Voit hoitaa pankkiasiasi turvallisesti kotoa

Korona-aikana on hyvä muistaa, että pankki- ja vakuutusasioiden hoito onnistuu kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. Apua saat nopeasti chatissa ja tapaamiset onnistuvat puhelin- tai Teams-verkkoneuvotteluina.

Hyödynnä OP-mobiilia ja sen ominaisuuksia

Tiesitkö, että ottamalla ilmoitukset käyttöösi voit saada puhelimesi näytölle reaaliaikaisen tiedon esimerkiksi silloin, kun tilillesi tulee tai sieltä lähtee rahaa tai saat uuden e-laskun? Tiesithän myös, että tunnistustapa Mobiiliavain toimii myös op.fi-palvelussa ja viranomaisasioinnissa? Ota näistä ja muista OP-mobiilin ominaisuuksista kaikki hyöty irti ja helpotat raha-asioittesi hoitoa ja seuraamista.

Jos sinulla ei ole vielä OP-mobiili -sovellusta, lataa se maksutta älylaitteesi sovelluskaupasta. OP-mobiilissa hoidat pankki- ja vakuutusasiasi, kuten maksusi, lainanlyhennyksesi, korttiasiasi, vahinkoilmoitukset sekä paljon muuta ajasta ja paikasta riippumatta.

Jos etsit tietoa ja tukea asiointiin tai haluat tutustua tuotteisiin ja palveluihimme, on op.fi-palvelu oikea paikka. Op.fi-palvelussa hoidat monipuolisesti pankki- ja vakuutusasioitasi.

Löytyykö sinulta OP:n tunnukset, mutta et käytä digitaalisia palveluitamme?

Digitaalisten palveluidemme kuten OP-mobiilin tai op.fi-palvelun käyttö helpottaa arkeasi. Olemme koonneet avuksesi aloittelijan oppaan, josta löydät tietoa palveluistamme ja niiden käyttöönotosta.

Kysy apua chatissa

Chatbot Opotti auttaa sinua 24/7 ja asiantuntijamme tavoitat arkisin. Löydät chatin monen op.fi-sivun alalaidasta ja henkilöasiakkaiden asiakaspalveluosiosta sekä OP-mobiilin Muut-osiosta. Jos olet kirjautunut op.fi-palveluun, löydät chatin myös palvelun yläreunasta.

Varaa ensisijaisesti puhelin- tai Teams-verkkoneuvottelu

Jos asiasi kuitenkin vaatii konttorissa käyntiä tai jos digitaalisten palveluiden käyttö ei ole sinulle mahdollista, otamme sinut mielellämme vastaan. Muista hygienia: kädet, maski ja turvaväli ja muut terveysviranomaisten suositukset.

Huomioithan, että tiedot konttorien aukioloajoista ja palveluista voivat olla muuttuneet koronatilanteen vuoksi. Ajankohtaisimman tiedon saat seuraamalla oman pankkisi viestintää.