Tervetuloa asioimaan

OP Kangasala on paikallinen ja vakavarainen itsenäinen osuuspankki. Olemme osa vahvaa OP Ryhmää.

OP Kangasalan perustehtävänä on edistää omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Olemme asiakkaitamme varten.

Kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut

OP Kangasala tarjoaa kattavat ja laadukkaat pankki- ja vakuutuspalvelut sekä yksityishenkilöille, yrityksille ja maatalousyrittäjille. Meiltä saat toimivat ratkaisut päivittäisten raha-asioittesi hoitamiseen, rahoitustarpeisiin, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä perheesi ja omaisuutesi vakuuttamiseen. Asiakkaillamme ovat käytettävissä myös asiantuntevat lainopilliset palvelut. Lisäksi yhteistyökumppanimme Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy tarjoaa kattavat ja laadukkaat kiinteistövälityspalvelut.


Pankin toimialueeseen kuuluu Kangasalan ja Pälkäneen kunnat. Olemme johtava toimija toimialueellamme sekä pankki- että vakuutuspalveluissa. Pankilla on kolme konttoria: Kangasalan Kuohunharjuntiellä, Pälkäneen Onkkaalassa sekä Luopioisissa. Pankissamme työskentelee lähes 40 finanssialan ammattilaista.


Osuuspankin omistavat asiakkaat

Pankilla on yli 25.000 asiakasta ja asiakasmäärä on jatkuvassa kasvussa. Pankki on yhtiömuodoltaan osuuskunta ja pankin omistavat asiakkaat, jotka ovat pankin omistaja-asiakkaita. Omistaja-asiakkaita pankissa on noin 16 000.


OP Kangasala palauttaa merkittävän osan tuloksestaan pankin omistaja-asiakkaille OP-bonuksina. Vuonna 2021 pankki maksoi omistaja-asiakkailleen OP-bonuksia 1,3 miljoonaa euroa. Yksittäiselle omistaja-asiakkaalle maksettujen OP-bonusten määrä on sitä suurempi mitä enemmän hän on keskittänyt pankki- ja vakuutusasiointiaan osuuspankkiin. Kertyneitä OP-bonuksia voi käyttää sekä pankin palvelumaksujen maksamiseen, palvelujen ostoon ja Pohjolan vakuutusten maksuun sekä OP Kodin välityspalkkioiden maksamiseen.


Tervetuloa suomalaisen, paikallisen ja vakavaraisen pankin asiakkaaksi - me olemme Sinua varten!