Pankin kuva

Tervetuloa asioimaan

Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki on itsenäinen, suomalainen pankki, jonka omistavat noin 17.700 pankin omistaja-asiakasta. OP Etelä-Pirkanmaa on aidosti paikallinen – olemme mukana Akaan, Urjalan ja Valkeakosken arjessa.

Akaan Seudun Osuuspankki, Urjalan Osuuspankki ja Valkeakosken Osuuspankki yhdistivät voimansa ja uusi Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki aloitti toimintansa 1.9.2019.

Uudella pankilla on vahvat yli 95 vuotta vanhat juuret ja perinteikäs historia. Kaikilla kolmella pankilla on ollut vahva rooli kotiseudun rakentamisessa ja tämä tulee jatkumaan myös Etelä-Pirkanmaan Osuuspankin aikana. Tavoitteemme on, että niin pankki kuin Etelä-Pirkanmaan seutukunta kasvaa ja kehittyy.

Pankilla on yli 31.000 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on noin 17.700. Omistaja-asiakkaille maksettiin bonuksia yli 1.7 miljoonaa euroa vuonna 2020. Pankin ansaintatase on lähes 1.3 miljardia euroa. Pankki on yksi Suomen vakavaraisimmista ja pankin omien varojen määrä ylittää 105 miljoonaa euroa.

Pankissa työskentelee 36 pankkialanammattilaista. OP-Kodissa asiakkaita palvelee seitsemän kiinteistönvälityksen ammattilaista ja OP-Isännöinnissä neljä osaajaa.

Konttorit ovat avoinna ma – pe klo 10.00 – 16.30. Ajanvarauksella palvelemme klo 8.30 – 19.00.

Jokaisessa konttorissa kassat palvelevat ma, ke ja pe klo 10.00 – 12.00.

Tervetuloa Etelä-Pirkanmaan Osuuspankkiin Akaaseen, Urjalaan tai Valkeakoskelle.

Olemme siellä missä Sinäkin – seuraa tulevia tapahtumia ja omistaja-asiakkaan etuja Facebookista.