Henkilökunnan yhteystiedot OP Etelä-Karjalassa

Monta tapaa tavoittaa meidät

  • Kun haluat neuvotella arjen raha-asioista, sijoittamisesta, vakuutuksista, yrityspalveluista tai lakipalveluista, varaa sopiva aika op.fi:ssä, OP-mobiilissa tai soita 0100 0500. Neuvottelu onnistuu puhelimitse, verkossa tai konttorissa.​

  • Uuden lainan hakeminen etenee parhaiten tekemällä luottohakemuksen op.fi:ssä. Hae lainaa
  • Voit myös soittaa suoraan paikalliselle asiantuntijallemme OP Etelä-Karjalaan. Olemme suurimman osan päivästä asiakastapaamisissa, jolloin emme heti voi vastata puheluihin, mutta jätä halutessasi soittopyyntö, niin palaamme mahdollisimman pian asiaan. Henkilökuntamme yhteystiedot löydät tältä sivulta palvelujen mukaisesti.

Saat meihin kätevästi yhteyden myös kohdasta Asiakaspalvelu (ks. sivun oikea laita) tai kysy samantien pika-apua chatista op.fi:ssä tai OP-mobiilissa. Moni asia hoituu jo verkon kautta. 

Tilit, kortit, maksaminen

Kun pankkiasiasi koskee päivittäisiä raha-asioita (tilit, kortit, maksaminen) saat asiat hoidettua sujuvasti chatissa tai lähettämällä verkkoviestin OP-mobiilissa tai op.fi:ssä. Voit myös soittaa numeroon 0100 0500 (ma-pe 8.00-16.00).

Puhelun hinta 0100-alkuiseen numeroon pvm/mpm ja 010-alkuiseen 0,0835 e/puhelu+0,167 e/min (sisältää ALV:n)

Viestiä sähköpostitse

Jos sinulla ei ole verkkopalvelutunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille sähköpostia. Pankin sähköpostiosoite on etela-karjalan@op.fi. Muista lähettää luottamuksellista tietoa, kuten henkilötunnus, sisältävä sähköposti aina salattuna.

Lähetä salattu sähköposti

Paluu etusivulle

OP Etelä-Karjalan ja Pohjola Vakuutuksen henkilökunnan yhteystiedot palveluittain

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa: Vakuutuksen asiantuntijat OP Etelä-Karjalassa