Vuoden 2022 palvelumaksuerittelyt on toimitettu omaan arkistoon

Toimitimme vuoden 2022 palvelumaksuerittelyn maaliskuun aikana op.fi-palvelun ja OP-mobiilin omaan arkistoon. Palvelumaksuerittely koskee henkilöasiakkaiden käyttötilejä, yhteisiä taloustilejä sekä perusmaksutilejä. Jos et ole minkään tällaisen tilin pääomistaja, emme toimita sinulle palvelumaksuerittelyä.

Palvelumaksuerittely on yhteenveto sinulta edellisen vuoden aikana veloittamistamme yleisimmistä käyttötiliisi liittyvistä palvelumaksuista ja koroista. Sen tarkoitus on kertoa kootusti ja selkeästi kaikista vuoden aikana kertyneistä palvelumaksuista ja helpottaa palvelumaksujen vertailemista eri palveluntarjoajien välillä. Huomioithan, että palvelumaksuerittelyä ei muodostu, jos käyttötililtäsi ei ole veloitettu palvelumaksuja vuoden 2022 aikana. 

Palvelumaksuerittelyn löydät op.fi-palvelun ja OP-mobiilin omasta arkistosta

Voit kirjautua op.fi-palveluun OP:n tai muun pankkisi tunnuksilla. Jos sinulla ei ole minkään pankin verkkopalvelutunnuksia, voit tilata itsellesi palvelumaksuerittelyn soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm) tai käymällä konttorissa. 

Miten veloitamme palvelumaksut?

Veloitamme palvelumaksut kuukausittain tililtäsi. Jos olet omistaja-asiakas, käytämme palvelumaksuihin ja palkkioihin asioinnistasi kertyneitä OP-bonuksia. Tiesithän, että omistaja-asiakkaana saat tänä vuonna 30 % enemmän OP-bonuksia? 
 
Omistaja-asiakkuutesi ja tämänhetkiset OP-bonuksesi voit tarkistaa op.fi-palvelusta tai OP-mobiilista. Jos sinulla ei ole käytössä OP:n tunnuksia, saat nämä tiedot käymällä osuuspankkisi konttorissa.