Urakehitys OPlla

Urakehitys OP:lla

Urakehitys OP:lla – kehity parhaaksi versioksi itsestäsi

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen työn, jota tehdessäsi tunnet olevasi parhaimmillasi. Saat monipuolisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia, kannustavan työilmapiirin ja esimiehen, joka osoittaa sinulle, että arvomme - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen - ovat arjessa totta.

Uraa voi suunnitella, mutta sitä pitää myös aktiivisesti luoda. Matkamme uuden ajan monialaiseksi palveluyritykseksi tarjoaa sinulle laajat mahdollisuudet luoda oma urapolkusi.

Sisäiset uramahdollisuudet

OP:lla voit rakentaa omannäköisen uran. Liikkeelle on hyvä lähteä omien tavoitteiden, odotusten ja vahvuusalueiden kirkastamisesta sekä kartoittamalla sinulle sopivia vaihtoehtoja. Tuemme urakehitystä viestimällä avoimista tehtävistä, tarjoamalla urasparrausta ja liiketoimintakohtaisia kehityspolkuja sekä monipuolisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämisen saralla.

Itseohjautuvassa toimintamallissamme työntekijän vaikuttamisen mahdollisuudet ja näköalat eivät kiinnity entisellä tavalla hierarkiaan. Kokemalla ja kokeilemalla erilaista tekemistä ja tehtäviä – tutustut myös samalla itseesi ja omiin vahvuuksiisi. 

Avoimet tehtävät OP Ryhmässä

OP Ryhmässä on uusia haasteita ja osaamisen laajentamisen mahdollisuuksia etsiville tarjolla avoimia tehtäviä. Mahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri toiminnoissamme; liiketoiminnoissa, osaamiskeskuksissa, pankeissa sekä OP Kodeissa.