' '

Meillä töissä

OP Länsi-Suomessa työskentelee noin 190 finanssialan ammattilaista erilaisilla koulutus- ja työelämätaustoilla. Teemme merkityksellistä ja vastuullista työtä: mahdollistamme asiakkaidemme unelmia, tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa ja olemme monin tavoin rakentamassa toimialueemme, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta.

Haluamme olla alan vetovoimaisin työnantaja

Henkilökuntamme hyvinvointi on meille tärkeää, ja olemme ylpeitä siitä, että meillä puhalletaan yhteen hiileen. Rento työilmapiiri ja työyhteisön tuki nousevat toistuvasti vahvuutenamme tutkimuksissa ja palautteessa. Osaava, innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö onkin yksi strategisista painopisteistämme. Strategiamme mukaisesti pidämme yllä vahvuuksiamme –ihmisläheisyyttä, empatiaa, joustavuutta ja joukkuehenkeä, sekä panostamme edelleen määrätietoisesti henkilöstömme hyvinvointiin, työn merkityksellisyyteen ja työntekijäkokemukseen kokonaisuutena. Pitkäjänteinen tekeminen työhyvinvoinnin eteen näkyykin korkeina työtyytyväisyystuloksina.

Töissä meillä

Luomme tasa-arvoiset työskentelymahdollisuudet kaikille sekä edistämme työyhteisön monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja ehkäisemme syrjintää. Olemme perheystävällinen työpaikka: mahdollistamme joustoja esimerkiksi liukuvan työajan, osallistavan työvuorosuunnittelun ja erilaisten työaikajärjestelyiden avulla. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut ja ymmärrämme ja arvostamme vapaa-ajan ja työn tasapainoa.

Monipuoliset kehittymisen ja osaamisen laajentamisen mahdollisuudet

Työ finanssialalla, isossa pankissa mahdollistaa monipuolisia työtehtäviä, urapolkuja ja oman ammattitaidon kehittämisen tapoja. Meillä voit työskennellä erilaisissa rooleissa pankin ydinliiketoiminnassa henkilö- ja yritysasiakkuuksien parissa tai liiketoiminnan ja yrityksen menestymistä tukevissa toiminnoissa – ja halutessasi hakeutua tehtäväkiertoon OP Ryhmän sisällä.

Tytäryhtiömme OP Koti Länsi-Suomi tarjoaa asumisen unelmia Eurassa, Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla. OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä. OP Kotia arvostetaan mm. luotettavuudessa, asiantuntevassa paikallisessa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, mainonnan näkyvyydessä ja digitaalisissa palveluissa. Satakunnassa palveluihin kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajan asunnot ja toimitilat.