Vinkkejä pankkiasiointiin senioreille ja erityistä tukea tarvitseville

Tältä sivulta löydät tietoa senioreille ja erityistä tukea tarvitseville suunnatuista palveluistamme sekä vinkkejä sujuvaan raha-asioiden hoitoon.

Varmuutta verkkoon -viikko 20.-24.5.2024

Kaipaatko sinä tai läheisesi talouteen tai digitaitoihin valmennusta. Järjestämme yhteistyössä Lounais-Suomen Marttojen kanssa ikäihmisille talous- ja digivalmennuksia toimialueellamme Varmuutta verkkoon -viikolla Porissa ja Raumalla.

Webinaari 22.5.2024 klo 17: Näin hoidat pankkiasiasi älypuhelimella

Kaipaatko vinkkejä ja varmuutta pankkiasioiden hoitoon älypuhelimella tai tabletilla? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa kerromme, miten hoidat päivittäiset raha-asiasi OP-mobiili-sovelluksen avulla. Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Telian kanssa keskiviikkona 22.5.2024 klo 17-18. 

Webinaarissa OP:n asiantuntija Mira Berlin opastaa vaihe vaiheelta OP-mobiilin käyttöä. Lisäksi muut OP:n asiantuntijat kertovat OP-mobiilin turvallisuudesta ja Telian asiantuntija neuvoo, miten huolehdit mobiililaitteidesi turvallisuudesta. 

Ilmoittauduthan mukaan tilaisuuden alkuun mennessä.

Varmuutta verkkoon -viikon opastukset Porissa ja Raumalla

Rauma | OP Länsi-Suomen konttorin kokoustilat, Nortamonkatu 16, lasiväliköstä 2. kerros

Pori | Lounais-Suomen Marttojen kokoustila, Valtakatu 7

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Lounais-Suomen Marttojen sivuilta. Voit myös ilmoittautua puhelimitse 6.5. alkaen numeroon 010 252 0450 (arkisin klo 9-16). Puhelun hinta normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

Kaipaatko opastusta OP-mobiilin käyttöön?

Henkilökohtaiseen OP-mobiili-opastukseen voit varata ajan itsellesi sopivaan ajankohtaan omasta verkkopankista tai palvelunumerosta 0100 0500. Aikoja on tarjolla ympäri vuoden ja opastuksessa voit toimihenkilön kanssa käydä läpi sinulle sopivia tapoja asiointiin.

Haluatko varata opastuksen yhdistykselle?

Ole yhteydessä asiakkuuspäällikkö Maria Pitkänen

maria.pitkanen (at) op.fi

OP Länsi-Suomen joululahjoituksella hyvää koko toimialueelle

OP Ryhmän vastuullisuusohjelman tavoitteena on auttaa erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita hoitamaan talousasioitaan itsenäisesti. OP Länsi-Suomi lahjoitti viime jouluna hyvää mieltä niin ikäihmisille kuin lapsille ja nuorillekin.

10 000 euron lahjoituksella Lounais-Suomen Martoille toteutetaan vuoden 2024 aikana talous- ja digivalmennuksia erityisesti ikäihmisille niin keväällä kuin syksyllä. Lisäksi jouluisella 70 000 euron lahjoituksella tuplattiin viime vuoden aiempi lapsiin ja nuoriin kohdistunut seuratuki yhteensä 140 000 euroon.