Nainen puhaltaa saippuakuplia

Äntligen 18 år

Mycket förändras när du fyller 18 år – också skötseln av dina bank- och försäkringsärenden. När du är myndig ansvarar du själv för dina penningaffärer. Om du till exempel har ett bankkonto eller fondandelar, ansvarar du nu helt och hållet för dem.

Du får de dagliga tjänsterna avgiftsfritt ända tills du fyller 26 år:

” ”
Nättjänstkoder
Med OP:s koder identifierar du dig och betalar enkelt på nätet.
OP Debit
Betalkortet alltid med dig!
” ”
OP-mobilen
Du ser i telefonen hur mycket pengar du har på kontot, börjar fondspara och betalar till din kompis eller i kassan med Siirto-betalning.
Mobilbetalning
Mobilbetalningstjänster, med vilka du betalar behändigt med din telefon var du än är. Lägg till ditt kort i till exempel Apple Pay, Google Pay eller Pivo.

Dra full nytta av ägarkundskapet

Som ägarkund i andelsbanken får du förmåner och rabatter, samt OP-bonus för dina ärenden. Du får till exempel paketet med dagliga tjänster med ett kort avgiftsfritt ända tills du fyller 30 år (med OP Gold 4 €/mån.).  Du kan bli ägarkund på nätet genom att betala medlemsinsatsen.

Du får alltid stöd av oss

Vi hjälper dig att sköta din ekonomi i alla skeden av livet. Med tanke på din framtid är det mycket viktigt att dina kreditupplysningar och penningaffärer är i ordning. Att börja spara och placera i god tid är ett utmärkt sätt att förbereda sig för morgondagen.

Om du har frågor som gäller dina penningaffärer, kan du boka tid hos oss. Vi hjälper dig.

Spara och placera
Den bästa tiden att börja spara och placera är i dag.
BSP-konto dvs. bosparpremiekonto
Spara till ditt första egna hem på ett BSP-konto, så lånar vi dig resten.