Tervetuloa asioimaan

OP Järvi-Häme (viralliselta nimeltään Järvi-Hämeen Osuuspankki) on riittävän suuri – mukavan pieni. Toimialueemme on Asikkala, Hartola, Kuhmoinen, Padasjoki ja Sysmä. Meillä on konttorit Sysmässä, Vääksyssä ja Kuhmoisissa sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kattavat finanssipalvelut:

  • päivittäisasioinnin (maksuliikkeen, kortit)
  • luotot eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut
  • yrityspalvelut
  • kiinteistönvälitys- ja isännöintipalvelut

Tarjoamme sinulle nykyaikaisimmat tavat asioida kansamme. Ammattilaisjoukkomme tulee panostamaan sähköiseen asiointiin ja tarjoaa mm. mahdollisuuden verkkoneuvotteluun. Parannamme tavoitettavuuttamme ja lisäämme nopeutta asioiden käsittelyyn. Tuomme käyttöösi OPn uusimman tekniikan sähköiseen ja mobiiliasiointiin.

Panostamme merkittävästi yritysten, maa- ja metsätalouden harjoittajien ja yhteisöjen tarvitsemiin palveluihin. Olemme perustaneet uuden yrityspalveluyksikön, jonka asiantuntijat huolehtivat yritysasiakkaidemme ja heidän perheidensä pankki- ja vakuutusasioista kaikissa konttoreissamme.

Vakaalla pohjalla

Uuden pankin kasvanut koko mahdollistaa uudet palvelut ja tuo myös joustavuutta toimintaan.  Kokomme antaa riskienhallinnalliset mahdollisuudet hoitaa entistä merkittävämpiä rahoituskokonaisuuksia.  Hyvä vakavaraisuutemme tekee meistä yhden vahvimmista osuuspankeista.

Tarjoamme parhaat palvelut taloutesi turvalliseen hoitoon, asuitpa sitten konttoreiden lähellä tai eri puolella Suomea. Juuremme ovat syvällä kotipaikkakunnillamme ja yli 90-vuotinen historia jatkuu uudistuen sekä uutta tietoa ja tekniikkaa hyödyntäen, mutta vanhoja arvoja kunnioittaen.

Hyvinvointia omistaja-asiakkaille

OPn arvot - Ihmisläheisyys, Vastuullisuus ja Yhdessä menestyminen – velvoittavat meitä kulkemaan rinnallasi niin hyvinä kuin vaikeinakin aikoina. Uskomme vahvasti, että asiakkaamme tarvitsevat meitä jatkossakin, kunhan itse kuljemme mukana muuttuvassa maailmassa. Tarjoamme sinulle asioinnin tukea silloin kun sitä tarvitset ja siinä muodossa kuin sitä toivot.