Kesäduuni OP:n piikkiin - Nuorten hakuaika on päättynyt 17.4.

OP Kainuu myönsi tukea yhteensä 40 nuoren palkkaamiseksi kainuulaisiin yhdistyksiin.

OP Kainuu edistää tänäkin vuonna nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista kesätyölahjoituksen merkeissä. Tuellamme toimialueemme yhdistykset voivat tarjota 40:lle 15–17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan kesällä 2022.

Nuorten kesäduunipaikkojen hakuaika on päättynyt 17.4.2022.

 

Lisätietoja Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta:

 • Kampanjan kautta työllistettävän nuoren tulee täyttää 15 vuotta vuonna 2022, eikä hän saa täyttää 18 vuotta tuetun työsuhteen kestäessä.
 • Tämän kampanjan 2 viikon kesätyöt ajoittuvat koulun loma-ajalle kesäkuusta elokuun alkuun.
 • Nuori voi halutessaan hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. Kesäduunien hakuaika päättyi sunnuntaina 17.4.2022.
 • Tästä näet vielä haettavissa olleet kesäduunipaikat:
 
 • Yhdistys haastattelee ja valitsee kesäntyöntekijänsä 8.5.2022 mennessä ja ilmoittaa palkatun nuoren tiedot OP Kainuulle tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/Nuorentiedot_OP_Kainuu 
  Yhdistys voi ilmoittaa samalla lomakkeella useamman palkatun nuoren tiedot.
 • Palkka kahden viikon työstä on 400 euroa.

 

Koronapandemian vaikutukset OP:n kesäduunikampanjaan:

 • Työpaikkojen tarjoaminen ja tulevaisuuteen katsominen ovat koronavirustilanteessa entistä tärkeämpiä asioita ja tämän vuoksi me OP Ryhmässä haluamme kannustaa yhdistyksiä tarjoamaan tilanteesta huolimatta nuorille mahdollisuuden hakea kesätyöpaikkoja. 
 • Rekrytointiprosessin hakemuksineen ja haastatteluineen suosittelemme toteuttamaan etäyhteyden avulla puhelin- tai videoneuvotteluna, chattina tai muulla vastaavalla tavalla, mikäli turvallinen kasvokkain kohtaaminen ei ole mahdollista. 
 • Yhdistys työnantajan roolissa seuraa koronavirustilanteen etenemistä, pitää kesätyöpaikkaan valitun nuoren ajantasalla kesätyön toteutumisesta kulloinkin voimassa olevien Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaisesti.
 • Yhdistykset seuraavat ja päättävät kesätyön toteutumisen ajankohdasta. Yhdistykset voivat Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjatuen puitteissa siirtää kesätyön ajankohtaa tilanteen niin vaatiessa ja sopien siirrosta yhdessä nuoren kanssa. Yhdistys voi muuttaa kesätyötehtävän sisältöä esimerkiksi etänä toteutettavaksi koronavirustilanteen niin vaatiessa. Työtehtävien sisällön muuttamisesta on hyvä kuitenkin sopia yhdessä palkatun nuoren kanssa.

 

 

Yhdessä yli kaikkien aikojen.

OP Kainuu

 

#kesäduuniOPnpiikkiin #yhdessähyvätulee

 

Tämän kampanjan avulla OP Kainuu kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta sekä edistää nuorten työllistymistä ja taloustaitoja.