Vinkkejä pankkiasiointiin senioreille ja erityistä tukea tarvitseville

Tältä sivulta löydät tietoa senioreille ja erityistä tukea tarvitseville suunnatuista palveluistamme sekä vinkkejä sujuvaan raha-asioiden hoitoon.

Varmuutta verkkoon -digiopastukset lokakuussa 2023

Pidämme lokakuussa Varmuutta verkkoon -digiopastuspäiviä. Tapahtumat ovat maksuttomia ja saat apua turvalliseen pankkiasiointiin matalalla kynnyksellä.

Varmuutta verkkoon -digiopastuspäivissä autamme sinua kädestä pitäen hoitamaan pankkiasioitasi turvallisesti ja digitaalisesti. Digiopastuspäiviin ei tarvitse varata aikaa. Voit myös saada tukea ei-digitaalisten pankkipalveluiden käyttöönottoon, jotka auttavat sinua hoitamaan raha-asioitasi itsenäisesti.

Digiopastuspäivät:
Porissa ti 3.10. klo 10.00-16.00
Raumalla to 5.10. klo 10.00-16.00

Varaa aika henkilökohtaiseen opastukseen

Jos kyseiset digiopastuspäivät eivät sovi sinulle, voit myös varata ajan henkilökohtaiseen OP-mobiili -opastukseen mihin tahansa konttoriin omasta verkkopankista tai ajanvarausnumerosta 0100 0500. Voit varata ajan OP-mobiili -opastukseen ympäri vuoden.

Osallistu myös Välty verkkohuijauksilta –webinaariin 2.10. klo 17.00

Webinaarissa opastamme, mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota verkossa asioidessa ja tarjoamme käytännön vinkkejä verkkohuijauksilta suojautumiseen. Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Telian kanssa.

Webinaarissa käymme läpi

  • Miten suojelet itseäsi huijauksilta
  • Millaisia yleiset huijaustavat ovat
  • Mistä huijauksen voi tunnistaa
OP Ryhmän vastuullisuusohjelman tavoitteena on auttaa erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita hoitamaan talousasioitaan itsenäisesti.

Haluatko varata opastuksen yhdistykselle?

Ole yhteydessä asiakkuuspäällikkö Maria Pitkänen
maria.pitkanen (at) op.fi