Rivitalon kotivakuutus

Turvaa rivitalolle, lattiasta kattoon

Valitse kodillesi sopiva turva helposti

Valittavissasi on kaksi vaihtoehtoa: Laaja tai Perus. Kun valitset laajan kotivakuutuksen, kotisi on turvattuna kaikkein kattavimmin mahdollisten vahinkojen varalta.

Rivitalon ja tavaroiden turva

Rivitalon vakuutus on turva tavaroillesi, mutta vakuutuksella voit turvata myös rivitalon osat, lattiasta kattoon.

250 euron omavastuuetu

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 euron omavastuuedun, jolloin omavastuusi voi palo-, rikos- tai luonnonilmiövahingon sattuessa jopa 0 euroa.

Rivitalon kotivakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös rivitalon kotivakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Tarkista etuasiakkuutesi >

Onko kotivakuutuksesi meiltä ja olet muuttamassa?‍

Kotivakuutuksen päivittäminen uuteen osoitteeseen onnistuu helposti, kun kirjaudut op.fi-palveluun ja muutat meillä olevan nykyisen vakuutuksesi vakuutuspaikan.

Mitä rivitalon kotivakuutus korvaa?

Rivitalon kotivakuutus on turva sekä kotisi tavaroille että rivitalon huoneiston osille. Vakuutuksella voit turvata rivitalon ja irtaimiston esimerkiksi palo- tai myrskyvahingon varalta, ja vakuutuksella saat turvaa myös murron tai ilkivallan varalta.

Valittavissasi rivitalon vakuutuksen kattavuudeksi on kaksi vaihtoehtoa: Laaja ja Perus. Laaja rivitalon vakuutus korvaa myös rikkoontumisia, jotka ovat yleisimpiä korvaamiamme vahinkoja. Valitsemastasi kattavuudesta riippumatta, voit lisäksi muokata irtaimistolle ja kiinteille kalusteille sattuvista vahingoista maksettavia enimmäiskorvauksia joustavasti sinun ja kotisi tarpeiden mukaan. Vakuutathan kotisi mahdollisimman kattavasti, sillä laaja kotivakuutus takaa parhaan turvan asumisellesi ja ikävien yllätysten varalta.

Rivitalon vakuutus tuo turvaa myös muuton ajalle, jolloin vakuutus on apunasi jos esimerkiksi televisio rikkoutuu tai astiasto särkyy muuton aikana. Muuton lähestyessä muista myös muuttaa kotivakuutus uuteen osoitteeseen.

Turvaa rivitalon pihakalusteille ja kodin laitteille

Kun valitset rivitalon vakuutukseesi rikosturvan, vakuutus kattaa murron ja ilkivallan lisäksi myös kodin irtaimiston varastamisen. Rikosturvasta voit hakea korvausta, jos esimerkiksi lukittu polkupyörä, terassikaluste tai grilli varastetaan tai sille aiheutetaan vahinkoa.

Laiterikkoturvalla voit puolestaan varautua kodin kiinteiden kodinkoneiden kuten uunin, astianpesukoneen, jääkaapin tai pakastimen sähkövian tai mekaanisen virheen aiheuttamaan rikkoutumiseen. Särkymisturvalla varmistat puolestaan sen, että vakuutus on apunasi, jos kodin laitteisto vaurioituu ulkopuolisen tapahtuman kuten tippumisen ansiosta. 

 

Rivitalon vakuutuksen turvat

Turva Mitä korvaamme? Omavastuu
Palo- ja luonnonilmiöturva Korvaamme vahinkoja, joiden syynä on tulipalo, noki, räjähdys, rankkasade, myrskytuuli, voimakas raekuuro, salama tai trombi.

Korvaamme turvasta myös poikkeuksellisia vesistö- tai merivesitulvia.
150 - 1 000 €

Omistaja-asiakkaanamme saat palo- ja luonnonilmiöturvaan jopa 250 euron omavastuuedun, jolloin omavastuusi voi olla jopa 0 euroa.
Rikosturva Korvaamme vahinkoja, joiden syynä on varkaus, ryöstö, murto tai ilkivalta.

Korvaamme turvasta myös, kun esimerkiksi puutarhakaluste, lastenvaunut, lukittu polkupyörä tai grilli varastetaan pihaltasi.
150 - 1 000 €

Omistaja-asiakkaanamme saat rikosturvaan jopa 250 euron omavastuuedun, jolloin omavastuusi voi olla jopa 0 euroa.
Laiterikkoturva Korvaamme, kun putkisto, johdot, talon tekniset laitteet tai koneet taikka kodinkoneet rikkoutuvat ilman ulkoista syytä sähköilmiön tai mekaanisen syyn takia. 150 - 1 000 €
Putkistovuototurva
 
Korvaamme, kun rakennuksen kiinteä putkisto tai siihen liitetty kodinkone rikkoutuu ja aiheuttaa vesivahingon esimerkiksi parketille ja huonekaluille. 150 - 1 000 €
Särkymis- ja menetysturva
 
Korvaamme, kun ulkopuolisen tapahtuman seurauksena omaisuutesi vahingoittuu tai menetät sen. Esimerkiksi televisio putoaa sitä siirrettäessä tai maalipurkki putoaa ja maalia roiskuu tiiliseinälle. Tästä turvasta ei korvata vahinkoja, jotka kuuluvat muihin edellä mainittuihin turviin. 150 - 1 000 €

 

Yllä olevien turvien lisäksi rivitalon kotivakuutukseen kuuluu aina vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vastuuvakuutus korvaa, jos aiheutat muille vahinkoa, josta olet lain mukaan korvausvastuussa. Korvausta riita- ja rikosasioihin liittyvistä lakiavun kustannuksista taas voit hakea oikeusturvavakuutuksesta.

Tiesitkö, että jos teet vaikka keittiöremontin, voit vakuuttaa myös kaapit, kodinkoneet ja pintamateriaalit? Entä mietityttääkö laajennettu korjausvastuusi osakkaana? Aseta huoneiston osien enimmäiskorvauksen määrä kohdilleen. Näin kotivakuutuksemme kattaa poikkeuksellisesti myös asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä osakkaalle siirrettyjä vastuita esimerkiksi kiinteistön LVI-tekniikasta ja -putkistosta tai jopa vesikatosta.

Hannu Partanen Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Rivitalon pihalla olevat rakennukset, rakennelmat ja puutarha

Rivitalon vakuutus kattaa parhaimmillaan kodin tavarat ja huoneiston osat. Rivitalon pihalla olevat rakennelmat, rakennukset ja puutarhan voit tarvittaessa vakuuttaa erillisellä vakuutuksella. 

Mikäli haluat turvata rivitalon pihalla olevan rakennelman, rakennuksen tai puutarhan vakuutuksella, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme puhelimitse (puh. 0303 0303).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta


 

    

 

Suosittelemme, että vakuutat tavaroidesi eli irtaimiston lisäksi myös huoneiston osat. Huoneiston osilla tarkoitetaan

  • kiinteästi asennettuja kalusteita ja kiinteää sisustusta
  • kiinteitä koneita ja laitteita, sekä rakenteita ja
  • pintamateriaaleja lattiassa, seinissä ja katossa.

Taloyhtiön kiinteistövakuutus korvaa osakehuoneistolle aiheutuneet vahingot perustasoon asti vakuutusehtojen mukaisesti. Perustasolla tarkoitetaan pääsääntöisesti sitä varustelutasoa, joka huoneistolla on ollut heti sen valmistuttua. Perustasoon luetaan mukaan myös koko taloyhtiöön tehdyt perusparannustyöt.

Perustasoon ei kuulu, jos osakas tai asukas on valmistumisvuoden jälkeen esimerkiksi remontoidessaan vaihtanut pintamateriaaleja parempiin tai asentanut uusia huoneiston osia. Tästä syystä muutos- ja parannustyöt tulee vakuuttaa osakkaan tai asukkaan omassa kotivakuutuksessa. 

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Tällä sivulla esitellyt tuotetiedot koskevat myynnissä olevaa Omakoti-vakuutusta. Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Voit tarkastella oman kotivakuutuksesi ehtoja helposti op.fi-palvelun Omat vakuutukset -osiossa.

Siirry Omat vakuutukset -osioon