Tervetuloa asioimaan

Länsi-Kymen Osuuspankki on läntisessä Kymenlaaksossa ja itäisellä Uudellamaalla toimiva alueellinen sekä pankki- että vakuutuspalveluita tarjoava finanssiyritys. Päätoimialuettamme ovat Kouvolan ja Loviisan kaupungit, Lapinjärven ja Miehikkälän kunnat sekä Orimattilan kaupunkiin kuuluva Artjärven seutu.

  • Länsi-Kymen Osuuspankki tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun.
  • Länsi-Kymen Osuuspankki on toimialueensa suurin yksityisasiakkaiden pankki. Markkinaosuutemme talousalueen yksityisasiakkaiden keskuudessa on noin 70 %.
  • Länsi-Kymen Osuuspankin tavoitteena on tarjota asiakkaille yhä enemmän uusia palveluja. Lisäksi pyrimme auttamaan asiakkaitamme nykyaikaisten palvelujen kuten verkkopankin ja OP-mobiilin käyttöönotossa omalta osaltamme.
  • Länsi-Kymen Osuuspankki on suomalainen pankki, jonka omistavat sen asiakkaat. Omistajajäsenenä omistat osan pankkiasi. Lisäksi voit saada alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä hyötyä OP-bonuksista.
  • Jäseneksi liittymisen yhteydessä maksetaan osuusmaksu. Länsi-Kymen Osuuspankissa se on 100 euroa. Maksu on kertasijoitus, eikä erillistä vuosimaksua ole. Mikäli joskus päätät luopua omistajajäsenyydestäsi, saat osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin lakisääteisen irtisanomisajan kuluttua.