Edustajiston vaalit

Omistaja-asiakkaana sinä voit vaikuttaa!

Keski-Suomen Osuuspankille valitaan vaaleilla uusi edustajisto marraskuussa 2021. Omistaja-asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus olla mukana päättämässä siitä, millainen edustajisto pankilla on ja kuinka omistaja-asiakkaiden ääni tuodaan kuuluviin pankin hallinnossa. Asettumalla ehdokkaaksi ja äänestämällä sinulla on siis valta vaikuttaa.

Edustajiston vaalien 2021 tärkeät päivämäärät:

  • Liity omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.
  • Ilmoittaudu ehdokkaaksi 16.8.–10.9.
  • Äänestä 4.–17.11.
  • Julkaisemme vaalien tuloksen 30.11.

Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan osuuspankkisi päätöksentekoon?

Oletko sinä kiinnostunut asettumaan ehdokkaaksi edustajiston vaaleihin? Haemme edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat edustajistoon oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaamista. Asenne ratkaisee.

Jos kiinnostuit, voit jo ennen syksyn virallisen ehdokasasettelun alkua sunnuntaihin 15.8. asti ilmoittautua mukaan täyttämällä oheiseen lomakkeeseen tietosi. Olemme sinuun yhteydessä ennen ehdokasasettelun alkamista.

Yhteistyöterveisin
Keski-Suomen Osuuspankin vaalityöryhmä

Lisätietoja: Pia Saikkonen, viestintäpäällikkö p. 010 256 5610

Kaikkien aikojen tekoja

Osuuspankit on mukana edistämässä suomalaisen elämänrikkauden perustuksia: koko Suomen hyvinvointia, taloudellista menestystä ja paikallista elinvoimaa. Me täällä Keski-Suomessa otamme vastuuta myös yhteisen tulevaisuuden rakentamisesta. Kohdistamme tukemme ja tekomme sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Lue esimerkkejä siitä, miten osuuspankit yhdessä asiakkaiden kanssa ovat olleet suomalaisten tukena.

Tarvitsemme pankin edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaa­mista. Asenne ratkaisee.

Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen pankin palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2021 mennessä ja täyttää 18 vuotta viimeistään ehdokashankinnan aikana.

Voit ilmoittautua ehdokkaaksi verkossa tai toimipisteessämme 16.8.-10.9.2021 välisenä aikana.

Huomioithan, että ehdokkaaksi eivät voi asettua osuuspankin palveluksessa olevat henkilöt eivätkä sen hallituksen tai hallintoneuvoston jäsenet.

Edustajiston vaalien äänestäminen tapahtuu 4.-17.11.2021. Ennen vaalien alkamista jokainen omistaja-asiakas saa tiedon äänioikeudestaan sähköisesti OP-verkkopalvelussa tai postitse kirjeenä.

Äänioikeus on kaikilla omistaja-asiakkailla, jotka ovat liittyneet omistaja-asiakkaiksi viimeistään 31.5.2021.

Toivomme, että näissä vaaleissa mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme antaisi oman äänensä kuulua.

Suomi ja me suomalaiset olemme tiukoissa paikoissa lujaa tekoa. Kun moni asia on ollut monimutkaista ja vaikeaa, meiltä on löytynyt kykyä puhaltaa yhteen Suomeen. Nousta kokoamme suuremmaksi ja nähdä meissä piilevä hyvä.

Me OP Ryhmässä haluamme edistää elämänrikkauden perustuksia: koko Suomen taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. OP:lle yhteisestä tulevaisuudesta välittäminen on pysyvä normaali. Yhdessä kahden miljoonan omistaja-asiakkaamme kanssa meissä on voimaa vastuun kantajiksi ja tekijöiksi.

Osuuspankkisi ylintä päätösvaltaa käyttää omistaja-asiakkaiden keskuudestaan valitsema edustajisto. Se hyväksyy muun muassa osuuspankin tilinpäätöksen ja tekee merkittävimmät pankin toimintaa koskevat päätökset. Edustajisto kokoontuu sääntömääräisesti kerran vuodessa, jonka lisäksi edustajiston jäsenet voivat osallistua erilaisiin koulutuksiin.

Edustajisto on ainutlaatuinen näköalapaikka oman pankin toimintaan. Edustajistossa pääsee myös luomaan uusia verkostoja ja seuraamaan oman kotiseudun talouselämän kehittymistä.