Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – Keski-Suomen Osuuspankki

Muistatko sen hetken, kun huomasit, miten hartiasi laskeutuivat ja samalla hiljaa huokaisten tunsit kuinka hyvä mieli valtasi kehon ja mielen? Armollinen lempeys sekä myötätunto itseäsi kohtaan kasvoi ja samalla hetkellä lempeä hymy karehti suupieliin. Tuo tunne tulleensa kuulluksi – ja minun tarinani on tärkeä.
Keski-Suomen Osuuspankki on nähnyt ja kuullut keskisuomalaisten elämäntarinoita jo 120 vuotta. Arvomme ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat ohjekirja tai kartta, johon turvaudumme jokapäiväisessä toiminnassamme. Arvojemme kautta me olemme läsnä, kuunnellen herkällä korvalla Sinun tarinaasi.

Vaikka maailmamme jatkuvasti muokkautuu: nopeutuu, tehostuu, laajentuu tai digitalisoituu, ei jokaisen tarve tulla kuulluksi katoa. Tullessamme kuulluksi, koemme olevamme tärkeitä ja hyväksyttyjä. Kokemuksia jakamalla ja asioita yhdessä pohtimalla syvennämme ihmissuhteitamme ja luottamusta toisiimme. Tullessamme kuulluksi ja kuuntelemalla toisiamme saamme mahdollisuuden oppia uutta.

Kuten maakuntamme profiiliin kuuluu, matkalla on ylä- ja alamäkiä, sorateiden mutkia ja töyssyjä, tyrskyjä ja myrskyjä - aivan kuten Päijänteen ja Keiteleen suurilla selillä. Mutta tarinoihin kuuluvat yhtä lailla myötätuulet, raukeiden kesäaamujen hitaat hetket, puuterina tippuvan ensilumen luoma valoisuus – ilo, nauru, hymy, valo – kaikki nämä ovat osa elämää, joista syntyy tarinoita. Näitä tarinoita me janoamme.

“Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta” valikoitui Keski-Suomen Osuuspankin juhlavuoden sloganiksi. Me haluamme kutsua Sinut mukaan yhteiselle matkalle.

#elämäsitarinoissa #ksop120 #ksop120vuotta #keskisuomenosuuspankki