Tervetuloa asioimaan

OP Keski-Pohjanmaa, viralliselta nimeltään Keski-Pohjanmaan Osuuspankki, on omistaja-asiakkaidensa omistama, osuuskuntamuotoinen pankki. Vahvuutenamme on laaja-alainen osaaminen, paikallinen päätöksenteko ja vankka toiminta-alueemme tuntemus. Olemme osa OP Ryhmää, monialaista palveluyhtiötä, jonka juuret ovat syvällä Suomessa ja historia ulottuu yli 110 vuoden päähän.

Olemme talousalueemme johtava paikallinen finanssiyritys ja konttorimme sijaitsevat Evijärvellä, Kokkolassa, Kälviällä, Lohtajalla, Teerijärvellä ja Ylivieskassa.

Tarjoamme ratkaisuja elämän eri tilanteisiin liittyen

  • päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen.
  • säästämiseen, sijoittamiseen ja varallisuudenhoitoon.
  • rahoittamiseen.
  • vahinkovakuuttamiseen.
  • yksilölliseen varainhoitoon OP Privatessa.
  • kaiken kokoisten yritysten palveluihin maksuliikkeestä rahoitukseen.
  • notariaattipalveluihin (lainhuudot, kiinnitykset, avioehdot, testamentit, edunvalvontavaltuutukset, perukirjat, perinnönjaot ja ositussopimukset).

Palvelutarjoomaamme täydentää kiinteistönvälitys-, vuokraus- ja isännöintipalveluita tarjoava OP Koti Pohjanmaa.

Palvelemme monikanavaisesti

Varaa aika milloin tahansa kohdasta Ajanvaraus. Puhelimitse ajanvaraukset numerosta 0100 0500 ma-pe klo 8-16.

Koska haluamme olla läsnä siellä missä sinäkin, voit törmätä asiantuntijoihimme myös muualla kuin konttoreissamme. OP:n Liikkuva Pankki - OP UP - tuo asiantuntijamme erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Pisteellä voit asioida samaan tapaan kuten perinteisessä pankkikonttorissakin.
Halutessasi voit soittaa asiantuntijoidemme suoriin puhelinnumeroihin. Jos tavoittelemasi henkilö ei vastaa soittohetkellä, jätäthän hänelle viestin jotta hän voi palata asiaan kanssasi heti kun vapautuu asiakasneuvottelusta.

Asiakkaanamme sinulla on käytössäsi myös OP Ryhmän mobiili-, verkko- ja puhelinpalvelut, jotka mahdollistavat asioinnin sujuvuuden kanssamme digitaalisissa kanavissa. OP-mobiililla on jo yli miljoona käyttäjää ja yhä useampi käyttää myös Pivo-mobiililompakkoa.

Olemme asiakkaitamme varten

Perustehtävämme on luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen - ohjaavat päivittäistä toimintaamme ja päätöksentekoa. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme osuuspankin omistaja-asiakkaille rahanarvoisia etuja, esimerkiksi alennuksia päivittäisistä pankkipalveluista ja useimmista vahinkovakuutuksista sekä useimpien rahastojen oston ja myynnin kuluitta. Mitä enemmän omistaja-asiakas keskittää pankki- ja vakuutusasiointiaan OP Ryhmään, sitä paremmin hänelle kertyy OP bonuksia, joita voi käyttää pankki- ja vakuutuspalveluihin sekä OP Kodin välityspalkkioihin. Taloudellisten etujen lisäksi omistaja-asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa omistamansa pankin päätöksentekoon.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kohdataan,
OP Keski-Pohjanmaa