Urakehitys OPlla

Urakehitys OP:lla

Urakehitys OP:lla – kehity parhaaksi versioksi itsestäsi

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen työn, jota tehdessäsi tunnet olevasi parhaimmillasi. Saat monipuolisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia, kannustavan työilmapiirin ja esimiehen, joka osoittaa sinulle, että arvomme - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen - ovat arjessa totta.

Uraa voi suunnitella, mutta sitä pitää myös aktiivisesti luoda. Matkamme uuden ajan monialaiseksi palveluyritykseksi tarjoaa sinulle laajat mahdollisuudet luoda oma urapolkusi.

Luo oma urapolkusi

Uutena työntekijänä voit itse vaikuttaa siihen, mille toimialueelle erikoistut. Haluatko johtaa? Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Ehkäpä tunnistat ihmisten kasvupotentiaalin poikkeuksellisen hyvin – tai oletko kenties intohimoinen kehittäjä? Haluatko nähdä Suomea vai työskennellä nimenomaan kotiseudullasi?

OP:laisena voit rakentaa monta uraa ryhmän sisällä. Tarjoamme useita mahdollisuuksia – sinun urapolkusi on sinun omasi.

Koulutukset tarjoavat mahdollisuuden kasvaa ja edetä

Työelämä edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja uusien taitojen hankkimista. Menestyäksemme OP Ryhmänä ja yksilöinä, meidän on kiinnitettävä huomiota osaamisen jatkuvaan uudistamiseen. Jokaisella työntekijällämme on henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa määritellään suunta tulevalle kehittymiselle. Se voi sisältää tiedollista ja taidollista kehittymistä, kuten verkko-opiskelua, koulutusta, alan tutkintoja, ohjattua työssä oppimista ja halutessasi myös tehtäväkiertoa. Tehtäväkierto mahdollistaa ammatillisen kehittymisen ja etenemisen omalla urapolulla. Suunnitelman toteutumisen varmistavat säännölliset kehitys- ja valmennuskeskustelut esimiehesi kanssa.

Meillä on jatkuvan kehittymisen - parhaana pysymisen - vimma. Kehitämme aina vain tyytyväisemmille asiakkaillemme aina vain parempia palveluita. Ja viihdymme työssämme.

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.
Mistä sinun urasi alkaa ja mihin se vie? Lue lisää OP:n toimialueista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista.