Pohjola Terveysmestari

Apua terveyshuoliin puhelimitse ja sovelluksessa vuoden jokaisena päivänä 7–22
1

Pohjola Vakuutuksen asiakkaille

Pohjola Vakuutuksen henkilövakuutusasiakkaana terveysneuvonta on käytössäsi veloituksetta sovelluksessa ja puhelimessa.

2

Ei enää turhia lääkärikäyntejä ja kotona arvuuttelua

Pohjola Terveysmestari on apunasi, jos mietit, kannattaako lääkäriin lähteä. Parhaassa tapauksessa vältät lääkärikäynnin kokonaan, ja saat terveysmestarilta selkeät ohjeet kotihoitoon. Voit ottaa terveysmestariin yhteyttä matalalla kynnyksellä, jos oma tai lapsen terveys huolettaa.

3

Terveysmestarin kautta nopeasti hoitoon, jos sairastut tai loukkaannut

Kun otat yhteyttä terveysmestariin, saat oirearvion kokeneelta terveydenhuollon ammattilaiselta ja tarvittaessa hän varaa sinulle ajan lääkärikumppanillemme. Lääkärikumppanimme ovat yksityisiä lääkäriasemia, joilla on monipuoliset palvelut ja laajat aukioloajat. 

4

Pohjola Terveysmestari hoitaa puolestasi vahinkoilmoituksen

Kun aloitat hoidon Pohjola Terveysmestari -palvelun kautta, voit saada korvausratkaisun jo asiointisi aikana. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita ja maksat lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun. 

Lataa Pohjola Terveysmestari -sovellus puhelimeesi

Voit olla terveysmestariin yhteydessä soittamalla tai sovelluksen kautta. Sovellus kannattaa ladata jo etukäteen, jotta voit ottaa suoraan yhteyttä terveysmestariin, kun sinä tai lapsesi tarvitsee terveysneuvontaa. 

Lataa Pohjola Terveysmestari -sovellus App Storesta 

Näin käytät Pohjola Terveysmestari -palvelua

 1. Asioi sovelluksessa tai soittamalla

Lataa Pohjola Terveysmestari -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai soita 0100 5225. 

2. Saat apua kokeneilta terveydenhuollon ammattilaisilta

Terveysmestari arvioi hoidontarpeesi. Tarvittaessa sinut suoraan oikeanlaiseen hoitoon lääkärikumppanillemme tai etävastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet.

3. Pohjola Terveysmestari tekee puolestasi vahinkoilmoituksen

Maksullisten lääkäripalveluiden yhteydessä terveysmestari tarkistaa, mitä Pohjola Vakuutuksen vakuutuksesi kattaa ja voitko hyödyntää suorakorvausta. Pohjola Vakuutuksen vakuutusasiakkaana voit saada korvausratkaisun heti asioinnin aikana. 

Pohjola Terveysmestari -palvelu pähkinänkuoressa

Pohjola Terveysmestari -palvelu on Pohjola Vakuutuksen asiakkaille tarkoitettu terveysneuvontapalvelu. Palvelussa sinua palvelevat kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset joka päivä klo 7–22.

Voit olla terveysmestariin yhteydessä, jos olet sairastunut, loukkaantunut tai oma tai lapsesi terveys mietityttää. Terveysmestarilta saat terveysneuvontaa, ensihoito- ja omahoito-ohjeita, diagnostisia arvioita ja tarvittaessa ajan lääkärin vastaanotolle. 

Tiesitkö, että asiakkaistamme 3/4 suosittelee Pohjola Terveysmestari -palvelua? Lähde: OP Customer Insight / Henkilöasiakkaiden asiakassuhdetutkimus 2020

Terveysmestarit ovat kokeneita terveydenhuollon asiantuntijoita

Kaikki terveysmestarimme ovat kokeneita sairaanhoitajia ja heillä on laaja ammattitaito lääketieteen eri erikoisaloilta. Palvelussa sinua saattaa auttaa esimerkiksi lasten sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai neurologiaan erikoistunut sairaanhoitaja. Voit kysyä heiltä mistä tahansa terveyttäsi askarruttavasta asiasta matalalla kynnyksellä.

Pohjola Terveysmestari -palvelusta apua moniin oireisiin

Tyypillisiä Pohjola Terveysmestari -palvelussa hoidettavia vaivoja ovat esimerkiksi: 

  • Vatsaoireet, kuten vatsakipu, ripuli
  • Korvakipu tai kuulon oire
  • Iho-oireet
  • Flunssaoireet, kuten yskä, kuume, nuha
  • Käden tai jalan vamma
Aina fyysistä lääkärikäyntiä ei tarvita. Chat-keskusteluun on helppo liittää kuvia esimerkiksi iho- tai silmäoireista. Terveysmestari voi liittää keskusteluun lääkärin, jolta saat tarvittaessa reseptin tai lähetteen jatkotutkimuksiin. 

Mitä Pohjola Terveysmestari maksaa?

Keskustelut terveysmestarin kanssa ovat aina maksuttomia, kun sinulla on Pohjola Vakuutuksen henkilövakuutus. Maksat lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun, jos sairauden tai vamman hoito kuuluu Pohjola Terveysvakuutukseesi. 

Mitä hyötyä minulle on, jos terveysmestari ohjaa lääkärikumppanille?

Pohjola Vakuutuksella on laaja, valtakunnallinen lääkärikumppaniverkosto. Asiakkaanamme pääset nopeasti hyvään ja laadukkaaseen hoitoon. 

Asiointi lääkärikumppanillamme on helppoa, kun olet aloittanut hoidon Pohjola Terveysmestari -palvelun kautta. Pohjola Terveysmestari tekee puolestasi vahinkoilmoituksen ja tarkistaa maksullisten lääkäripalveluiden yhteydessä, mitä vakuutuksesi kattaa. Lääkärikäynnistä maksat vain mahdollisen omavastuun, sillä lääkärikumppaneillamme on käytössä suorakorvauspalvelu. 

Lääkärikumppaneitamme ovat Docrates, Lääkärikeskus Aava, Oral hammaslääkärit, Orton, Pihlajalinna, Pikkujätti, Terveystalo ja Mehiläinen. 

Apu lähellä arkena ja viikonloppuna

Pohjola Terveysmestari -palvelu on käytössäsi joka päivä klo 7-22 sekä puhelimitse että sovelluksen chatissa.

Lataa Pohjola Terveysmestari -sovellus:

Soita Pohjola Terveysmestarille puh. 0100 5225*.

*Puhelun hinta: normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

Pohjola Terveysmestari -palvelun tuottaa Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy. Vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.

Miehet vaeltamassa turvallisin mielin, kun terveysvakuutus on kunnossa.
Aikuisen terveysvakuutus