Lapsivakuutus

Turvaa lapselle, aarteista suurimmalle
1

Lapsellesi sopiva lapsivakuutus

Valitse, kattaako lapsen terveysvakuutus tapaturmat ja sairaudet vai pelkät tapaturmat. Voit halutessasi täydentää turvaa valinnaisilla lisäturvilla juuri oikeanlaisen turvan varmistamiseksi.

2

Lapsen vakuutus jatkuu terveyden turvana läpi elämän

Vakuutus on voimassa aina 100-vuotiaaksi asti. Kun hankit vakuutuksen lapselle jo nuorena, varmistat kattavan turvan elämän varrella sattuvien haavereiden ja terveyshuolien varalta.

3

Terveydenhoitopalvelut kattavasti käytössäsi

Lapsivakuutuksen avulla voit käyttää laajasti erilaisia julkisia ja yksityisiä terveydenhoitopalveluja ja saat lapsellesi nopeasti asiantuntevaa hoitoa.

4

Maksuton Pohjola Terveysmestari -palvelu lapsen terveyden tukena

Jos lapsesi sairastuu tai loukkaantuu, saat nopean avun Pohjola Terveysmestari -palvelusta. Ota yhteys terveysmestariin sovelluksen chatissa tai puhelimitse. Saat kokeneelta terveydenhuollon ammattilaiselta toimintaohjeet, tarvittaessa ajan sopivalle lääkärikumppanillemme sekä vakuutuksen korvausratkaisun. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita, ja maksat vastaanotolla pelkän omavastuun.

Lapsivakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös lapsen vakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Lapsivakuutuksen kanssa ei tarvitse jonottaa

Lapsen kanssa oppii uutta joka päivä, ja joka päivä sattuu ja tapahtuu. Kun jotain sattuu tai lapsi sairastuu, ei tee mieli jonottaa lääkäriin tai tutkimuksiin. Lapsivakuutus eli lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus mahdollistaa esimerkiksi parhaan mahdollisen ja nopean hoidon myös yksityislääkärillä ilman huolta suurista kustannuksista.

Jos haluat vakuuttaa syntymättömän lapsesi, tutustu syntyvän lapsen vakuutukseen. Vakuuttamalla lapsesi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa varmistat, etteivät ennen vakuutuksen ottamista puhjenneet sairaudet vaikuta vakuutuksen laajuuteen.

Kun lapsi kasvaa, lapsivakuutus kasvaa mukana. Lapsivakuutuksella turvaat lapsen syntymän jälkeisestä kotiutustarkastuksesta taapero- ja teini-iän läpi, aina aikuisuuden kynnykselle saakka.

Sinulle ja lapsellesi sopiva lapsivakuutus

Voit valita itse, haluatko lapsivakuutuksen olevan tapaturmavakuutus vai sairausvakuutus, eli kattavan sekä tapaturmien että sairauksien hoidon, tutkimukset ja leikkaukset. Lapsivakuutus korvaa myös lääkkeet ja auttaa toipumisessa, sillä siitä korvataan laajasti erilaisia toipumista tukevia terapioita, kuten fysio- tai toimintaterapiaa.

Suosittelemme laajinta lapsen terveys- ja toimeentulovakuutusta varsinkin pienille lapsille. Lapsen kasvaessa voit muokata lapsivakuutuksen sisältöä tarpeesi mukaan, ja kattava vakuutus tuo turvaa lapsuudesta aina 100-vuotiaaksi asti.

Alle kolmivuotiaana lapsilla riitti korvatulehduksia, ja yksityisellä molempien lasten korvien putkitukselle tuli hintaa noin 3000 euroa. Onneksi oli lapsivakuutus! Kätevää on myös, että voi mennä suoraan erikoislääkärille.

Tuomas Kahden lapsen isä

Lapsivakuutus tuo turvaa myös kotiin ja liikkuvalle lapselle

Voit valita lapsen vakuutuksen kattamaan myös monenlaista kotona saatavaa apua. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vakuutus, joka maksaa lastenhoitajan, kun lääkäri määrää päiväkotilapsen kotihoitoon? Sairaan lapsen kanssa on helpotus, että kotisairaanhoidon kattavan vakuutuksen turvin voit kutsua lääkärin tai hoitajan myös kotiisi.

Lapsivakuutus kattaa liikkuvan lapsen pihaleikit ja kuntoliikunnan. Jos lapsi harrastaa urheiluseurassa ja osallistuu urheiluseuran tai –liiton järjestämiin kilpailuihin tai otteluihin, voi vakuutuksen laajentaa kattamaan myös kilpaurheilun. Laajennus onnistuu joko terveysvakuutuksen urheilijan turvilla tai Sporttiturvalla.

Lapsivakuutuksen hinta 

Lapsivakuutuksen hinta on monen osan summa. Ennen kaikkea hinta on riippuvainen siitä, kuinka laajan vakuutuksen valitset lapsen turvaksi.

Vakuutus on edullisempi, jos haluat siitä turvaa vain tapaturmien varalle. Tällöin jätät kuitenkin sairaudet ja niiden aiheuttamat lääkäri- ja lääkekustannukset lapsivakuutuksen korvaavuuden ulkopuolelle. Halvin lapsivakuutus ei siis välttämättä ole paras, vaan hintaakin tärkeämpi on se, että vakuutus auttaa silloin kun haluat sen auttavan.

Lapsivakuutuksen hintaan vaikuttaa kattavuuden lisäksi esimerkiksi vakuutukseen valitsemasi omavastuu. Lapsivakuutuksen omavastuuta muuttamalla vaikutat siihen, kuinka paljon maksat itse vahingon sattuessa. Mitä suuremman omavastuun valitset, sitä pienempi on vakuutuksen hinta. Katso suosituksemme ja lapsivakuutuksen hinta siirtymällä laskuriin alla olevasta linkistä.

Lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus myönnetään lapsen oman terveysselvityksen perusteella. Huoltaja täyttää alaikäisen lapsen terveysselvityksen verkossa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää.

Vakuutuksen voi usein saada, vaikka lapsi ei olisikaan täysin terve. Tällöin esimerkiksi lapsen mahdolliset jo puhjenneet sairaudet voivat kuitenkin vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen. 

On tärkeää, ettet irtisano mahdollista olemassa olevaa vakuutusta ennen kuin saat päätöksen uuden vakuutuksen myöntämisestä.

Miten perheesi pärjäisi, jos sinulle sattuisi jotain? Henkivakuutus turvaa arjen sujumisen vaikeassa tilanteessa. Tarjoamme alle yksivuotiaiden lasten vanhemmille vuodeksi veloituksettoman NewLife-henkivakuutuksen, jonka korvaussumma on 20 000 euroa. Suosittelemme ottamaan kummallekin vanhemmalle oman vakuutuksen parhaan turvan takaamiseksi. Vakuutuksen voit ottaa uuden perheenjäsenen synnyttyä ja viimeistään ennen lapsen ensimmäistä syntymäpäivää. Saat NewLife-vakuutuksen ilman terveysselvityksen täyttämistä. Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Pohjola Vakuutus toimii.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

 

 

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Syntyvän lapsen vakuutus
Henkivakuutus
Urheiluvakuutus