Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku

Vuoden 2022 lahjoituksilla tuetaan etenkin pohjoissavolaisen ympäristön ja luonnon hyväksi tehtävää toimintaa.

Pankkimme lahjoitti tänä vuonna Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia yhteensä 15 000 eurolla. Etsimme erityisesti lahjoituskohteita pohjoissavolaisen ympäristön ja luonnon hyväksi. Omistaja-asiakkaamme kertoivat syksyllä 2021 OP Ryhmän Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä toiveensa, että pankki tekisi vastuullisuustekoja luonnon ja ympäristön hyväksi. Lahjoitusten hakuaika oli 19.4.-15.5.2022.

Tutustu vuonna 2022 lahjoituksia saaneisiin

Lahjoitushaku lyhyesti

OP Pohjois-Savo myöntää vuosittain lahjoitusvaroja haettavaksi, ja niitä voi hakea paikallinen, pankin toimialueella toimiva, yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö. Huomioithan, että lahjoitusta ei voida myöntää yksilölle eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille. Lahjoituksia myönnettäessä huomioidaan aiemmat yhdistyksen pankilta saamat lahjoitukset. Pankin hallitus tekee päätökset lahjoituksista.

Hakijan tulee toimia pankin toimialueella: Iisalmi, Kaavi, Kuopio (sis. Juankoski, Karttula ja Nilsiä), Leppävirta, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus tai Varpaisjärvi. Lahjoitusten tavoitteena on tuottaa hyvää laajasti koko pankin toimialueella.


Pankin arvot ohjaavat myös lahjoitustoimintaa

Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankkimme arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. 

Lahjoitukset ovat osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Haluamme lahjoituksilla tuottaa hyvää laajasti koko pankin toimialueella.

Teemme yhdessä hyvää -lahjoitukset 2021

Teemme yhdessä hyvää -lahjoitukset 2020