Nuoret naiset hymyilevät ja nojaavat seinään.

Etuasiakas

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi tuntuvia alennuksia.

Etuasiakkaan edut ja alennukset

Etuasiakkaanamme nautit kattavasta turvasta ja alhaisemmista vakuutusmaksuista.

Tule etuasiakkaaksi jo tänään

Pyydä vakuutustarjous ja liity etuasiakkaidemme joukkoon! Nautit eduista ja alennuksista jo kolmella vakuutuksella eri tuoteryhmistä.

Etuja ja alennuksia asiakkuutesi mukaan

Keskittämällä vakuutuksesi Pohjola Vakuutukseen ja ryhtymällä etuasiakkaaksemme, saat tuntuvia etuja ja alennuksia vakuutuksistasi. Ollessasi samanaikaisesti myös osuuspankin omistaja-asiakas, nautit entistä paremmista eduista ja alennuksista.
Asiakkuuden tasot: perusasiakas, etuasiakas ja etu- & omistaja-asiakas.

Tule etuasiakkaaksemme

Kun turvaat itsesi, lähimmäisesi tai omaisuutesi vähintään kolmella eri tuoteryhmän vakuutuksella, olet jo etuasiakas. Voit tutustua vakuutusten tuoteryhmiin ja niihin kuuluviin vakuutuksiin alta.
Etuasiakkuuden tuoteryhmät

Näin tarkistat oman asiakkuutesi tilan

Oletko jo etuasiakas? Oman asiakkuutesi tarkistaminen onnistuu kätevimmin kirjautumalla op.fi-palveluun ja katsomalla voimassa olevat vakuutuksesi. Löydät merkinnän etuasiakkaan keskittämisalennuksesta vakuutuskirjasta tai laskusta. Voit myös verrata voimassa olevaa vakuutusturvaasi yllä olevan kuvan vakuutusten tuoteryhmiin ja tarkistaa, onko sinulla jo vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä.

Kokonaisuus kuntoon - nauti eduista ja kattavasta turvasta

Vakuutusturvan päivittäminen onnistuu kätevimmin, kun teet tarjouspyynnön yhdellä kerralla kaikista haluamistasi vakuutuksista. Tarjouspyynnön tekeminen on maksutonta, eikä velvoita sinua hankkimaan tarjoamiamme vakuutuksia. Muistathan, että nauttiaksesi etuasiakkaan eduista ja alennuksia, tulee sinulla olla vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä.

NewLife on alle yksivuotiaan lapsen vanhemmille myönnettävä 20 000 euron henkivakuutus kuoleman varalle. Vakuutus antaa lapsen vanhemman menehtyessä turvaa arjen pyörittämiseen sekä esimerkiksi lapsen koulutuksen varalle. Tarjoamme NewLife-vakuutuksen molemmille vanhemmille erikseen ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Tämän jälkeen vakuutus jatkuu automaattisesti maksullisena.

18-27-vuotiaana saat 21 %:n alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista, kun ostat vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä. Etu koskee seuraavia vakuutuksia:

  • arvotavaravakuutus
  • kotivakuutus
  • eläinvakuutus
  • venevakuutus
  • henkilövakuutukset
  • jatkuva matkustaja- ja matkatavaravakuutus

Huomioithan, että alennuksen piirin eivät kuulu henki- ja työkyvyttömyysvakuutus, ajoneuvovakuutukset tai myynnistä jo poistuneet sairauskuluvakuutukset ja Easy-vakuutuspaketit.

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy asioinnistasi OP-bonuksia, joita voit käyttää esimerkiksi pankin palvelumaksuihin ja vakuutuslaskuihin. Bonuslaskurilla lasket kätevästi arvion sinulle kertyvistä OP-bonuksista.
Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat Omakoti-vakuutukseen jopa 200 euron omavastuuedun. Et maksa omavastuuta, kun kodillesi sattuu Omakoti-vakuutuksesta korvattava palo-, luonnonilmiö- tai rikosvahinko, ja olet valinnut kyseisiin turviin enintään 200 euron omavastuun. Mikäli olet sen sijaan valinnut turviisi omavastuuetua suuremman omavastuun, vähennetään omavastuuetu maksamastasi omavastuusta. Esimerkiksi omavastuusi ollessa 500 euroa, maksettavaksesi jäävä omavastuu on 300 (500-200) euroa.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.

Miten voisimme tehdä tästä sivusta paremman?

{{count}} merkkiä jäljellä