Lapsivakuutus

Lapsivakuutus

Turvaa lapselle, aarteista suurimmalle
1

Lapsellesi sopiva lapsivakuutus

Valitse, kattaako lapsen terveysvakuutus tapaturmat ja sairaudet vai pelkät tapaturmat. Voit halutessasi täydentää turvaa valinnaisilla lisäturvilla juuri oikeanlaisen turvan varmistamiseksi.

2

Lapsen vakuutus jatkuu terveyden turvana läpi elämän

Vakuutus on voimassa aina 100-vuotiaaksi asti. Kun hankit vakuutuksen lapselle jo nuorena, varmistat kattavan turvan elämän varrella sattuvien haavereiden ja terveyshuolien varalta.

3

Terveydenhoitopalvelut kattavasti käytössäsi

Lapsivakuutuksen avulla voit käyttää laajasti erilaisia julkisia ja yksityisiä terveydenhoitopalveluja ja saat lapsellesi nopeasti asiantuntevaa hoitoa.

4

Maksuton Pohjola Terveysmestari -palvelu lapsen terveyden tukena

Jos lapsesi sairastuu tai loukkaantuu, saat nopean avun Pohjola Terveysmestari -palvelusta. Ota yhteys terveysmestariin sovelluksen chatissa tai puhelimitse. Saat kokeneelta terveydenhuollon ammattilaiselta toimintaohjeet, tarvittaessa ajan sopivalle lääkärikumppanillemme sekä vakuutuksen korvausratkaisun. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita, ja maksat vastaanotolla pelkän omavastuun.

Lapsivakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös lapsen vakuutuksesta. Tarkista, oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Lapsivakuutuksen kanssa ei tarvitse jonottaa

Lapsen kanssa oppii uutta joka päivä, ja joka päivä sattuu ja tapahtuu. Kun jotain sattuu tai lapsi sairastuu, ei tee mieli jonottaa lääkäriin tai tutkimuksiin vaan hoitoon olisi hyvä päästä nopeasti.

Paras lapsivakuutus onkin sellainen, jonka turvin pääsee nopeasti hyvään hoitoon myös yksityislääkärille ilman huolta suurista kustannuksista.

Lapsivakuutus eli lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus kannattaa ottaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta ennen vakuutuksen ottamista puhjenneet sairaudet eivät vaikuta vakuutuksen laajuuteen. Tällöin saat vakuutuksen parhaimmillaan ilman rajoitusehtoja. Vakuutus lapselle myönnetään terveysselvityksen perusteella.

Jos haluat vakuuttaa syntymättömän lapsesi, tutustu syntyvän lapsen vakuutukseen.  Syntymättömän lapsen vakuutus on mahdollista ottaa aina rakenneultrasta synnytyksen alkamiseen saakka.

Kun lapsi kasvaa, lapsivakuutus kasvaa mukana. Lapsivakuutuksella turvaat lapsen syntymän jälkeisestä kotiutustarkastuksesta taapero- ja teini-iän läpi, aina aikuisuuden kynnykselle saakka.

Sinulle ja lapsellesi sopiva lapsivakuutus

Voit valita itse, haluatko lapsivakuutuksen olevan pelkkä lapsen tapaturmavakuutus vai myös lapsen sairausvakuutus, jolloin vakuutus kattaa sekä tapaturmien että sairauksien hoidon, tutkimukset ja leikkaukset. Lapsivakuutus korvaa myös lääkkeet ja auttaa toipumisessa, sillä siitä korvataan laajasti erilaisia toipumista tukevia terapioita, kuten fysio- tai toimintaterapiaa.

Suosittelemme laajinta lapsen terveys- ja toimeentulovakuutusta varsinkin pienille lapsille. Lapsen kasvaessa voit muokata lapsivakuutuksen sisältöä tarpeesi mukaan. Kattava vakuutus tuo turvaa lapsuudesta aina 100-vuotiaaksi asti.

Alle kolmivuotiaana lapsilla riitti korvatulehduksia, ja yksityisellä molempien lasten korvien putkitukselle tuli hintaa noin 3 000 euroa. Onneksi oli lapsivakuutus! Kätevää on myös, että voi mennä suoraan erikoislääkärille.

Tuomas Kahden lapsen isä

Lapsivakuutus tuo turvaa myös kotiin ja liikkuvalle lapselle

Voit valita lapsen vakuutuksen kattamaan myös monenlaista kotona saatavaa apua. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vakuutus, joka maksaa lastenhoitajan, kun lääkäri määrää päiväkotilapsen kotihoitoon? Sairaan lapsen kanssa on helpotus, että kotisairaanhoidon kattavan vakuutuksen turvin voit kutsua lääkärin tai hoitajan myös kotiisi.

Haussa lapsen urheiluvakuutus? Lapsivakuutus kattaa liikkuvan lapsen pihaleikit ja kuntoliikunnan. Jos lapsi harrastaa urheiluseurassa ja osallistuu urheiluseuran tai -liiton järjestämiin kilpailuihin tai otteluihin, voi vakuutuksen laajentaa kattamaan myös kilpaurheilun. Laajennus onnistuu joko terveysvakuutuksen urheilijan turvilla tai Sporttiturvalla.

Kouluikäisen lapsen vakuutus – kannattaako se ottaa?

Lapsen sairastaminen kuormittaa etenkin 3-6 vuoden iässä, mutta lapsen sairausvakuutus on hyödyllinen myös kouluikäiselle lapselle. Tiesitkö, että usein kouluikä on vaihe, jolloin lapsilla saattaa ilmetä loppuelämään vaikuttavia sairauksia? Kouluikäisen lapsen yleisempiä vaivoja ovat kuitenkin muun muassa flunssa, vatsatauti, erilaiset allergiat ja tapaturmat. Lapsivakuutuksen avulla lapsi pääsee nopeasti hoitoon ja toipumisprosessi käynnistyy heti.

Veloituksettoman Pohjola Terveysmestari -palvelun avulla nopeasti hoitoon

Kun olet vakuuttanut lapsesi lapsivakuutuksella, saat ohjeita lapsen terveyshuoliin Pohjola Terveysmestari -palvelussa. Palvelu on veloitukseton ja siellä sinua neuvovat kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset eli terveysmestarit.

Lapset sairastuvat usein aikuista helpommin ja ovat alttiita tapaturmille. Jos lapsesi sairastuu tai loukkaa itseään, saat terveysmestarilta omahoito-ohjeet tai ohjauksen tilanteeseen erikoistuneen lääkärin vastaanotolle. Parhaimmillaan vältät esimerkiksi päivystykseen lähtemisen ja lääkärissä jonottamisen kokonaan, jos tilanne on hoidettavissa kotikonstein.

Vakuutusasiakkaanamme saat Pohjola Terveysmestari -palvelun kautta nopeasti ajan lääkärikumppaneidemme vastaanotolle, jossa asiointi on helppoa. Voit ottaa yhteyttä terveysmestariin matalalla kynnyksellä, jos pohdit lapsen terveydentilaa tai mietit pitääkö lähteä lääkäriin.

Voit ottaa yhteyttä terveysmestariin puhelimitse 0100 5225 tai Pohjola Terveysmestari -sovelluksessa. Suosittelemme asioimaan Pohjola Terveysmestarilla, koska sitä kautta saat helpotusta myös korvauksenhakuun. Terveysmestari tekee puolestasi vahinkoilmoituksen ja voit saada terveysmestarilta myös korvausratkaisun. Tällöin maksat lääkärikumppanilla vain omavastuun.

Lapsivakuutuksen hinta 

Lapsivakuutuksen hinta on monen osan summa. Ennen kaikkea hinta on riippuvainen siitä, kuinka laajan vakuutuksen valitset lapsen turvaksi.

Lapsen tapaturmavakuutus on edullisempi, koska sillä saa turvaa vain tapaturmien varalle. Tällöin jätät kuitenkin sairaudet ja niiden aiheuttamat lääkäri- ja lääkekustannukset lapsivakuutuksen korvaavuuden ulkopuolelle. Lapsen sairausvakuutus on vakuutus, josta korvataan lapsen sairastumisesta aiheutuneita hoitokuluja. Halvin lapsivakuutus ei siis välttämättä ole paras lapsivakuutus, vaan hintaakin tärkeämpi on se, että vakuutus auttaa silloin kun haluat sen auttavan.

Lapsivakuutuksen hintaan vaikuttaa kattavuuden lisäksi esimerkiksi vakuutukseen valitsemasi omavastuu ja enimmäiskorvausmäärä. Lapsivakuutuksen omavastuuta muuttamalla vaikutat siihen, kuinka paljon maksat itse vahingon sattuessa. Mitä suuremman omavastuun valitset, sitä pienempi on vakuutuksen hinta.

Vakuutus lapselle on kätevä ostaa verkkokaupastamme. Katso suosituksemme ja lapsivakuutuksen hinta siirtymällä laskuriin alla olevasta linkistä.

Lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus myönnetään lapsen oman terveysselvityksen perusteella. Huoltaja täyttää alaikäisen lapsen terveysselvityksen op.fi-palvelussa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää.

Vakuutuksen voi usein saada, vaikka lapsi ei olisikaan täysin terve. Tällöin esimerkiksi lapsen mahdolliset jo puhjenneet sairaudet voivat kuitenkin vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen. 

On tärkeää, ettet irtisano mahdollista olemassa olevaa vakuutusta ennen kuin saat päätöksen uuden vakuutuksen myöntämisestä.

Miten perheesi pärjäisi, jos sinulle sattuisi jotain? Henkivakuutus turvaa arjen sujumisen vaikeassa tilanteessa. Tarjoamme alle yksivuotiaiden lasten vanhemmille vuodeksi veloituksettoman NewLife-henkivakuutuksen, jonka korvaussumma on 20 000 euroa.

Suosittelemme ottamaan kummallekin vanhemmalle oman vakuutuksen parhaan turvan takaamiseksi. Vakuutuksen voit ottaa uuden perheenjäsenen synnyttyä ja viimeistään ennen lapsen ensimmäistä syntymäpäivää. Saat NewLife-vakuutuksen ilman terveysselvityksen täyttämistä.

Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Pohjola Vakuutus toimii.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

    
  
  
  
  
                        Vauvavakuutus tuo turvaa kasvavalle vauvalle.
Vauvavakuutus syntyvälle lapselle
    
  
  
  
  
                        Henkivakuutus
Henkivakuutus
Urheiluvakuutus
Pohjola Terveysmestari -palvelu