OP Mäntän Seutu kuva

Tervetuloa asioimaan

OP Pohjois-Häme (viralliselta nimeltään Pohjois-Hämeen Osuuspankki) on vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva pankki. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on neljä toimipistettä neljän kunnan alueella: Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä, Juupajoella sekä Keuruulla. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme kattavien verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluiden kautta.

Saat meiltä kaikki palvelut saman katon alta:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Koti Oriveden tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Olemme sinua varten

OP Pohjois-Häme on omistaja-asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä.

Vuonna 2021 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia noin 1 200 000 euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja, vakuutusmaksuja sekä kiinteistönvälityksen palkkioita.

Meillä on noin 26 000 asiakasta, joista yli 14 800 on pankkimme omistaja-asiakkaita. Palvelemme asiakkaitamme noin 35 osaajan voimin.

Asiointi meidän kanssamme onnistuu missä ja milloin vain

Voit asioida kanssamme niin verkossa, puhelimessa kuin paikan päällä konttorissa.

Lähetä viesti

Voit kysyä pankki- ja vakuutusasioistasi turvallisesti viestillä, kun kirjaudut sisään op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. Vastaamme viestiisi kolmen arkipäivän kuluessa.

Lähetä sähköposti salattuna

Voit lähettää meille myös sähköpostia, jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin. Pankin sähköpostiosoite on pohjois-hame@op.fi ja meidän pankkilaistemme osoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@op.fi. Muista lähettää luottamuksellista tietoa, kuten henkilötunnus, sisältävä sähköposti aina turvallisesti salattuna.

Varaa aika asiantuntijalle

Välillä on mukava jutella ihan henkilökohtaisesti omista pankki- ja vakuutusasioista. Ajan varaaminen ja varatun ajan muuttaminen onnistuu kätevästi verkossa. Pankista riippuen voit valita joko puhelin- tai verkkoneuvottelun tai tapaamisen konttorissa. Ajanvarauksen sivulta pääset myös varaamaasi verkkoneuvotteluun.