Vakuudeton yritysrahoitus

OP Yritysjousto

5000-50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia.

Saat luottopäätöksen verkossa

Täytä yhteydenottolomake ja hakemuksesi käsitellään mahdollisimman pian.

Vakuudeton rahoitus

Et tarvitse luotolle takaajia tai vakuuksia.

Jatkuvakäyttöinen limiitti

Nostat luottoa helposti op.fi-palvelussa. Kun maksat sopimuksesi mukaisesti luoton takaisin, limiittiä vapautuu käytettäväksi saman verran.

Miksi valita OP Yritysjousto?

Kun yritykselläsi on käyttöpääoman tarvetta, hae yrityksesi käyttöön jatkuvakäyttöinen vakuudeton OP Yritysjousto. Haettava limiitin määrä on 5000-50 000 euroa.

Miten haen OP Yritysjoustoa?

Voit hakea OP Yritysjoustoa, jos yrityksesi on toiminut vähintään yhden tilikauden ja yritykselläsi on tiliasiointi OP:ssa, yritykselläsi ei ole luottojen maksuviiveitä OP:ssa eikä julkisia maksuhäiriöitä. Hae OP Yritysjoustoa täyttämällä yhteydenottolomake. OP:n toimihenkilö hakee luottopäätöksen. Saat luottopäätöksen jälkeen sopimuksen allekirjoitettavaksi sähköiseen allekirjoituspalveluun.

Hyväksytyn päätöksen jälkeen limiitin kuukausierän laskutus alkaa ensimmäisen noston jälkeen. E-laskutus aloitetaan ensimmäisestä erästä lähtien.
 

OP Yritysjouston korko ja kustannukset

Kyseessä on jatkuvakäyttöinen limiitti. Limiitin määrä on 5000–50 000 euroa.

OP Yritysjouston kustannukset:

  • Luoton korko 3 kk:n euribor 365 + asiakaskohtainen marginaali
  • Limiitin järjestelypalkkio 400 eur
  • Tilinhoitopalkkio 10 eur/kk silloin, kun luotto on käytössä
  • Kuukausierä 2,1 % limiitin määrästä, sisältäen koron, tilinhoitopalkkion ja lyhennyksen. Esimerkiksi 20 000 euron luotolla minimi kk-erä on 420 eur/kk
  • Limiitin ylimääräiset lyhennykset hoituvat aina ilman kuluja

 

OP Yritysjousto op.fi-palvelussa

Kirjaudu op.fi-palveluun, jossa OP Yritysjousto löytyy Rahoitus-valikosta, mikäli sinulla on tuote käytössäsi. Voit tehdä luoton nostopyynnöt op.fi-palvelussa. Samasta paikasta tarkistat myös limiitin käyttövaran ja näet luoton maksutapahtumat. Käyttövaltuuksien hallinnointi tapahtuu Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimuksen kautta. Löydät op.fi-palvelusta myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja palveluhinnaston.

 

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj.