Ole mukana muutoksessa

Ole mukana muutoksessa

Merkityksen merkitys

Jokaisella on mielikuva pankista, nostalginenkin muisto lapsuuden säästöpossuista ja Hippo-kisoista. Jo tuolloin pankeilla oli merkitystä. Nykypäivänä merkitys nousee paitsi arjen kumppanuudesta myös roolista yhteiskunnassa ja perinnöstä, jonka jätämme tuleville sukupolville. Perinteistä ja arvoista nousevan historiamme innostamina rakennamme nyt uutta OP:ta. Tämä murroskohta on mahdollisuutemme jättää jalanjälkemme historiaan, jota ei vielä ole kirjoitettu.

OP on yhteiskunnallinen vaikuttaja

Työn merkitys nousee roolistamme yhteiskunnallisena vaikuttajana. OP:lla työsi on merkityksellistä itsellesi ja muille. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden olla osa yhteiskunnallisesti sitoutunutta, tiiviisti aikaansa seuraavaa ja arvojaan vahvasti todeksi elävää työyhteisöä, jolle hullultakin tuntuva idea on aina ponnahduslauta innovaatioihin ja uusiin tapoihin auttaa asiakkaitamme arjessa. Jokainen työpäivä on työtä paremman Suomen puolesta.

OP ajaa suomalaisille merkittäviä asioita

Ei ole yhdentekevää, millaisessa yhteiskunnassa elämme. Eikä ole yhdentekevää, miten yritys näkee oman roolinsa. Jos sinussa on kipinä yhteiseen menestymiseen, yhdenvertaisuuden edistämiseen ja tieteen ja taiteen tukemiseen, löydät OP:sta ajatuksillesi kodin.

OP on vahvasti yhteiskunnallinen ja haluamme vaikuttaa suomalaisille tärkeisiin asioihin. Sillä sitähän osuustoiminta on, kollektiivista muutosvoimaa. Tule mukaan muutokseen.

 

Lue lisää: