Naiset juovat kahvia rivitalon keittiössä

Rivitalon kotivakuutus

Turvaa rivitalolle, lattiasta kattoon

Rivitalon laaja kotivakuutus

Saat turvattua rivitalon laajalla kotivakuutuksella valitsemalla kotivakuutukseesi kaikki suosittelemamme turvat ja vastuuvakuutuksen.

Rivitalon ja tavaroiden turva

Rivitalon vakuutus on turva tavaroillesi, mutta vakuutuksella voit turvata myös rivitalon osat, lattiasta kattoon.

200 euron omavastuuetu

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 200 euron omavastuuedun, jolloin omavastuusi voi palo-, rikos- tai luonnonilmiövahingon sattuessa jopa 0 euroa.

Muuta Pohjola Kotivakuutuksesi uuteen osoitteeseen

Voit muuttaa voimassa olevan Pohjola Kotivakuutuksesi kätevästi uuteen osoitteeseen kirjautumalla op.fi-palveluun ja tekemällä kotivakuutuksellesi vakuutuspaikan muutoksen.

Mitä rivitalon kotivakuutus korvaa?

Rivitalon kotivakuutus on turva sekä kotisi tavaroille että rivitalon huoneiston osille. Vakuutuksella voit turvata rivitalon ja irtaimiston esimerkiksi palo- tai myrskyvahingon varalta, ja vakuutuksella saat turvaa myös murron tai ilkivallan varalta. 

Rivitalon vakuutus on räätälöitävissä kotisi tarpeisiin. Vakuutus sisältää aina turvan kodin irtaimistolle, mutta lisäksi voit valita vakuutuksen kattamaan myös itse rivitalon huoneiston. Vakuutus sisältää aina palo- ja luonnonilmiöturvan sekä vastuuvakuutuksen ja oikeusturvavakuutuksen, ja lisäksi voit laajentaa turvaa rikosturvalla, laiterikkoturvalla, putkistovuototurvalla ja särkymis- ja menetysturvalla. Saat vakuutuksesta laajan kotivakuutuksen, kun valitset siihen kaikki tarjoamamme turvat. 

Rivitalon vakuutus tuo turvaa myös muuton ajalle, jolloin vakuutus on apunasi jos esimerkiksi televisio rikkoutuu tai astiasto särkyy muuton aikana. Muuton lähestyessä muista myös muuttaa kotivakuutus uuteen osoitteeseen.
Tyttö tikkailla rivitalon makuuhuoneessa

Turvaa rivitalon pihakalusteille ja kodin laitteille

Kun valitset rivitalon vakuutukseesi rikosturvan, vakuutus kattaa murron ja ilkivallan lisäksi myös kodin irtaimiston varastamisen. Rikosturvasta voit hakea korvausta, jos esimerkiksi lukittu polkupyörä, terassikaluste tai grilli varastetaan tai sille aiheutetaan vahinkoa.

Laiterikkoturvalla voit puolestaan varautua kodin kiinteiden kodinkoneiden kuten uunin, astianpesukoneen, jääkaapin tai pakastimen sähkövian tai mekaanisen virheen aiheuttamaan rikkoutumiseen. Särkymisturvalla varmistat puolestaan sen, että vakuutus on apunasi, jos kodin laitteisto vaurioituu ulkopuolisen tapahtuman kuten tippumisen ansiosta. 

 

Rivitalon vakuutuksen turvat

Turva Mitä korvaamme? Omavastuu
Palo- ja luonnonilmiöturva Korvaamme vahinkoja, joiden syynä on tulipalo, noki, räjähdys, rankkasade, myrskytuuli, voimakas raekuuro, salama tai trombi.

Korvaamme turvasta myös poikkeuksellisia vesistö- tai merivesitulvia.
150 - 1 000 €

Omistaja-asiakkaanamme saat palo- ja luonnonilmiöturvaan jopa 200 euron omavastuuedun, jolloin omavastuusi voi olla jopa 0 euroa.
Rikosturva Korvaamme vahinkoja, joiden syynä on varkaus, ryöstö, murto tai ilkivalta.

Korvaamme turvasta myös, kun esimerkiksi puutarhakaluste, lastenvaunut, lukittu polkupyörä tai grilli varastetaan pihaltasi.
150 - 1 000 €

Omistaja-asiakkaanamme saat rikosturvaan jopa 200 euron omavastuuedun, jolloin omavastuusi voi olla jopa 0 euroa.
Laiterikkoturva Korvaamme, kun putkisto, johdot, talon tekniset laitteet tai koneet taikka kodinkoneet rikkoutuvat ilman ulkoista syytä sähköilmiön tai mekaanisen syyn takia. 150 - 1 000 €
Putkistovuototurva
 
Korvaamme, kun rakennuksen kiinteä putkisto tai siihen liitetty kodinkone rikkoutuu ja aiheuttaa vesivahingon esimerkiksi parketille ja huonekaluille. 150 - 1 000 €
Särkymis- ja menetysturva
 
Korvaamme, kun ulkopuolisen tapahtuman seurauksena omaisuutesi vahingoittuu tai menetät sen, esimerkiksi televisio putoaa sitä siirrettäessä tai maalipurkki putoaa ja maalia roiskuu tiiliseinälle. Tästä turvasta ei korvata vahinkoja, jotka kuuluvat muihin edellä mainittuihin turviin. 150 - 1 000 €

 

Yllä olevien turvien lisäksi rivitalon kotivakuutukseen kuuluu aina vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vastuuvakuutus korvaa, jos aiheutat muille vahinkoa, josta olet lain mukaan korvausvastuussa. Korvausta riita- ja rikosasioihin liittyvistä lakiavun kustannuksista taas voit hakea oikeusturvavakuutuksesta.

Tiesitkö, että jos teet vaikka keittiöremontin, voit vakuuttaa myös kaapit, kodinkoneet ja pintamateriaalit?

Volmari Ojanen Vakuutuspäällikkö, Pohjola Vakuutus

Rivitalon pihalla olevat rakennukset, rakennelmat ja puutarha

Rivitalon vakuutus kattaa parhaimmillaan kodin tavarat ja huoneiston osat. Rivitalon pihalla olevat rakennelmat, rakennukset ja puutarhan voit tarvittaessa vakuuttaa erillisellä vakuutuksella. 

Mikäli haluat turvata rivitalon pihalla olevan rakennelman, rakennuksen tai puutarhan vakuutuksella, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme puhelimitse (puh. 0303 0303, ma-pe klo 8-22 ja la klo 10-16).

Ota yhteyttä ja turvaa rivitalon piharakennelma
Nainen uimassa mökillä
Mökki
Kissavakuutus on lemmikkisi paras turva.
MAKSUTON ETU
Kissavakuutus
    
  
  
  
  
                        Äiti katsoo nauravaa vauvaa
VAUVALLESI
Syntyvän lapsen vakuutus

Suosittelemme, että vakuutat tavaroidesi eli irtaimiston lisäksi myös huoneiston osat. Huoneiston osilla tarkoitetaan

 • kiinteästi asennettuja kalusteita ja kiinteää sisustusta
 • kiinteitä koneita ja laitteita, sekä rakenteita ja
 • pintamateriaaleja lattiassa, seinissä ja katossa.

Taloyhtiön kiinteistövakuutus korvaa osakehuoneistolle aiheutuneet vahingot perustasoon asti. Perustasolla tarkoitetaan pääsääntöisesti sitä varustelutasoa, joka huoneistolla on ollut heti sen valmistuttua. Perustasoon luetaan mukaan myös koko taloyhtiöön tehdyt perusparannustyöt.

Jos osakas tai asukas on valmistumisvuoden jälkeen esimerkiksi remontin yhteydessä vaihtanut pintamateriaaleja parempiin tai asentanut uusia huoneiston osia, eivät ne perustasoon kuulu. Tästä syystä muutos- ja parannustyöt tulee vakuuttaa osakkaan tai asukkaan omassa kotivakuutuksessa. 

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

 • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
 • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
 • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

 • lainoista
 • säästöistä ja sijoituksista
 • tileillä olevat varoista
 • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

    

 

Tällä sivulla esitellyt tuotetiedot koskevat myynnissä olevaa Omakoti-vakuutusta. Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.

Voit tarkastella oman kotivakuutuksesi ehtoja helposti op.fi-palvelun Omat vakuutukset -osiossa.