Tervetuloa asioimaan

OP Kainuu (viralliselta nimeltä Kainuun Osuuspankki) on Kajaanin talousalueella toimiva täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi OP Ryhmän aluepankeista.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP-Koti Kainuun tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Kattava palveluverkosto

Palvelemme pankki- ja vakuutusasiakkaitamme kahdessa täyden palvelun konttorissa sekä yhdessä palvelupisteessä kolmen kunnan alueella. Käytössäsi on lisäksi helppokäyttöinen verkkopalvelu sekä asiantunteva puhelinpalvelu. Löydät pankkimme myös Facebookista: www.facebook.com/opkainuu.

Omistaja-asiakkuus kannattaa

Olemme jäsentemme omistama, voimakkaasti kehittyvä ja eteenpäin katsova pankki. Tehtävänämme on edistää asiakkaidemme taloudellista menestystä. Kannamme myös vastuumme omasta toimintaympäristöstämme ja kehitämme sen elinvoimaisuutta.

Omistaja-asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua pankkisi päätöksentekoon ja vaikuttaa omaan pankkiisi ja sen kautta koko ympäröivään yhteiskuntaan. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö.

Omistaja-asiakkaana voit hyötyä OP-bonuksista. Bonuksia alkaa kertyä heti, kun sinun tai perheesi pankki- ja vakuutusasiointi on keskitetty OP Kainuuseen ja Pohjolaan. Bonuksia saat lainoista, tileillä olevista varoista ja sijoituksista sekä OP-Visa-ostoksista. Niitä kertyy myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista eli kaikista Pohjolan Mitta- ja Autoturvan vakuutuksista.

Palveluksessasi on noin 60 osaavaa ja luotettavaa pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. He ovat valmiina kertomaan sinulle lisää ainutlaatuisesta pankki- ja vakuutuspalveluidemme kokonaisuudesta.

Tervetuloa!