Hippo-kisat

Hipot urheilee

Täältä löydät tietoa Hippo-kisoista.

Kesän 2018 Hippo-kisat on kisailtu elokuussa Joutsenossa, Ruokolahdella ja Lappeenrannassa. Mukana oli yhteensä noin 1000 iloista kisaajaa. Kiitos Joutsenon Kullervo, Ruokolahden Raju ja Lappeen Riento kisajärjestelyistä. Kiitos myös kaikille mukana olleille kisaajille ja kannustusjoukoille!

 

Kesän 2018 Hippo-kisat

Joka kesä kisattaviin leikkimielisiin Hippo-yleisurheilukisoihin voivat osallistua kaikki alle 13-vuotiaat. Kilpailu käydään kolmiotteluna ja lajeina ovat juoksu, pituushyppy ja pallonheitto/kuulantyöntö. Kisakenttinä toimivat Kimpinen Lappeenrannassa, urheilukenttä Ruokolahdella ja urheilukenttä Joutsenossa. Iloisen mielen lisäksi jokainen osallistuja palkitaan mitalilla.

Kilpailusarjat

2006-2007, 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013 sekä 2014 ja sen jälkeen syntyneet.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tulee tehdä hyvissä ajoin. Perussääntönä ilmoittautumiselle on tehdä se kolme arkipäivää ennen kisoja. Ilmoittautumiset teet kätevästi oheisten linkkien kautta. Kaikille Hippo-kisoille on oma ilmoittautumislinkkinsä. Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti paluuviestinä antamaasi sähköpostiin ja voit muuttaa ilmoittautumisen tietoja kätevästi vahvistusviestin linkin kautta aina ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Lue huolella myös ilmoittautumislomakkeella annetut ohjeet!

Kisaohjeita

Kilpailunumeroiden jako aloitetaan kaikissa kilpailuissa tuntia ennen kisojen alkamisaikaa. Tule paikalle ajoissa! Jokainen osallistuja palkitaan komealla Hippo-mitalilla. Yli 6-vuotiaiden (vuonna 2011 ja sitä aikaisemmin syntyneet) sarjojen kolme parasta palkitaan lisäksi kulta- hopea tai pronssimitalilla. Kilpailutulokset mitataan sarjoilta 2006 – 2011. Nuorempien sarjojen osallistuja (2012 – 2014 ja sen jälkeen syntyneet) saavat suoritus merkinnän. 

 
Päivä Kisat alkavat Paikka Lisätietoja
tiistai 21.8.2018 klo 18.00 Joutseno,
urheilukeskus
Ilmoittautumiset viim. to 16.8. oheisesta linkistä
https://www.lyyti.in/hippokisat_Joutseno2018
torstai 23.8.2018 klo 17.00 Ruokolahti,
urheilukeskus
Ilmoittautumiset viim. ma 20.8. oheisesta linkistä
https://www.lyyti.in/Hippokisat_Ruokolahti2018
tiistai 28.8.2018 klo 17.30 Lappeenranta,
Kimpisen kenttä
Ilmoittautumiset viim. to 23.8.2018 oheisesta linkistä
https://www.lyyti.in/hippokisat_Lappeenranta2018
 

Hippo-klubi OP Etelä-Karjalassa

Piirtävät Hipot

Miten Hippo-klubiin liitytään?

Lapsi liitetään klubiin ottamalla yhteyttä OP Etelä-Karjalaan ja avaamalle lapselle asiakkuus. Lapsi liitetään klubiin ainoastaan vanhempien suostumuksella, joka voi olla myös suullisesti annettu suostumus.

Mitä tarkoittaa Hippo-klubiin liittyminen?

Kun lapsi liitetään klubiin, saa hän pankista Hippo-klubi -kortin. Kortilla on mahdollisuus saada erilaisia Hippo-klubin perhe-etuja, esim. alennuksia erilaisten tapahtumien pääsymaksuista. Valtakunnallisista Hippo-klubieduista tiedotetaan Hippo-lehdessä ja osuuspankin omistaja-asiakkaille lähetettävässä OP lehdessä.

Lapsille ei markkinoida Hippo-klubin kautta pankkipalveluja eikä tietoja luovuteta OP Ryhmän ulkopuolisille tahoille.

Hippo-klubi -edut

Valtakunnallisista Hippo-klubi -eduista tiedotetaan www.op.fi -sivuilla ja paikallisista eduista täällä nettisivuillamme, lehti-ilmoituksin, Facebook-sivuillamme ja konttorijulisteilla.

Hippo-lehti

Hippo-lehti on OP Ryhmän valtakunnallinen lasten lehti. Lehti lähetetään yli 5-vuotiaille ja alle 13-vuotiaille OPn asiakkaille kotiosoitteeseen kaksi kertaa vuodessa. Se sisältää paljon mieluisaa, helppoa lukemista ja erilaisia puuhatehtäviä. Lehden jakelu tehdään iän perusteella ja on suunnattu lähinnä jo lukemaan oppiville lapsille.

Hippo-tapahtumat

Hippoklubilaiset ovat tervetulleita OP Etelä-Karjalan ja yhteistyökumppaneiden järjestämiin Hippo-tapahtumiin ja -tilaisuuksiin. Tapahtumista ilmoitetaan näillä verkkosivuilla.

Lasten omat  hippo.fi -sivut

Hippo.fi -sivuilla on monenlaista kivaa puuhaa lapsille, mm. askarteluohjeita ja erilaisia pelejä. Käy tutustumassa!