Kesäduuni_2022_tytto

25 kesäduunia pankin piikkiin kesällä 2022

Pankki lahjoittaa tulevana kesänä 25 kesätyöpaikkaa 15-17 -vuotiaille nuorille paikallisissa yhdistyksissä. OP Ylä-Pirkanmaa valitsi palkkalahjoituksen saavat yhdistykset hakemusten perusteella maaliskuussa, ja nuoret hakivat kesäduuneja yhdistyksiltä 14.3.-17.4. Yhdistykset haastattelevat ja valitsevat kesätyöntekijänsä toukokuun aikana. Toivotamme nuorille ja yhdistyskumppaneillemme antoisaa ja opettavaista kesää!

Yhdistykset tarjoavat jälleen nuorille monenlaisia, mielekkäitä kesäduuneja eri puolilla OP Ylä-Pirkanmaan toimialuetta Kihniöllä, Ruovedellä ja Virroilla.

Töitä löytyi esimerkiksi golfkentän hoitajana, avustajana lomakeskuksen keittiöön, leirinohjaajana, lannoitesäkkien kerääjänä, ulkoiluystävänä, kesärenkinä, teatteriassistenttina, puistovastaavana, hattaran- tai jäätelönmyyjänä  ja somereportterina. 

 

Työkokemusta ja taitoja oman rahan käyttämiseen

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys tarjoaa 15-17 - vuotiaalle nuorelle kahden viikon kesätyön ja OP Ylä-Pirkanmaa lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa. Nuori voi hakea useampaa, mutta vastaanottaa vain yhden pankin tukeman työn.

Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Valtakunnallisesti Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään tuhansia nuoria yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Pirkanmaalla osuuspankit lahjoittavat 285 kesäduunipaikkaa. 

Lisätiedot Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta OP Ylä-Pirkanmaan osalta:

Oona Lähteenmaa, OP Ylä-Pirkanmaa
puh. 010 256 2902