Nainen sisustaa muuton jälkeen

Muutto ja kotivakuutuksen päivittäminen

Kun osoite muuttuu, on kotivakuutuksen tärkeä muuttua mukana. Päivitä kotivakuutus hyvissä ajoin uuteen osoitteeseesi ja varmista ensiluokkainen turva niin muuton kuin asuntokauppojenkin aikana.

Kotivakuutuksen osoitteenmuutos Pohjola Vakuutuksen asiakkaana

Voit päivittää vakuutuksesi kätevästi uuteen osoitteeseen kirjautumalla op.fi-palveluun ja vaihtamalla olemassa olevan vakuutuksesi vakuutuspaikan. Sinun ei siis tarvitse ostaa täysin uutta vakuutusta, ja samalla tulet varmistaneeksi, että vakuutuksesi ei katkea ja on turvanasi myös muuton ja asuntokauppojen aikana.

Miten voimassa oleva kotivakuutus turvaa muuton aikana?

  • Muuttoturva turvaa sekä uuden että vanhan kotisi tavarat jopa kahden kuukauden ajan. Muuttoturvasta korvaamme esimerkiksi muuttaessa rikkoutuneen television.
  • Oikeusturvavakuutuksesta voi hakea korvausta esimerkiksi asuntokauppariitoihin liittyvistä lakiavun kustannuksista. Varmista siis, että se pysyy katkeamatta voimassa muuttaessasi uuteen asuntoon.

Suosittelemme, että päivität vakuutuksen hyvissä ajoin etukäteen, jolloin muuttopäivänä on yksi asia vähemmän muistettavana.

Näin päivität Pohjola Vakuutuksen kotivakuutuksen uuteen osoitteeseen

  1. Kirjaudu op.fi-palveluun alta ja avaa kotivakuutuksesi tiedot kohdasta Omat vakuutukset.
  2. Valitse Vakuutuspaikan muutos ja täytä tarvittavat tiedot.
  3. Lähetä muutospyyntö. Näet uuden kotisi vakuutuksen hinnan ennen lähetystä.

 

Minulla ei vielä ole Pohjola Kotivakuutusta

Uutena kotivakuutusasiakkaanamme pääset laskemaan hinnan ja ostamaan vakuutuksen helposti verkkokaupastamme. Pohjola Kotivakuutus sopii kodille kuin kodille ja on räätälöitävissä sinun ja kotisi tarpeiden mukaan.

Lisäksi kotivakuutuksemme sisältyvä muuttoturva on turvanasi muuton aikana, kun asetat uuden vakuutuksen astumaan voimaan jo muuttopäivänä.

 

Kotivakuutus ja muutto kulkevat käsi kädessä

Muuttaessasi uuteen kotiin on hyvä muistaa myös kotivakuutuksen muutto uuteen osoitteeseen. Päivittämällä olemassa olevan Pohjola Vakuutuksen kotivakuutuksen uuteen osoitteeseen varmistat, että kotivakuutus on turvanasi myös muuton aikana - muuttoturvaa turvaa uuden ja vanhan kotisi tavarat jopa kahden kuukauden ajan. Kotivakuutuksen osoitteenmuutos eli vakuutuspaikan muuttaminen onnistuu nopeasti ja helposti yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Mikäli sinulla sen sijaan ei vielä ole Pohjola Kotivakuutusta, voit tutustua vakuutuksiimme ja hankkia kodillesi sopivan vakuutuksen hetkessä netistä.