Sähköisen asioinnin palvelut helpottamaan arkeasi

Kun otat sähköisen asioinnin palvelut käyttöösi, voit tarkastella vakuutuksiasi ja vahinkotietojasi milloin tahansa. Pääset tekemään muutoksia vakuutuksiisi, vaihtamaan tilinumeroa, päivittämään yhteystietosi, ilmoittamaan uuden osoitteesi ja siirtämään kotivakuutuksesi uuteen kotiin muuttaessasi. Helpota arkeasi myös sähköisellä vakuutuspostilla, e-laskulla ja tekemällä vahinkoilmoitukset verkossa.

Siirrä vakuutusposti verkkoon

Kun otat käyttöön sähköisen vakuutuspostin, säästät luontoa ja pidät vakuutusasiakirjasi tallessa automaattisesti arkistoituna kolmen vuoden ajan. Saat tiedon uusista saapuneista vakuutuskirjoista joko sähköpostiin tai tekstiviestillä. Vakuutuspostit tallentuvat palveluun automaattisesti, jolloin myös aiemmat verkkopalveluun lähetetyt postit ovat luettavissa ja tulostettavissa.

Ota sähköinen vakuutusposti käyttöön kirjautumalla OP:n pankkitunnuksilla alla olevasta linkistä ja valitsemalla: Ota käyttöösi sähköinen vakuutusposti.

Jos kirjaudut muun pankin tunnuksilla, voit ottaa sähköisen vakuutuspostin käyttöösi seuraavaa polkua käyttäen: 

Kirjaudu palveluun muun pankin tunnuksilla yllä olevasta Vakuutusposti sähköiseksi linkistä

Valitse sivun oikeasta ylälaidasta Oma profiili > Viestintä > Vakuutusposti – Omat vakuutukset

Lomakkeella pystyt ottamaan sähköisen vakuutuspostin käyttöösi ja valitsemaan haluamasi maksuttoman ilmoituksen saapuneesta vakuutuspostista.

Vaihda paperilaskut e-laskuihin

Ottamalla e-laskutuksen käyttöösi, siirrät Pohjola Vakuutuksen laskut postiluukun sijasta kätevästi suoraan omaan verkkopankkiisi. Maksuttoman e-laskun vastaanottoilmoituksen voit tehdä oman pankkisi verkkopalvelussa, ja tarvitset siihen ainoastaan viitteen tai asiakasnumeron viimeisimmältä laskulta. Laskut tulevat sinulle muutoksen jälkeen suoraan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Ilmoituksen saapuneista laskuista saat valintasi mukaan joko sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Katso toimintaohjeet vahingon sattuessa Pohjola Vahinkoavusta

Vahinkotilanteessa haluamme auttaa sinut mahdollisimman nopeasti takaisin arkeen. Vahingon sattuessa suuntaa siis suoraan Pohjola Vahinkoapu -palveluun, joka on apunasi vahinkotilanteessa 24/7. Kerro palvelun hakukenttään sattunut vahinko, ja Vahinkoapu etsii toimintaohjeet tilanteeseesi. Olipa kyseessä sitten kodin vesivahinko, äkillinen sairastuminen tai auton peltikolari, Vahinkoapu on apunasi - missä vain ja milloin vain.

Kumppaniverkostomme palveluksessasi

Pohjola Vahinkoavusta löydät myös Pohjola Vakuutuksen korjaamo-, lääkäri- ja huoltoliikekumppaneiden yhteystiedot. Suosittelemme, että asioit vahingon sattuessa kumppaneillamme, sillä tällöin korjaus- ja korvausasiat hoituvat usein jouhevasti yhdellä kertaa, eikä erillistä vahinkoilmoitusta tarvita. Maksat kumppanillamme vain vakuutuksesi mahdollisen omavastuun, ja kumppani hoitaa muut korvausasiat suoraan kanssamme. Mahdollisista kuitteja ei automaattisesti tarvitse lähettää, pyydämme niitä tarvittaessa.

Vahinkoilmoitus jonottamatta verkossa

Mikäli erillinen vahinkoilmoitus kuitenkin tarvitaan, voit tehdä sen helposti ja nopeasti verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Vahinkoilmoituksen tekeminen verkossa nopeuttaa vahingon käsittelyä, ja voit saada korvauksen tilillesi nopeammin. Voit myös täydentää helposti vahinkoilmoitusta myöhemmin ja/tai tehdä vahinkoon liittyvän jatkohakemuksen. Kaikkien vahinkoon liittyvien liitteiden lähettäminen onnistuu myös mutkattomasti verkossa.

Tutustu sähköiseen vahinkoilmoittamiseen alla olevasta linkistä.

Sähköinen vahinkoilmoitus