Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Turun Seudun Osuuspankki - työpaikat
 
 

Turun Seudun Osuuspankki - työpaikat

Turun Seudun Osuuspankki on kasvava, kannattava ja vakavarainen pankki.  Toimimme Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Viidentoista konttorin lisäksi asiakkaitamme palvelevat OP-Private, lakipalvelut, verkko- ja puhelinpalvelu sekä Yrityspankki. Pankissamme työskentelee noin 390 rahoitusalan ammattilaista. Asiakasmäärämme on 161.000, joista omistajajäseniä on jo yli 70.000.

Osallistumme moniin yhteistyö- ja rekrytointitapahtumiin toimialueemme korkeakouluissa, yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

Turun Seudun Osuuspankki kuuluu valtakunnalliseen OP-Pohjola-ryhmään. OP-Pohjola-ryhmä tarjoaa haastavia ja monipuolisia kehittymismahdollisuuksia asiantuntija- ja esimiesuralle. Finanssialan ammattilaisia ryhmässä työskentelee yli 12.000 henkilöä.

Kun haet työpaikkaa OP-Pohjola-ryhmästä tai Turun Seudun Osuuspankista, toivomme että käytät verkkosivuilla olevaa avointa hakemusta. Tämä nopeuttaa ja tehostaa hakemuksesi käsittelyä.

Näin haet meille töihin

Katso OP-ryhmässä avoinna olevat työpaikat - ehkä sinua kiinnostava tehtävä on tarjolla juuri nyt! Jos sopivaa paikkaa ei ole auki, voit täyttää avoimen hakemuksen.

Op-ryhmä työpaikat

Turun Seudun Osuuspankki

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön