Offertbegäran om försäkringar

Det är enkelt att be om offert på försäkringar, och du förbinder dig inte till någonting då du begär offert. Fyll i och skicka offertbegäran på de önskade försäkringarna på den nedanstående blanketten. Vi kontaktar dig per telefon inom några dagar, så snart vi har försäkringsofferten klar. Dina försäkringar träder i kraft så snart du har godkänt offerten du fick. Du kan också avböja försäkringsofferten eller be om ändringar i den.

 

Har du frågor om dina nuvarande försäkringar i Pohjola Försäkring?

Om du har frågor om innehållet i eller priset på dina nuvarande försäkringar, når du oss bäst genom att kontakta oss per telefon eller logga in och skicka ett meddelande till kundtjänsten.

Pohjola Försäkrings kundtjänst

1

3

{{count}}

Varför offert på en försäkring från just Pohjola Försäkring?

Det är vår uppgift att erbjuda ett försäkringsskydd som passar just dig. När du begär offert på en försäkring av oss, gör vi upp en offert som är anpassad efter dina behov och ringer upp dig så att vi tillsammans kan gå igenom försäkringsskydden och premierna. Du behöver således inte sitta ensam och försöka förstå dig på försäkringsvillkor eller ta reda på hur olika försäkringar skiljer sig från varandra – det är vårt jobb. Det är en tjänst som Pohjola Försäkring bjuder på.  

Hur går det till att begära offert på en försäkring?

Det går enkelt och snabbt att begära offert på försäkringar, och du förbinder dig inte ännu till någonting då du begär offert. Börja begäran om offert genom att välja de försäkringar som du vill ha en offert på av oss. Fyll i grundläggande uppgifter om de objekt som ska försäkras och skicka därefter in begäran om offert genom att trycka på Sänd. Våra experter gör upp en offert utgående från din ansökan och kontaktar dig per telefon inom 1–3 vardagar. Genom att godkänna offerten träder dina försäkringar i kraft från och med det datum som du har kommit överens om med experten. Om du vill kan du också avslå offerten eller be om ändringar till den. 

Vilka förmåner och rabatter får jag genom att begära offert på en försäkring från Pohjola Försäkring?

Det lönar sig att koncentrera sina försäkringar, och som preferenskund hos Pohjola Försäkring får du en fortlöpande rabatt på till exempel hem- och personförsäkringar och på kasko i fordonsförsäkringen. Du blir preferenskund hos Pohjola Försäkring när du tryggar dig själv, dina närstående eller din egendom med en försäkring ur minst tre olika kategorier. Kategorierna är: trafikförsäkring, kaskoförsäkring, personförsäkring, fortlöpande reseförsäkring och egendomsförsäkring (till exempel hemförsäkring, försäkring för sällskapsdjur eller skogsförsäkring.)

 

Jag är ägarkund i andelsbanken. Får jag rabatt eller förmåner för försäkringar?

Ägarkunder i andelsbanken drar nytta av förmåner och rabatter också i fråga om försäkringar. Ägarkunder i andelsbanken samlar OP-bonus som används automatiskt också för försäkringspremier. Som ägarkund får du också en avgiftsfri förhöjning på 40 % av försäkringsbeloppet i din eventuella livförsäkring. Om du är både ägarkund i andelsbanken och preferenskund hos Pohjola Försäkring får du genom att koncentrera dina ärenden en ytterligare tilläggsrabatt på 3 % för dina försäkringar. Begär alltså offert på en försäkring och dra fördel av de förmåner och rabatter som du får genom att koncentrera dina ärenden!