Mies soittaa kitaraa erillistalon keittiössä

Erillistalon vakuutus

Kotivakuutus erillistalolle ja tavaroille

Räätälöityä turvaa erillistalolle

Määrittele erillistalon vakuutukseen haluamasi turvat esimerkiksi palo- ja myrskyvahingon sekä varkauden varalle.

Vakuutus myös erillistalon irtaimistolle

Erillistalon vakuutuksella turvaat myös kodin irtaimiston ja laitteiston rikkoutumisen ja särkymisen varalta.

Osuuspankin omistaja-asiakkaan etu

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 200 € omavastuuedun palo-, luonnonilmiö- ja rikosturvaan, jolloin omavastuusi voi vahingon sattuessa olla jopa 0 €.

Yhtiömuoto muu kuin asunto-osakeyhtiö?

Voit turvata erillistalon vakuutuksella verkossa, jos talon yhtiömuoto on asunto-osakeyhtiö. Jos yhtiömuoto ei ole asunto-osakeyhtiö, voit hankkia vakuutuksen ottamalla yhteyttä puhelimitse 0303 0303 (ma-pe 8-22, la 10-16).

Mitä erillistalon vakuutus korvaa?

Erillistalon vakuutuksella turvaat kodin tavarat, pinnat ja vakituiset kalusteet esimerkiksi palo-, myrsky- ja vesivahingon varalta. Voit räätälöidä vakuutuksen korvaamaan myös kodin laitteiston kuten jääkaapin, uunin ja pesukoneen rikkoutumisen sekä irtaimiston kuten television särkymisen.

Voit räätälöidä erillistalon vakuutuksen turvaamaan kodin haluamallasi enimmäiskorvauksella ja omavastuulla. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat kodin vakuutukseesi 200 euron omavastuuedun, jolloin et tulipalon, myrskyn tai rikoksen sattuessa välttämättä maksa lainkaan omavastuuta erillistalon vakuutuksesta korvattaessa.

Pohjola Vahinkoapu on apunasi vahingon sattuessa. Olipa kyseessä sitten kodin vesivahinko, varkaus tai tavaran rikkoutuminen, Vahinkoavusta löydät ohjeet erillistalon eri vahinkotilanteisiin.
Lapset piirtävät erillistalon lattialla

Erillistalon vakuutus ja pihan rakennukset ja rakenteet

Erillistalon pihalla olevat rakennukset, rakennelmat ja puutarha eivät automaattisesti kuulu erillistalon vakuutuksen piiriin, vaan ne on turvattava erillisellä vakuutuksella. Mikäli haluat vakuuttaa erillistalon pihalla olevan rakennelman, rakennuksen tai puutarhan, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme puhelimitse puh. 0303 0303 (ma-pe klo 8-22, la klo 10-16).

Tavaroiden turva kodin ulkopuolella

Erillistalon kotivakuutus turvaa tavaroitasi myös kotisi ulkopuolella. Vakuutuksesta korvataan korkeintaan 5 000 euroon asti, kun tavarasi rikkoutuu tai särkyy kuljettaessasi sitä mukanasi kodin ulkopuolella Pohjoismaissa. Jos tavarasi varastetaan moottoriajoneuvosta, perävaunusta, moottoriajoneuvon tai perävaunun ulkopuolisesta tavarasäiliöstä, ajoneuvon tavaralaukusta, veneestä tai teltasta, vakuutuksesta korvataan korkeintaan 1 000 euroon asti. Edellytyksenä tällöin kuitenkin on, että vahinko tapahtuu alle 50 km etäisyydellä kodistasi, opiskelupaikastasi tai vapaa-ajan asunnostasi.

Kun kotivakuutuksesi on voimassa muuttaessasi, kotivakuutuksesta korvaamme myös esimerkiksi, jos vaikkapa televisiosi muuttokuormaa kantaessa putoaa ja rikkoontuu. Muistathan kuitenkin vakuuttaa uuden asuinrakennuksesi heti - muuttoturva koskee ainoastaan vakuuttamiasi tavaroita.

Mies, auto ja autovakuutus
Autovakuutus henkilöautolle
Mies huoltaa moottoripyörää
Moottoripyörävakuutus
Koira turvattuna koiravakuutuksella miehen sylissä
MAKSUTON ETU
Koiravakuutus

Korvaamme kodin tavaroita pääsääntöisesti 5 000 euroon asti silloin, kun ne ovat tilapäisesti kodin ulkopuolella.

Korvaamme tavaroita enintään 1 000 euroon asti, jos niitä varastetaan esimerkiksi autosta, perävaunusta, veneestä tai teltasta, joka on kotisi, opiskelupaikkasi tai vapaa-ajan asuntosi pihassa tai linnuntietä alle 50 kilometrin etäisyydellä niistä.

Jos kuljetat mukanasi esimerkiksi arvokkaita koruja, soittimia tai kameraa objektiiveineen, voi tavaroiden arvo ylittää helposti 5 000 euron rajan. Silloin on parasta turvata tärkeät esineet arvotavaravakuutuksella.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.