Tule OPn asiakkaaksi helposti verkossa.

Tule OP:n asiakkaaksi

Haluaisitko vaihtaa pankkia tai tulla muutoin asiakkaaksemme? Katso, miksi vaihtaminen kannattaa ja tule asiakkaaksi helposti verkossa.

Kun haluat vastuullisuutta ja pysyvyyttä pankkiasiointiin, tule asiakkaaksemme. Olemme palvelleet suomalaisia pian 120 vuotta. Paikalliset osuuspankit ovat asiakkaidensa omistamia – ja jos päätät siirtää tilisi meille, sinunkin kannattaa liittyä omistaja-asiakkaaksi.

Miksi valita OP

Asiakkaanamme saat pankki-, rahoitus-, kiinteistönvälitys-, vakuutus- ja sijoituspalvelut saman katon alta. Kun liityt samalla osuuspankin omistaja-asiakkaaksi, saat vain omistaja-asiakkaalle kuuluvat alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista sekä asioinnista kertyvät OP-bonukset. OP-bonuksilla kuitataan automaattisesti esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutuslaskuja.

Lue lisää omistaja-asiakkaan eduista

Miten vaihtaa pankkia OP:lle

Jos olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa, lähetä hakemus netissä. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen saat käyttötilin ja OP:n tunnuksen. Tämän jälkeen voit hakea korttia ja liittyä omistaja-asiakkaaksi. Käyttötili on omistaja-asiakkaille maksuton ja muille asiakkaille 2 euroa kuukaudessa. OP:n tunnuksen hinta on enintään 3 euroa kuukaudessa.

Kun olet OP:n asiakas, voit siirtää pankkipalvelut sähköisesti vanhasta pankistasi meille. Tätä varten tarvitset tarkat tiedot nykyisistä pankkipalveluistasi.

Haluatko siirtää lainasi OP:lle?

Aloita tekemällä asuntolainahakemus. Voimme samalla järjestää myös muut kulutusluottoasiasi kuntoon. Tutustu lainoihin.

Entä jos asiakkuuden hakeminen ei onnistu verkossa?

Jos et voi hakea asiakkaaksi verkossa, ota yhteyttä ja varaa aika konttorille.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat osuuspankin asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

Tutustu tietosuojaselosteeseen

Asiakkaaksi tulemisen vaiheet

  • Täytä hakemus verkossa. Tarvitset hakemusta varten noin 15 minuuttia aikaa, toisen pankin verkkopalvelutunnukset sekä puhelimen, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä.
  • Saat tekstiviestin hakemuksen hyväksymisestä kahden arkipäivän kuluessa.
  • Kun hakemuksesi on hyväksytty, sinulle lähetetään avainlukulista postitse ja sopimukset tallennetaan op.fi-palveluun.
  • Saat OP:n tunnuksen käyttöösi hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Jotta pääset kirjautumaan OP:n palveluihin, tarvitset sekä avainlukulistan että OP:n tunnuksen.