Lapsi nauraa lapsivakuutuksen turvin

Lapsivakuutus

Turvaa lapselle, aarteista suurimmalle
LAPSELLESI

Lapsivakuutuksemme tuo terveysneuvot taskuusi

Kun lapsesi on turvattu lapsivakuutuksella ja lapsi sairastuu, loukkaantuu tai lapsen terveys muutoin epäilyttää, Pohjola Terveysmestari -palvelu on apunasi.

Palvelun kautta otat helposti yhteyttä Pohjola Sairaalan asiantuntijoihin, saat arvion lapsen terveydentilasta, ja sinut ohjataan tarvittaessa etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet.

Lapsivakuutusasiakkaanamme terveysneuvonta on käytössäsi veloituksetta puhelimessa ja Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Lapsivakuutuksen ja Pohjola Terveysmestari –palvelun ansiosta sinun ei tarvitse miettiä, onko lapsi tarpeen viedä lääkäriin vai onko kotihoito oikea ratkaisu – saat kysymykseesi helposti asiantuntijan vastauksen.

Palvelu on avoinna sovelluksessa ja puhelimitse joka päivä klo 7–23. Voit lisäksi jättää viestin asiantuntijalle sovelluksessa vuorokauden ympäri, ja saat vastauksen palvelun taas auetessa. Sovellus toimii sekä Android että iOS puhelimilla. Palvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Lataa Pohjola Sairaala -sovellus
Lue lisää Pohjola Terveysmestari -palvelusta

Lue lisää Sulje
1

Lapsellesi sopiva lapsivakuutus

Valitse, kattaako lapsen terveysvakuutus tapaturmat ja sairaudet vai pelkät tapaturmat. Voit halutessasi täydentää turvaa valinnaisilla lisäturvilla juuri oikeanlaisen turvan varmistamiseksi.

2

Lapsivakuutus jatkuu terveyden turvana läpi elämän

Lapsivakuutus on voimassa aina 100-vuotiaaksi asti. Kun hankit vakuutuksen lapselle jo nuorena, varmistat kattavan turvan elämän varrella sattuvien haavereiden ja terveyshuolien varalta.

3

Terveydenhoitopalvelut kattavasti käytössäsi

Lapsivakuutuksen avulla voit käyttää laajasti erilaisia julkisia ja yksityisiä terveydenhoitopalveluja ja saat lapsellesi nopeasti asiantuntevaa hoitoa.

4

Maksuton Pohjola Terveysmestari -palvelu apunasi

Kokenut terveydenhuollon ammattilainen kuuntelee ja auttaa sopivaan hoitoon sairastumisen, loukkaantumisen tai terveyshuolien yllättäessä. Ota yhteyttä puhelimitse tai sovelluksen chatissa.

Lapsivakuutuksen kanssa ei tarvitse jonottaa

Lapsen kanssa oppii uutta joka päivä, ja joka päivä sattuu ja tapahtuu. Kun jotain sattuu tai lapsi sairastuu, ei tee mieli jonottaa lääkäriin tai tutkimuksiin. Lapsivakuutus eli lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus mahdollistaa esimerkiksi parhaan mahdollisen ja nopean hoidon myös yksityislääkärillä ilman huolta suurista kustannuksista.

Jos haluat vakuuttaa syntymättömän lapsesi, tutustu syntyvän lapsen vakuutukseen. Vakuuttamalla lapsesi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa varmistat, etteivät ennen vakuutuksen ottamista puhjenneet sairaudet vaikuta vakuutuksen laajuuteen.

Kun lapsi kasvaa, lapsivakuutus kasvaa mukana. Lapsivakuutuksella turvaat lapsen syntymän jälkeisestä kotiutustarkastuksesta taapero- ja teini-iän läpi, aina aikuisuuden kynnykselle saakka.
Lapsivakuutus, nuoret istuvat ja selaavat puhelimiaan

Sinulle ja lapsellesi sopiva lapsivakuutus

Voit valita itse, haluatko lapsivakuutuksen olevan tapaturmavakuutus vai sairausvakuutus, eli kattavan sekä tapaturmien että sairauksien hoidon, tutkimukset ja leikkaukset. Lapsivakuutus korvaa myös lääkkeet ja auttaa toipumisessa, sillä siitä korvataan laajasti erilaisia toipumista tukevia terapioita, kuten fysio- tai toimintaterapiaa.

Suosittelemme laajinta lapsen terveys- ja toimeentulovakuutusta varsinkin pienille lapsille. Lapsen kasvaessa voit muokata lapsivakuutuksen sisältöä tarpeesi mukaan, ja kattava vakuutus tuo turvaa lapsuudesta aina 100-vuotiaaksi asti.

Alle kolmivuotiaana lapsilla riitti korvatulehduksia, ja yksityisellä molempien lasten korvien putkitukselle tuli hintaa noin 3000 euroa. Onneksi oli lapsivakuutus! Kätevää on myös, että voi mennä suoraan erikoislääkärille.

Tuomas Kahden lapsen isä

Lapsivakuutus tuo turvaa myös kotiin ja liikkuvalle lapselle

Voit valita lapsen vakuutuksen kattamaan myös monenlaista kotona saatavaa apua. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vakuutus, joka maksaa lastenhoitajan, kun lääkäri määrää päiväkotilapsen kotihoitoon? Sairaan lapsen kanssa on helpotus, että kotisairaanhoidon kattavan vakuutuksen turvin voit kutsua lääkärin tai hoitajan myös kotiisi.

Lapsivakuutus kattaa liikkuvan lapsen pihaleikit ja kuntoliikunnan. Jos lapsi harrastaa urheiluseurassa ja osallistuu urheiluseuran tai –liiton järjestämiin kilpailuihin tai otteluihin, voi vakuutuksen laajentaa kattamaan myös kilpaurheilun. Laajennus onnistuu joko terveysvakuutuksen urheilijan turvilla tai Sporttiturvalla.

    
  
  
  
  
                        Äiti katsoo nauravaa vauvaa
VAUVALLESI
Syntyvän lapsen vakuutus
Urheiluvakuutus, nainen istuu kuntosalin lattialla
Urheiluvakuutus

Lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus myönnetään lapsen oman terveysselvityksen perusteella. Huoltaja täyttää alaikäisen lapsen terveysselvityksen verkossa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää.

Vakuutuksen voi usein saada, vaikka lapsi ei olisikaan täysin terve. Tällöin esimerkiksi lapsen mahdolliset jo puhjenneet sairaudet voivat kuitenkin vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen. 

On tärkeää, ettet irtisano mahdollista olemassa olevaa vakuutusta ennen kuin saat päätöksen uuden vakuutuksen myöntämisestä.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

 • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
 • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
 • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

 • lainoista
 • säästöistä ja sijoituksista
 • tileillä olevat varoista
 • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.