Hippo-kisat

Talven 2019 Hippo-hiihdot - ilmoittaudu nyt mukaan!

Hippo-hiihtoihin voivat osallistua kaikki alle 13-vuotiaat. Kisapaikkoina toimivat Huhtiniemi Lappeenrannassa, urheilukeskus Joutsenossa ja Ukonniemen hiihtostadion Imatralla. 

Kilpailusarjat tytöille ja pojille

2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2013-2014 sekä 2015 ja sen jälkeen syntyneet.

Ilmoittaudu ajoissa - jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole mahdollista

Ilmoittautumiset Lappeenrannan ja Imatran Hippo-hiihtoihin voit tehdä hiihtopäivään klo 12 asti ja Joutsenon ilmoittautuminen viimeistään pe 8.3. klo 18. Ilmoittautumiset teet kätevästi ao. linkkien kautta. Kullekin Hippo-hiihdolle on oma ilmoittautumislinkkinsä. Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole mahdollista. 

Kisaohjeita

Saapukaa hiihtopaikalle ajoissa. Osallistujanumeroiden jako alkaa noin tuntia ennen ja päättyy noin 10 minuuttia ennen hiihtojen alkua. 
 
Hiihtotyyli on vapaa. Lähdöt tapahtuvat sarjoittain. Nuorimmat aloittavat ensimmäisinä.

Hippo-hiihtojen pakkasraja on -15 astetta. Tiedotamme hiihtojen mahdollisesta peruuntumisesta pakkasrajan ylittyessä tai lumitilanteen heiketessä nettisivuillamme www.op.fi/etela-karjala viimeistään hiihtopäivää edeltävänä päivänä kello 14.00. Epäselvissä tilanteissa voit tiedustella järjestelyistä myös numerosta 040 141 8259, Mona Bebek.

Kaikki osallistujat palkitaan

Jokainen osallistuja palkitaan komealla Hippo-osallistujamitalilla. Yli 6-vuotiaille tarkoitettujen (vuonna 2012 ja sitä aikaisemmin syntyneet) hiihtosarjojen kolme parasta hiihtäjää saa lisäksi arvomitalin. 

Hiihdon jälkeen on tarjolla mehua, kahvia ja pullaa.  
 
Kisojen järjestäjinä toimivat Lappeen Riento (Lappeenranta), Joutsenon Kullervo (Joutseno) ja Imatran Urheilijat (Imatra) yhteistyössä OP Etelä-Karjalan kanssa.
 
Hippo-hiihtojen kisatunnelmasta tehdään pariminuuttinen video. Voit käydä katsomassa videon Facebook-sivullamme muutama päivä kisojen jälkeen. Jos et halua lastasi kuvattavaksi, kerrothan siitä suoraan kisapäivänä kuvaaja Patric Huittiselle. Patric liikkuu kameran kanssa kilpailualueella keltainen huomioliivi päällään.
 
Iloista hiihtomieltä kaikille  ja nähdään Hippo-hiihdoissa!

Päivä Kisat alkavat Paikka

Ilmoittautuminen
- jälki-ilm. ei ole mahdollista kisapaikalla

ti 5.3.2019 klo 17.30 Lappeenranta, Huhtiniemi

viimeistään 5.3. klo 12

https://www.lyyti.in/hiihdot_Lappeenranta2019

la 9.3.2019 klo 11.00 Joutseno, urheilukeskus

viimeistään 8.3. klo 18

https://www.lyyti.in/hiihdot_Joutseno2019

ti 12.3.2019 klo 17.30 Imatra, Ukonniemen hiihtostadion

viimeistään 12.3. klo 12

https://www.lyyti.in/hiihdot_Imatra2019

 

 

Hippo-klubi OP Etelä-Karjalassa

Piirtävät Hipot

Miten Hippo-klubiin liitytään?

Lapsi liitetään klubiin ottamalla yhteyttä OP Etelä-Karjalaan ja avaamalle lapselle asiakkuus. Lapsi liitetään klubiin ainoastaan vanhempien suostumuksella, joka voi olla myös suullisesti annettu suostumus.

Mitä tarkoittaa Hippo-klubiin liittyminen?

Kun lapsi liitetään klubiin, saa hän pankista Hippo-klubi -kortin. Kortilla on mahdollisuus saada erilaisia Hippo-klubin perhe-etuja, esim. alennuksia erilaisten tapahtumien pääsymaksuista. Valtakunnallisista Hippo-klubieduista tiedotetaan Hippo-lehdessä ja osuuspankin omistaja-asiakkaille lähetettävässä OP lehdessä.

Lapsille ei markkinoida Hippo-klubin kautta pankkipalveluja eikä tietoja luovuteta OP Ryhmän ulkopuolisille tahoille.

Hippo-klubi -edut

Valtakunnallisista Hippo-klubi -eduista tiedotetaan www.op.fi -sivuilla ja paikallisista eduista täällä nettisivuillamme, lehti-ilmoituksin, Facebook-sivuillamme ja konttorijulisteilla.

Hippo-lehti

Hippo-lehti on OP Ryhmän valtakunnallinen lasten lehti. Lehti lähetetään yli 5-vuotiaille ja alle 13-vuotiaille OPn asiakkaille kotiosoitteeseen kaksi kertaa vuodessa. Se sisältää paljon mieluisaa, helppoa lukemista ja erilaisia puuhatehtäviä. Lehden jakelu tehdään iän perusteella ja on suunnattu lähinnä jo lukemaan oppiville lapsille.

Hippo-tapahtumat

Hippo-klubilaiset ovat tervetulleita OP Etelä-Karjalan ja yhteistyökumppaneiden järjestämiin Hippo-tapahtumiin ja -tilaisuuksiin. Tapahtumista ilmoitetaan näillä verkkosivuilla.

Lasten omat  hippo.fi -sivut

Hippo.fi -sivuilla on monenlaista kivaa puuhaa lapsille, mm. askarteluohjeita ja erilaisia pelejä. Käy tutustumassa!