Hanna Hippo kutsuu mukaan!

Hippo-kisoissa on aina mitalisadetta ja suurta urheilujuhlan tuntua. Muista ilmoittautua ennakkoon - tervetuloa mukaan!

Korona ja poikkeusolot / tilannepäivitys 8.1.2021

Mennyt vuosi 2020 oli hyvin erilainen ja haastoi monella tavalla meitä kaikkia. Harmittavasti tilanne jatkuu poikkeuksellisena myös näin 2021. Kisahuumaa tai mitalisadetta ei vieläkään ole luvassa. Ennen tilanteen helpottumista kaikille avoimia Hippo-tapahtumia ei tulla järjestämään toimialueellaamme. Hanna Hippo lähettää kaikille paljon tsemppiterveisiä! Hanna haluaa muistuttaa reippailun ja liikkumisen tärkeydestä, myös näin poikkeusolojen aikana. Ulkona kannattaa juoksennella, heilua, pallotella, pelata ja pomppia tutussa porukassa ja sopivissa paikoissa. Aina tilanteen mukaan.

Toivotaan kaikki, että jossain vaiheessa tänä vuonna nähtäisiin taas Hippo-tapahtumien merkeissä!
Kaikkea hyvää. Pysytään terveinä. Terveisin, OP Keski-Suomi, Katri Tynkkynen

Hippo-kisat ja -tapahtumat yhteistyössä seurojen kanssa

Normioloissa vuoden mittaan OP Keski-Suomen toimialueella järjestetään useita erilaisia lasten Hippo-kisoja ja -tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen ja toimijoiden kanssa. Liikutamme näin yhdessä tuhansia keskisuomalaisia lapsia perheineen. Yksinkertaistettuna yhteistyö tarkoittaa, että speksit sovitaan yhdessä, seura toteuttaa ja pankki maksaa tapahtumajärjestelyt.

* Hippo-hiihdot ja Hippo-kesäkisat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kisoja eri lajien parissa, joissa jokainen osallistuja palkitaan mitalilla.
* Urheiluseurojen järjestämien Hippo-tapahtumien, kuten eirlaisten leirien, koulujen tai turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

-> Kaikkiin Hippo-tapahtumiin mukaan päästäkseen perheen lapset tulee ilmoittaa ennakkoon.
-> Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tämän sivun alareunan valikkojen kautta.

Seuraa somea tai vieraile täällä verkossa

Pysyt helposti ajan tasalla kaikista Hippo-tapahtumistamme seuraamalla pankin Facebook-sivua. Julkaisemme kaikki Hippo-tapahtumien tiedot ilmoittautumislinkkeineen aina ensin tällä verkkosivulla. Kerromme tapahtumista saman tien myös Facebookissa, tehden kullekin kisalle aina aktiivisen Facebook-tapahtuman.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on sekä meille, että järjestävälle seuralle tärkeää. Kisaaminen on lapsista kivaa. Kannustus- ja huoltojoukoissa viihtyy koko perhe. Jos olette samaa mieltä, olette oikeassa paikassa ja lämpimästi tervetulleita mukaan. Nähdään!

Hippo.fi – ota vähän hipommin!

Tutut Hippo-hamot kavereineen löydät nyt myös uudistetulta verkkosivulta. Hannan, Henrin ja Hillen seurassa ei ole koskaan tylsää. Sivulta löydät tehtäviä, pelejä, leikkejä ja satuja. Sivulle kootaan aikanaan myös koko valtakunnan kaikki Hippo-tapahtumat. Kurkkaa ihmeessä!

Halataan, kun tavataan

Hanna Hippo on kaikkien kaveri. Hanna tykkää halauksista ja jos sinäkin, niin sinun on lupa Hanna tavatessasi halata. Hipon kanssa on mukava heittää myös vaikka ylävitoset. Kaverikuva voisi myös olla kiva napata tavatessa. Kysy siis rohkeasti - Hannan kanssa kuvaan pääsee aina kun tilanne sen sallii.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Toivottaa Hanna Hippo, OP Keski-Suomen väki ja urheiluseurojen toimitsijat

Tervehdys!

Hippo-hiihtoja järjestetään pankin toimialueella Keski-Suomessa yleensä helmi-maaliskuulla. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit julkaistaan tässä sitä mukaan, kun hiihtojen päivämäärät saadaan sovittua, yleensä tammi-helmikuussa.

HUOMIO
Tähän tietoon koronan vuoksi 2021 talvella ei ole luvassa Hippo-hiihtoja. / Päivitetty 8.1.2021

Hei!

Hippo-kesäkisoja järjestetään pankin toimialueella Keski-Suomessa yleensä kesä-elokuulla. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit julkaistaan tässä sitä mukaan, kun kisojen päivämäärät saadaan sovittua, yleensä kesäkuun alussa ja heinä-elokuun aikana.

HUOMIO
Tähän tietoon koronan vuoksi 2021 kesällä ei ole luvassa Hippo-kisoja. / Päivitetty 8.1.2021

Moro!

Erilaisia Hippo-tapahtumia, kuten leirejä, kouluja ja turnauksia järjestetään tilanteen mukaan.

HUOMIO
Tähän tietoon koronan vuoksi 2021 ei ole luvassa Hippo-tapahtumia. / Päivitetty 8.1.2021