Kesäduuni OP:n piikkiin käynnistyy taas

OP YLÄ-PIRKANMAA tarjoaa Kesäduunin 25 nuorelle OP:n piikkiin ja kutsuu mukaan kesätyöntekijöitä tarvitsevia yhdistyksiä OP Ylä-Pirkanmaa etsii helmikuun ajan yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka voivat tulevana kesänä tarjota 15–17-vuotiaille nuorille kesätyötä. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren kahdeksi viikoksi, ja OP Ylä-Pirkanmaa lahjoittaa nuoren palkan yhdistykselle

Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, somereportteriksi, kunnossapitoon tai apulaisohjaajaksi kesäleirille. OP lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan. Yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.

Kampanjan avulla OP Ylä-Pirkanmaa haluaa myös tukea oman toimialueensa - Virrat-Ruovesi-Kihniö - yhdistysten toimintaa. Tukea on tarjolla yhteensä 25 nuoren työllistämiseksi.  OP Ylä-Pirkanmaa valitsee maaliskuun alussa tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

Kampanja on osa OP:n vastuullisuustyötä, ja tavoitteena on työllistymisen rinnalla tukea nuorten taloustaitojen oppimista.

Yhdistykset voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -tukea helmikuun loppuun asti osuuspankin verkkosivulla olevan lomakkeen kautta, osoitteessa https://www.op.fi/web/op-yla-pirkanmaa/kesaduuni.

Sen jälkeen nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan yhdistysten tarjoamaa kesätyötä 13.3.14.4.2023. Ohjeistus  kesätyönhakuun julkaistaan hakuajan alkaessa em. OP:n verkkosivulla.