Henkilökunnan yhteystiedot

Soita meille suoraan

Huom! Parikkalan ja Simpeleen konttoreittemme henkilöstön yhteystiedot näkyvät 21.9. alkaen, kun fuusioon liittyvät järjestelmämuutokset on saatu valmiiksi.

Kun asiasi koskee lainaa, sijoittamista, OP Private-varallisuudenhoitopalvelua, vakuutuksia, yrityspalveluja tai lakipalveluja, soita paikalliselle asiantuntijallemme OP Etelä-Karjalaan. Henkilökuntamme yhteystiedot löydät tältä sivulta ao. palvelujen mukaisesti.

Olemme suurimman osan päivästä asiakastapaamisissa, jolloin emme voi vastata puheluihin, mutta jätä halutessasi viesti, niin palaamme asiaan. Puhelun hinta kiinteän verkon lankaliittymistä ja kotimaisista matkapuhelinliittymistä 0,0835 e/puhelu + 0,167 e/min (hinta sisältää ALV:n)

Tilit, kortit, maksaminen - soita 0100 0500

Kun pankkiasiasi koskee päivittäisiä raha-asioita (tilit, kortit, maksaminen), saat asiat hoidettua sujuvimmin lähettämällä verkkoviestin tai chatin op.fi:ssä tai soittamalla numeroon 0100 0500. Puhelinpalvelumme palvelee tällä hetkellä ma-pe 8.00-16.00. Puhelun hinta: pvm/mpm. Hinta koskee myös jonottamista.

OP:n asiakaspalvelunumerot 

Katso vaihtoehdot, miten voit ottaa yhteyttä OP:n ja Pohjola Vakuutuksen asiakaspalveluun. Ota yhteyttä

Viestiä op.fi:n ja OP-mobiilin kautta tai sähköpostitse

Voit lähettää meille turvallisesti myös viestin, kun kirjaudut op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille sähköpostia. Pankin sähköpostiosoite on etela-karjalan@op.fi. Muista lähettää luottamuksellista tietoa, kuten henkilötunnus, sisältävä sähköposti aina salattuna.

Lähetä salattu sähköposti 

Paluu etusivulle