Nuorisovakuutus

Pohjola Vakuutukselta löydät vakuutukset itsesi, lähimmäistesi ja omaisuutesi turvaksi. Nuorille etuasiakkaillemme tarjoamme useimmista vakuutuksistamme 21 % alennuksen. Tutustu etuasiakkuuteen sekä vakuutuksiimme ja hyödynnä nuorison etuasiakkuuden tuomat alennukset.

Nuori, tule etuasiakkaaksemme – saat alennusta

Pääset Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaaksi, kun turvaat itsesi, lähimmäisesi tai omaisuutesi vähintään kolmella eri tuoteryhmän vakuutuksella. Vakuutuksen tuoteryhmät löydät alta:

Kun olet etuasiakkaamme, saat vakuutuksistasi alla olevat alennukset – iästäsi riippumatta.

  • 7 %:n alennus koti- ja muista omaisuusvakuutuksista, henkilövakuutuksista (ei koske henkivakuutuksia), jatkuvista matkavakuutuksista ja ajoneuvon kaskovakuutuksista

18-27 vuotiaana etuasiakkaanamme saat 7 %:n alennuksen sijaan 21 %:n alennuksen seuraavista vakuutuksista:

  • Kotivakuutus
  • Jatkuva matkavakuutus
  • Henkilövakuutukset (esimerkiksi Terveysvakuutus)
  • Venevakuutus
  • Eläinvakuutus
  • Arvotavaravakuutus

Nuorten 21 %:n alennuksen piiriin eivät kuulu henki- ja työkyvyttömyysvakuutus, ajoneuvovakuutukset tai myynnistä poistuneet sairauskuluvakuutukset ja Easy-vakuutuspaketti.

Nuorten vakuutukset – näillä komboilla käsiksi alennuksiin

Nuorten ensimmäiset vakuutustarpeet liittyvät tyypillisesti kotiin, matkustamiseen ja liikkumiseen. Alla näet, millä vakuutuskokonaisuuksilla voit esimerkiksi päästä käsiksi Pohjola Vakuutuksen etuasiakkuuteen ja etuasiakkuuden tuomaan 21 %:n alennukseen.

 

Nuorten vakuutukset, esimerkkipaketti 1

 

Nuorten vakuutukset, esimerkkipaketti 3

 

Nuorten vakuutukset, esimerkkipaketti 2

 

Nuorten vakuutukset, esimerkkipaketti 4

Kotivakuutus nuorelle 

Kotivakuutus on tyypillinen ensimmäinen vakuutus nuorelle. Nuoren kotivakuutus on erinomainen turva sekä ensikodin pinnoille että irtaimistolle, asuitpa sitten vuokralla tai omistamassasi asunnossa. 

Kotivakuutuksella turvaat kodin esimerkiksi palo- ja vesivahingon varalta, ja saat räätälöityä vakuutuksen turvaamaan myös kotona sijaitsevat tavarasi esimerkiksi rikkoutumisen, särkymisen ja varkauden varalta. 

Matkavakuutus nuorelle 

Matkavakuutus turvaa kattavimmillaan matkustajan ja matkatavarat matkan aikana sattuvan vahingon varalta. Voit valita matkasi turvaksi joko määräaikaisen tai jatkuvan matkavakuutuksen. Jos matkustat koti- tai ulkomailla vain korkeintaan kerran vuodessa, suosittelemme turvaksi yhden matkan ajan voimassa olevaa määräaikaista matkavakuutusta. Jos matkoja kertyy tätä enemmän, on kannattavampaa turvata matkustaminen aina voimassa olevalla jatkuvalla matkavakuutukselle.

On hyvä huomioida, että vain jatkuva matkavakuutus tuo sinut askeleen lähemmäksi nuoren etuasiakkaan 21 %:n alennuksia.