Nuorisovakuutus

Pohjola Vakuutukselta löydät vakuutukset itsesi, lähimmäistesi ja omaisuutesi turvaksi. Nuorisovakuutus on tarkoitettu 18–27-vuotiaille. Nuorille etuasiakkaillemme tarjoamme useimmista vakuutuksistamme 21 %:n alennuksen. Tutustu etuasiakkuuteen sekä vakuutuksiimme ja hyödynnä nuorison etuasiakkuuden tuomat alennukset.

Nuori, tule etuasiakkaaksemme – saat alennusta

18-27-vuotiaana etuasiakkaanamme saat 21 %:n alennuksen seuraavista vakuutuksista:

  • Kotivakuutus
  • Jatkuva matkavakuutus
  • Henkilövakuutukset (esimerkiksi terveysvakuutus)
  • Venevakuutus
  • Eläinvakuutus
  • Arvotavaravakuutus

Lisäksi saat ajoneuvon kaskovakuutuksista etuasiakkaan 7 % perusalennuksen.

Nuorten 21 %:n alennuksen piiriin eivät kuulu henki- ja työkyvyttömyysvakuutus, ajoneuvovakuutukset tai myynnistä poistuneet sairauskuluvakuutukset ja Easy-vakuutuspaketti.

Lisäalennusta osuuspankin omistaja-asiakkaille

Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, saat vakuutuksistasi vielä 3 % lisäalennuksen. 18–27-vuotiaana vakuutuksen etuasiakkaana ja osuuspankin omistaja-asiakkaana alennusprosenttisi voi siis olla jopa 24 %. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt myös OP-bonuksista, joita käytetään vakuutusmaksuihin.

Etuasiakkuus jatkuu myös 28-vuotta täytettyäsi, mutta alennusprosentti muuttuu 21 %:sta 7 %:iin. Kaikki yli 27-vuotiaat etuasiakkaamme saavat seuraavat alennukset:

  • 7 %:n alennus koti- ja muista omaisuusvakuutuksista, henkilövakuutuksista (ei koske henkivakuutuksia), jatkuvista matkavakuutuksista ja ajoneuvon kaskovakuutuksista
  • omistaja-asiakkaana saat edelleen 3 % lisäalennuksen, jolloin kokonaisalennus on 28-vuotta täytettyäsi jopa 10 %.

Miten nuoren etuasiakkuus muodostuu?

Pääset Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaaksi, kun turvaat itsesi, lähimmäisesi tai omaisuutesi vähintään kolmella eri tuoteryhmän vakuutuksella. Vakuutuksen tuoteryhmät ovat seuraavat:

Voit ostaa haluamasi vakuutukset helposti verkosta tai pyytää tarjouksen kerralla kokonaisturvasta.

Esimerkiksi näillä komboilla pääset käsiksi nuorten alennuksiin:

Nuorten ensimmäiset vakuutustarpeet liittyvät tyypillisesti kotiin, matkustamiseen ja liikkumiseen. Alla näet, millä vakuutuskokonaisuuksilla voit esimerkiksi päästä käsiksi Pohjola Vakuutuksen etuasiakkuuteen ja etuasiakkuuden tuomaan 21 %:n alennukseen.

 

Nuorisovakuutus, esimerkkipaketti 1

 

Nuorisovakuutus, esimerkkipaketti 3

 

Nuorisovakuutus, esimerkkipaketti 2

 

Nuorisovakuutus, esimerkkipaketti 4

Kotivakuutus nuorelle 

Haussa kotivakuutus opiskelijalle tai nuorelle? Kotivakuutus on tyypillinen ensimmäinen vakuutus nuorelle. Nuoren kotivakuutus on erinomainen turva sekä ensikodin pinnoille että irtaimistolle. Kotivakuutus nuorelle on hyvä valinta, asuitpa sitten vuokralla, opiskelija-asunnossa tai omistamassasi asunnossa. 

Kotivakuutuksella turvaat kodin esimerkiksi palo- ja vesivahingon varalta, ja saat räätälöityä vakuutuksen turvaamaan myös kotona sijaitsevat tavarasi esimerkiksi rikkoutumisen, särkymisen ja varkauden varalta. 

Matkavakuutus nuorelle 

Matkavakuutus turvaa kattavimmillaan matkustajan ja matkatavarat matkan aikana sattuvan vahingon varalta. Voit valita matkasi turvaksi joko määräaikaisen tai jatkuvan matkavakuutuksen. Jos matkustat koti- tai ulkomailla vain korkeintaan kerran vuodessa, suosittelemme turvaksi yhden matkan ajan voimassa olevaa määräaikaista matkavakuutusta. Jos matkoja kertyy tätä enemmän, on kannattavampaa turvata matkustaminen aina voimassa olevalla jatkuvalla matkavakuutukselle.

On hyvä huomioida, että vain jatkuva matkavakuutus tuo sinut askeleen lähemmäksi nuoren etuasiakkaan 21 %:n alennuksia.

Terveysvakuutus nuorelle

Nuorisovakuutus kattaa myös terveytesi, kun lisäät vakuutuskokonaisuuteen Pohjola Terveysvakuutuksen. Terveysvakuutuksella turvaat itsesi loppuelämäksi erilaisten tapaturmien ja halutessasi myös sairauksien varalta. Kun hankit terveysvakuutuksen nuorena ja terveenä, saat mahdollisimman kattavan turvan tulevaisuuden varalle. Näin mahdolliset myöhemmin ilmenevät sairaudet eivät vaikuta vakuutuksen kattavuuteen ja voit valita itsellesi aina sopivimman väylän oman terveyden hoitamiseen. Terveysvakuutus mahdollistaa asioinnin sekä yksityisellä että julkisella puolella, ilman huolta suurista kustannuksista.

Kun sinulla on terveysvakuutus, saat käyttöösi myös maksuttoman Pohjola Terveysmestari -palvelun. Voit olla terveysmestariin matalalla kynnyksellä yhteydessä puhelimitse tai chatissa, jos sairastut tai loukkaannut. Terveysmestari ohjaa sinut tarvittaessa hoitoon lääkärikumppanillemme tai antaa kotihoito-ohjeet, jos lääkärikäynnille ei ole tarvetta.

Hoida vakuutusasiat helposti OP-mobiilissa tai op.fi:ssä

Asiakkaanamme saat käyttöösi monipuoliset vakuutuspalvelut niin verkossa kuin OP-mobiilissa. Voit tilata esimerkiksi vakuutuslaskut e-laskuna ja pyytää vakuutusasiakirjat paperipostin sijaan sähköisenä op.fi-palveluun ja OP-mobiiliin. Jos sinulla on myös pankkiasiointi OP:lla, hoituu se kätevästi samassa palvelussa, niin verkossa kuin mobiilissa.

OP-mobiilissa vakuutuspalvelut ovat aina käden ulottuvilla

Vakuutusasioiden hoito ja esimerkiksi vahinkoilmoitusten teko on helppoa OP-mobiilissa. OP-mobiilissa myös vakuutuskortit kulkevat aina mukanasi. Vakuutuskorttia tarvitset esimerkiksi silloin, jos sairastut matkalla ja sinun pitää näyttää matkavakuutuksen vakuutuskorttia hoitolaitoksessa. Kotivakuutuksen vakuutuskortilla osoitat puolestaan kätevästi vuokranantajalle, että sinulla on voimassa vaadittu kotivakuutus.

Vahinkotilanteissa apunasi on Pohjola Vahinkoapu

Kukaan ei halua jäädä vahinkotilanteessa yksin, ja siksi olemme koonneet Pohjola Vahinkoapuun selkeät vahinko-ohjeet erilaisiin tilanteisiin. Jos vahinko sattuu tai esimerkiksi sairastut, löydät Pohjola Vahinkoavusta ohjeet vahingon hoitamiseen ja korvauksenhakun sekä lähimmän vahinkokumppanimme yhteystiedot.