Pankin vaihto OP:lle – tule asiakkaaksi

Haluaisitko vaihtaa pankkia tai tulla muutoin asiakkaaksemme? Lue, miksi vaihtaminen kannattaa ja tule asiakkaaksi helposti verkossa.

Kun haluat vastuullisuutta ja pysyvyyttä pankkiasiointiin, tule kotimaisen pankin asiakkaaksi. Saat pankki-, rahoitus-, kiinteistönvälitys-, vakuutus- ja sijoituspalvelut saman katon alta. Voit samalla liittyä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi. Näin saat itsellesi vain omistaja-asiakkaalle kuuluvat alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista sekä asioinnista kertyvät OP-bonukset. Niillä kuitataan automaattisesti esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutuslaskuja.

Lisäksi saat osuuspankin omistaja-asiakkaana lisäetuja syksyllä 2023. Saat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 1.10.2023-31.3.2024. Myös Käyttötilisi korko nousee 0,25 prosenttiin 1.11. alkaen.

Miten vaihdan pankkia?

  • Jos olet täysi-ikäinen ETA-maan kansalainen, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa, aloita pankin vaihto täyttämällä hakemus verkossa.
  • Saat käyttöösi käyttötilin ja OP:n digitaaliset palvelut. Käyttötili on omistaja-asiakkaille maksuton ja muille asiakkaille 2,5 euroa kuukaudessa. OP:n tunnusten hinta on enintään 3 euroa kuukaudessa.
  • Voit samalla liittyä omistaja-asiakkaaksi maksamalla jäsenosuusmaksun. Saat käyttöösi kaikki omistaja-asiakkaalle kuuluvat edut.
  • Avustamme sinua nykyisen pankkisi palveluiden päättämisessä sen jälkeen, kun olet tullut asiakkaaksemme. Tätä varten tarvitset tarkat tiedot nykyisistä pankkipalveluistasi.

Haluatko siirtää lainasi OP:lle? Aloita tekemällä asuntolainahakemus. Voimme samalla järjestää myös muut kulutusluottoasiasi kuntoon.

Tutustu lainan siirtämiseen

Muutitko Suomeen ja haluaisit asiakkaaksemme?

Lue miten tulet asiakkaaksemme, jos muutit juuri Suomeen

Asiakkaaksi tulemisen vaiheet

  • Täytä hakemus verkossa. Tarvitset noin 15 minuuttia aikaa, pankin verkkopalvelutunnukset sekä puhelimen, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Voit seuraavasta päivästä alkaen siirtää rahaa uudelle tilillesi.
  • Saat tekstiviestin hakemuksen hyväksymisestä kahden arkipäivän kuluessa. Viestissä sinut ohjeistetaan palaamaan takaisin tänne Tule asiakkaaksi -palveluun ja tunnistautumaan uudestaan Tule asiakkaaksi -painikkeen kautta, jotta saat OP:n tunnukset käyttöösi.
  • Kun hakemuksesi on hyväksytty, sinulle lähetetään avainlukulista postitse ja sopimukset tallennetaan op.fi-palveluun.
  • Saat OP:n tunnukset käyttöösi hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Jotta pääset kirjautumaan OP:n palveluihin, tarvitset avainlukulistan, käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Maksutilin siirtopalvelu tarjoaa sinulle tukea pankin vaihtoon liittyvissä toimenpiteissä.