Gigantti - vahinkokumppani kotivakuutusasiakkaille

Gigantti on Pohjola Vakuutuksen vahinkokumppani kodin vahingoissa. Kotivakuutuksen lisäksi Gigantti on kumppanimme myös matkatavaravakuutukseen liittyvissä vahingoissa.

Voit asioida suoraan puhelimitse Gigantin kanssa kodinkoneiden, kodin viihde-elektroniikan ja tietokoneiden rikkoutumisvahingoissa. Gigantti hoitaa vahinkoilmoituksen puolestasi ja tarjoaa hyödyllisiä asiakasetuja Pohjola Vakuutuksen kotivakuutus- ja matkatavaravakuutusasiakkaille!

Missä tilanteissa voin olla yhteydessä Giganttiin?

Voit asioida seuraavissa vahinkotilanteissa suoraan Gigantin kanssa:

 

Miten voin ottaa Giganttiin yhteyden?

Gigantti palvelee Pohjola Vakuutuksen kotivakuutusasiakkaita valtakunnallisessa palvelunumerossa. Palvelunumeron laajan aukioloajan ansiosta saat avun silloin, kun vahinko sattuu. Palvelunumero on auki arkisin 9–20 ja lauantaisin 10–16.

Huomioithan, että vahinkokäsittely voidaan tehdä vain puhelinpalvelussa, eikä myymälässä tehdä vahinkokäsittelyä.

Miten vahinko hoidetaan Gigantin kanssa?

Gigantti hoitaa vahinkotilanteen alusta loppuun saakka, vahingon ilmoittamisesta rahakorvaukseen tai uuden laitteen hankintaan asti. Kun otat puhelimitse yhteyttä Giganttiin, sinun ei tarvitse tehdä itse vahinkoilmoitusta. Gigantti tekee puolestasi vahinkoilmoituksen ja toimittaa sen Pohjola Vakuutukselle.

 

Mitä etuja Gigantti tarjoaa?

Gigantti tarjoaa etuja ja alennuksia uudesta laitteesta, kun asioit vahinkotilanteessa suoraan Gigantin kanssa. Gigantti kertoo ajankohtaiset alennukset, kun olet heihin yhteydessä. Gigantin edut Pohjola Vakuutuksen asiakkaille ovat esimerkiksi:

 

Olenko oikeutettu Gigantin etuihin?

Voit hyödyntää Gigantin palvelua ja etuja, jos olet vakuuttanut kodin irtaimiston Pohjola Kotivakuutuksella.

Gigantin palvelut ja edut ovat myös käytössäsi, jos viihde-elektroniikka rikkoutuu matkalla ja olet turvannut matkatavarat Pohjola Matkatavaravakuutuksella.

Lisäksi saat Gigantin palvelut ja edut käyttöösi, jos olet osuuspankin omistaja-asiakas ja olet ostanut laitteen OP:n luottokortilla, joka sisältyy Tuoteturvan.

Pohjola Vahinkoavusta löydät tarkat toimintaohjeet eri vahinkotilanteisiin