Korkoa korolle -laskuri

Kokeile korkoa korolle -laskuria eli sijoituslaskuria! Korkoa korolle -laskuri on yrityksen sijoituslaskuri, jonka avulla voit arvioida yrityksesi tilanteeseen sopivaa sijoitusratkaisua. Mitä aiemmin aloitat, sitä pidempään korkoa korolle -ilmiö ehtii kasvattaa yrityksesi pääomaa. Paljonko voisit sijoittaa kuukaudessa? Paljonko tavoittelet tuottoa?

Mitä tarkoittaa korkoa korolle -ilmiö?

Korkoa korolle -ilmiö tarkoittaa, että yrityksesi säästöjen ja sijoitusten korot eli tuotot kasvavat korkoa sijoitetun pääoman lisäksi. Aika on korkoa korolle -ilmiön paras kaveri. Hyödyt eniten aloittamalla säästämisen mahdollisimman aikaisin. Esimerkit korkoa korolle -ilmiöstä:
Jos yrityksesi säästää 100 euroa kuukaudessa tilille, jonka tuotto on 0 %, säästöjä kertyy 20 vuodessa 24 000 euroa.

Jos yrityksesi säästää 100 euroa kuukaudessa esimerkiksi rahastoon, jonka tuotto-odotus on 7 %, säästöjä voi kertyä 20 vuodessa yli 51 000 euroa korkoa korolle -ilmiön ansiosta.

Sijoituspohjainen kassanhallinta

Sijoituspohjainen kassanhallinta huolehtii yrityksesi maksuvalmiudesta ja antaa yrityksen rahoille mahdollisuuden tuottaa ja kasvaa. Palvelu sijoittaa varat tavoittelemaan tuottoa. Automatiikka huolehtii, että yrityksen tilillä on aina rahaa juoksevia kuluja varten.

Sijoituspohjainen kassanhallinta on maksuton palvelu. Sinun maksettavaksi jää vain rahastojen kulut. 

Näin aloitat yrityksen varojen sijoittamisen
Katso miten pääset alkuun ja aloita sinun yrityksellesi sopiva sijoittaminen.
Sijoituspohjainen kassanhallinta
Parempaa tuottoa yrityksesi rahoille fiksulla kassanhallinnalla.
Tule yritysasiakkaaksi
Rakennetaan yhdessä yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntijallemme. 

Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Myös odotettu tuotto voi jäädä saamatta. OP-rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. Sijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki.