Tervetuloa asioimaan meille OP Keski-Pohjanmaahan

OP Keski-Pohjanmaa, viralliselta nimeltään Keski-Pohjanmaan Osuuspankki, on omistaja-asiakkaidensa omistama, osuuskuntamuotoinen pankki.

Vahvuutenamme on laaja-alainen osaaminen, paikallinen päätöksenteko ja vankka toiminta-alueemme tuntemus. Olemme osa OP Ryhmää, monialaista palveluyhtiötä, jonka juuret ovat syvällä Suomessa.

Olemme talousalueemme johtava paikallinen finanssiyritys ja toiminta-alueemme kattaa Kokkola-Kalajoki-Ylivieska -kolmion lisäksi Evijärven ja Teerijärven.

Olemme lähellä asiakkaitamme kattavan konttoriverkostomme lisäksi verkossa, mobiilissa ja puhelimessa.

Asiakkaanamme saat meiltä ratkaisuja elämäsi eri tilanteisiin:

  • päivittäisten raha-asioiden hoitaminen
  • säästäminen, sijoittaminen ja varallisuudenhoito
  • laina-asiat ja talouden turvat
  • yksilöllinen varainhoito OP Privatessa
  • kaiken kokoisten yritysten palvelut maksuliikkeestä rahoitukseen
  • notariaattipalvelut (lainhuudot, kiinnitykset, avioehdot, testamentit, edunvalvontavaltuutukset, perukirjat, perinnönjaot ja ositussopimukset)

Palvelutarjoomaamme täydentävät

  • Pohjola Vakuutuksen vahinkovakuutukset, joilla vakuutat itsesi, perheesi ja omaisuutesi.
  • OP Koti Pohjoisen tarjoamat kiinteistö- ja vuokravälityspalvelut.

Ihmisläheisesti, vastuullisesti ja yhdessä menestyen

Arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus, yhdessä menestyminen – ohjaavat toimintaamme arjen tekemisissä ja päätöksenteossa. Perustehtävämme mukaisesti edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Liiketoimintaroolimme rinnalla meillä on myös toinen rooli – vahva yhteisöllinen rooli. Meille vastuullisuus on tekoja!

Olemme asiakkaitamme varten

Omistaja-asiakkaanamme pääset hyötymään omistaja-asiakkaiden eduista. Asiointisi kerryttää OP-bonuksia, joilla kuitataan automaattisesti vaikkapa pankin palvelumaksuja ja vakuutuslaskuja. Pankin omistajana saat myös alennuksia pankki- ja vakuutuspalveluista sekä OP Kodin palveluista ja pääset hyödyntämään sekä paikallisia että valtakunnallisia kumppanietuja. Kumppaniemme tarjoamat edut löydät ja lunastat kätevästi OP-mobiilissa.

Tervetuloa asioimaan kanssamme! Yhdessä olemme enemmän.

Kohtaamisiin,
OP Keski-Pohjanmaa