Tervetuloa asioimaan

Pohjois-Karjalan Osuuspankki on vahva alueellinen, kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut tarjoava omistaja-asiakkaiden omistama osuuspankki. Pankilla on vahva vakavaraisuus ja se on alueensa markkinajohtaja.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Kodin tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin

Palvelemme sinua

Asiakkaitamme palvelee noin 130 pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. Monipuolinen asiantuntemus ja erikoisosaaminen takaavat kykymme vastata asiakkaidemme vaativimpiinkin pankki- ja vakuutuspalveluiden tarpeisiin. Entistä laajemmat palveluajat mahdollistavat asiakastarpeista lähtevän palvelun. Mahdollisimman laajan paikallisen ja ihmisläheisen palvelun varmistaminen niin henkilö- kuin yritysasiakkaillemme on pankkimme keskeisiä arvoja.

Pankin koko ja henkilöstömäärä mahdollistavat asiakaspalvelun jatkuvan kehittämisen ja sen laadun ylläpidon kaikissa palvelukanavissa; konttorissa, puhelin- verkkopalveluna sekä yhä kattavammin myös OP-mobiilin kautta. Verkon kautta tapahtuvat asiakasneuvottelut tuovat joustavuutta ja helppoutta neuvotteluiden käymiseen vaikka kotoa käsin.

Pohjois-Karjalan Osuuspankin tavoitteena on tukea toimialueen ja koko maakunnan elinkeinoelämän kehittymistä ja kasvua. Pankin vahva riskinkantokyky sekä yritysasiakasliiketoiminnan volyymi ja osaaminen mahdollistavat osallistumisen myös maakunnallisiin hankkeisiin.

Toimimme vakaalla pohjalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Pohjois-Karjalan kehittämiseen.

Oma pankkisi

Pohjois-Karjalan Osuuspankki on vahva maakunnallinen pankki ja aktiivinen paikallinen toimija. Pankki toimii Joensuun, Juuan, Kesälahden, Kiteen, Kontiolahden, Lieksan, Nurmeksen, Rääkkylän ja Valtimon alueilla.

Pohjois-Karjalan Osuuspankki on alueensa markkinajohtaja ja pankkitoiminnan volyymi on noin 3,3 miljardia euroa ja vakavaraisuus on erinomaisessa kunnossa. Pankki- ja vakuutusalan asiantuntijamme palvelevat lähes 92000 asiakastamme, joista yli 60000 on pankin omistaja-asiakkaita.

Meillä on voimavaroja ja osaamista vastata asiakaskäyttäytymisen muutokseen, jonka digitaaliset kanavat ja palveluiden ripeä kasvu on tuonut tullessaan. Laajat ja joustavat palveluajat mahdollistavat asiakasneuvottelut mm. ilta-aikaan verkon välityksellä. Huolimatta siitä, että palvelut siirtyvät verkkoon ja mobiiliin, henkilökohtaiset kohtaamiset ovat edelleen tärkeitä. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme taloudellisia neuvonantajia ja olla tukemassa jokaisen asiakkaan elämäntilanteeseen sopivia ratkaisuja.

Osuuspankki on omistajajäsentensä omistama pankki, jonka toimintaa arvomme - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen - ovat ohjanneet jo yli sadan vuoden ajan.  Pankki on pystynyt historiansa aikana sopeutumaan toimintaympäristön ja asiakastarpeiden muutoksiin. Osuuspankki haluaa varmistaa asiakkailleen parhaat ja kilpailukykyiset palvelut jatkossakin. Liiketoiminta roolin ohessa osuuspankille yhteisöllinen rooli ja paikallisuus on tärkeää - olemme mukana ihmisten ja toimintaympäristön arjessa ja elinvoiman rakentamisessa.

Ylintä päätöksentekovaltaa pankissa käyttää omistaja-asiakkaiden valitsema jäsenten muodostama edustajisto. Pankin hallintoneuvoston koko on 17 jäsentä ja hallituksen muodostaa toimitusjohtaja ja 8 jäsentä. Hallinnon jäsenten edustus toimialueen eri osista on kattava.