OP Urjalan kuva

Tervetuloa asioimaan

Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki on itsenäinen, suomalainen pankki, jonka omistavat noin 17.000 pankin omistaja-asiakasta. OP Etelä-Pirkanmaa on aidosti paikallinen – olemme mukana Akaan, Urjalan ja Valkeakosken arjessa.

Akaan Seudun OP, Urjalan OP ja Valkeakosken OP yhdistivät voimansa ja uusi Etelä-Pirkanmaan OP aloitti toimintansa 1.9.2019.

Uudella pankilla on vahvat yli 95 vuotta vanhat juuret ja perinteikäs historia. Kaikilla kolmella pankilla on ollut vahva rooli kotiseudun rakentamisessa ja tämä tulee jatkumaan myös Etelä-Pirkanmaan OP:n aikana. Tavoitteemme on, että niin pankki kuin Etelä-Pirkanmaan seutukunta kasvaa ja kehittyy.

Pankilla on yli 31.000 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on noin 17.000. Omistaja-asiakkaille maksetaan bonuksia yli 1.5 miljoonaa euroa vuodessa. Pankin ansaintatase on yli 1.1 miljardia euroa. Pankki on yksi Suomen vakavaraisimmista ja pankin omien varojen määrä ylittää 100 miljoonaa euroa. Etelä-Pirkanmaan OP on Pirkanmaan toiseksi suurin Osuuspankki ja OP Ryhmässä sijalukumme on 23.

Pankissa työskentelee 38 pankkialan ammattilaista ja OP-Kodissa on seitsemän välityksen ja isännöinnin osaajaa.

Konttorit ovat avoinna ma – pe klo 10 – 16.30. Aikavarauksella palvelemme tarvittaessa 8.30 – 19.00.

Konttorit ovat avoinna klo 18.00 seuraavasti: Valkeakoski maanantaina, Akaa keskiviikkona ja Urjala torstaina.

Jokaisessa konttorissa kassat palvelevat ma – pe klo  10 – 12.00.

Tervetuloa Etelä-Pirkanmaan Osuuspankkiin Akaaseen, Urjalaan tai Valkeakoskelle.

Olemme siellä missä Sinäkin – seuraa tulevia tapahtumia ja omistaja-asiakkaan etuja Facebookista.