallisen menetyksen, jos koirasi kuolee, katoaa, varastetaan tai joudutaan lopettamaan eläinsuojelullisista syistä.
Valitsemasi vakuutusmäärä 0 €
Eläinvastuu­vakuutus*

* edellyttää myös Eläinvakuutus-turvan ottamista
Vastuuvakuutus 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme koirasi ulkopuoliselle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, jotka olet velvollinen korvaamaan lain mukaan.
Enintään 85 000 € 150 €

Villakoirien kasvattajana haluan olla varma, että koirani saavat tarvittaessa parhaan mahdollisen hoidon.

Kisse Riihimäki

Koiravakuutus myönnetään terveysselvityksen perusteella

Koiravakuutuksen ja muidenkin eläinvakuutusten myöntämiseen tarvittava terveysselvitys on helppo täyttää verkossa vakuutuksen oston yhteydessä.

Koiralle voidaan usein myöntää vakuutus, vaikkei se olisikaan täysin terve. Ratkaisu tehdään aina täytetyn terveysselvityksen tietojen perusteella.

Korvaamme koiravakuutuksen voimassa ollessa alkaneiden sairauksien ja sattuneiden tapaturmien hoitokulut, joten ennen vakuutuksen ottamista alkaneita sairauksia ei koiravakuutuksesta pääsääntöisesti korvata. Kun otat koirallesi vakuutuksen koiran ollessa nuori ja terve, varmistat koirallesi samalla kaikkein kattavimman turvan.

Irtaimiston Omakoti-vakuutuksesta korvataan asuinhuoneistossa pidettävän lemmikin tapaturmainen kuolema 1 500 euroon asti. 

Eläinlääkärin kulut ja sairaudesta aiheutuva lemmikin kuolema korvataan kuitenkin vain koiran tai kissan omasta vakuutuksesta. Koiran tai kissan vakuutuksen voi saada myös ilman kotivakuutusta.

Huomaathan, että kotivakuutuksesta ei korvata eläimen pureskelemalla, repimällä tai raapimalla aiheuttamia vahinkoja.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.