Paikalliset edut omistaja-asiakkaille

Kainuun Osuuspankki on suomalainen pankki, jonka omistavat sen asiakkaat. Omistaja-asiakkaana omistat osan pankkiasi. Lisäksi voit saada alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä hyötyä OP-bonuksista.

​Osuusmaksu

Jäseneksi liittymisen yhteydessä maksetaan osuusmaksu. Kainuun Osuuspankissa se on 100 euroa. Maksu on kertasijoitus, eikä erillistä vuosimaksua ole.

Mikäli joskus päätät luopua jäsenosuudestasi, saat osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin lakisääteisen irtisanomisajan kuluttua.

Paikalliset edut omistaja-asiakkaillemme

  • Sinulla on oikeus osallistua pankkimme päätöksentekoon edustajiston vaaleissa

 

OP-mobiilin edut

Saat edut näyttämällä omistaja-asiakkaan etukupongin OP-mobiilin kautta. Edut ovat voimassa 31.12.2021 asti ellei toisin mainita.

OP-mobiilin voit ladata maksutta käyttöösi puhelimesi latauskaupasta.

OP Kainuun paikalliset omistaja-asiakas etumme löydät, kun kirjaudut sisälle OP-mobiiliin ja tämän jälkeen valitse Muut > Omistajaedut > Edut ja tapahtumat.

  

Ajankulma Sotkamo, Kuhmo ja Suomussalmi

- Kaikki tuotteet -15 % (etu ei koske kaiverruksia, korjauksia, lahjakortteja eikä älykelloja).

Kainuun Portti

- Kainuun Portin Kärcher-autopesulaan peruspesun 10 kpl kortti 100 € (norm. 209 €). Peruspesu sisältää: esipesukaari, vaahtoesipesu, vannevaahto, korkeapainepesu, harjapesu, kuivausvaha ja kuivauspuhallus. Etu lunastettavissa Kainuun Portin vastaanotosta näyttämällä etukuponki OP-mobiilista. Etu on saatu yhteistyössä Kajaanin Golf Oy kanssa.

Kajaanin Golf Oy

- Päivässä golfariksi -kurssi (4 tuntia) sisältäen green card -suorituksen + pelioikeus Kajaanin Seppälän golf-kentälle + 10 polettia Seppälän rangelle etuhintaan 79 € (normaalihinta 179 €).

- Kymmenen 18 reiän pelilipuketta Paltamon ja Kajaanin golfkentälle 290 € (normaalihinta 390 €). Pelilipukkeet ovat käytettävissä sekä Paltamon että Kajaanin golfkentällä.

Kajaanin Pallokerho (KPK)

- Omistaja-asiakkaat saavat kaksi pääsylippua yhden pääsylipun hinnalla kotiotteluihin.

Liaton Oy

- 5 € alennus pesula-automaatti.fi -verkkokaupasta vähintään 20 € tilauksille. Koodi edun lunastamiseen löytyy OP-mobiilista.

Pentik Kajaani

- 20 % alennus yhdestä normaalihintaisesta kertaostoksesta. Etu voimassa ainoastaan Kajaanin myymälässä ja maksutapahtuman yhteydessä on käytettävä etukuponki OP-mobiilista.

 

   Valtakunnallisiin omistaja-asiakkaan etuihin ja alennuksiin voit tutustua täältä.