Placeringsrådgivning

Avgiftsfri placeringsrådgivning ger dig sakkunnig hjälp att spara och placera.
1

Placeringsrådgivningen stöder dig att spara och placera i alla skeden

Med hjälp av en placeringsrådgivare går det lätt att börja spara planmässigt. Erfarna placerare får stöd i att utveckla sig som placerare och i att öka sin förmögenhet.

2

Sakkunnig placeringsrådgivning avgiftsfritt och utan plikter

Placeringsrådgivningen är avgiftsfri för dig och utan köptvång. Du bestämmer om du vill utnyttja våra placeringsråd eller inte.

3

Placeringsplan och placeringsobjekt som är lämplig just för dig

På placeringsmötet diskuterar vi dina behov och skapar en personlig placeringsplan åt dig. Vi hjälper dig också i att välja placeringsobjekt.

Ta placeringsexperter till din hjälp

Du kan vända dig till våra experter inom alla frågor som rör sparande och placering. Visste du att du inte behöver ett stort kapital för att börja spara? Du kan börja med 10 euro per månad, men med ett större belopp ökar din förmögenhet ännu snabbare. 

Vare sig du vill bli förmögnare och förbereda dig för morgondagen, spara till dina drömmar eller börja spara till ditt barn så hjälper vi dig.

 

Så här förbereder du dig för placeringsrådgivning

Under första mötet upprättar vi med dig ett avgiftsfritt avtal om sparande och placering, varefter alla placeringstjänster är i ditt bruk. Det lönar sig att reservera cirka en timme för mötet.

Om du vill kan du utreda din placerarprofil före mötet. Det tar 10 minuter att göra den. Vi rekommenderar att du gör den före placeringsrådgivningen så att det blir mera tid kvar för oss att välja placeringsobjekt som lämpar sig för dig. Med hjälp av placerarprofilen kan vi bilda oss en uppfattning av din ekonomiska situation och dina mål som placerare.

Om du inte har en placerarprofil kan vi inte ge dig placeringsrådgivning och inte göra upp en förmögenhetsplan med dig.

 

Fyra orsaker att utnyttja placeringsrådgivning

  1. Du får hjälp med att välja placeringsobjekt. Vi säkerställer alltid att de placeringsobjekt vi rekommenderat lämpar sig för dig.
  2. Vi hjälper dig att bilda dig en uppfattning om din egen risknivå. 
  3. Placeringsrådgivning kräver tillstånd och tillståndet ges av Finansinspektionen. Bankens placeringsrådgivning ger dig säkert placeringsrekommendationer som lämpar sig för dig.
  4. Du kan utnyttja experternas hjälp och insikt då du väljer placeringsobjekten.

Kapitalförvaltning
Eftersträva sinnesro, enkelhet och lyckade placeringar. Du får alltid individuell kapitalförvaltning som beaktar just din situation och dina behov.
Så här börjar du fondspara
Sijoituskumppani
Digital placeringsrådgivare
OP Placeringspartner är din digitala placeringsrådgivare i OP-mobilen.
Ny prisförmån
Så här börjar du placera i aktier
Det lönar sig att börja placera i aktier, eftersom de på lång sikt är det mest lönsamma placeringsobjektet. Läs följande innan du börjar placera i aktier.

Placering är alltid förknippat med risker. Placeringarnas värde kan öka eller minska, och placeraren kan förlora det placerade kapitalet delvis eller helt. Också den förväntade avkastningen kan utebli. OP-fonderna förvaltas av OP-Fondbolaget Ab. Tjänsterna för placering tillhandahålls av andelsbanken.