” ”

Edut OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan olet oikeutettu OP Ryhmän valtakunnallisiin ja osuuspankin paikallisiin rahanarvoisiin etuihin. Tutustu lisää ja hyödynnä kumppanuusetumme!

Paikalliset OP Keski-Suomen omistaja-asiakasedut

Näin saat rahanarvoiset paikalliset edut käyttöösi:

1. Näytä omistaja-asiakas -merkinnällä varustettu OP:n maksukortti kassalla tai varausta tehdessäsi  TAI

2. Näytä oikeus etuun OP-mobiilista (Muut-välilehden alta "Omistajaedut")

Paikalliset omistaja-asiakkaan edut ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin mainita. Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

Katso opastusvideo, miten löydät ja hyödynnät etusi OP-mobiilista.

Tutustu rahanarvoisiin paikallisiin etuihin. Löydät ne alta, klikkaamalla alla olevien otsikoiden oikeanreunan V -väkäsestä.

OP Koti Keski-Suomi LKV

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy on nyt OP Koti Keski-Suomi

Kun valitset asuntosi myyjäksi ammattitaitoisen OP Koti välittäjän, saat 250 euron alennuksen neuvotellusta arvonlisäverollisesta välityspalkkiosta, ei kuitenkaan vähimmäispalkkiosta.

 • Asuntojen myyjät ja ostajat kohtaavat OP Koti -sivulla
 • Valkoinen kirja on asunnonmyyjän opas ja apuväline onnistuneeseen asuntokauppaan. Tutustu: Valkoinenkirja

Tervetuloa toteuttamaan unelmasi OP Koti välittäjän kanssa!

Asianajotoimisto Fenno

Pankkimme lakiosaston lisäksi saat lainopillisia palveluita kumppaniltamme Asianajotoimisto Fennolta.
Omistaja-asiakkaana saat notariaattipalvelut OP Ryhmän suositushinnaston mukaisesti ja muut lainopilliset palvelut 10%:n alennuksella.
Puhelimitse tehty alkukartoitus on ilmainen.

Voit ottaa yhteyttä myös OP Keski-Suomen lakipalveluassistenttiin Kirsi Janhuseen palvelun tarpeesi kartoittamiseksi. Tavoitat hänet puhelimitse 010 256 5687 tai sähköpostitse kirsi.janhunen(ät)op.fi

Fennon palvelumaksuihin ei valitettavasti voi käyttää OP-bonuksia.

Länsi- ja Sisä-Suomen alueahallintoviraston päätöksen mukaisesti Jyväskylän kaupunginteatterin esitystoiminta on tauolla 17.1.2021 saakka koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Ohjeistukset peruttuihin esityksiin lunastettujen lippujen hyvittämiseen täältä

 
Tammikuu 2021
La 30.1. klo 19 West Side Story 40 € (norm. 44/42 €) 
 
Helmikuu
Pe 19.2. klo 19 Susanin vaikutus 26 € (norm. 30/28 €)  
To 25.2. klo 19 Kohtauksia eräästä avioliitosta 26 € (norm. 30/28 €)
 
Maaliskuu
Pe 12.3. klo 19 West Side Story 40 € (norm. 44/42 €) 
La 27.3. klo 13 Jukeboksi 18 € (norm. 22 €) 
 
Huhtikuu
Pe 16.4. klo 19 Korjaamo 24 € (norm. 28/26 €)
La 24.4. klo 13 Susanin vaikutus 26 € (norm. 30/28 €) 
 
Esityksiin myydään rajoitettu määrä lippuja jotta turvavälit säilyvät.
Enintään 2 lippua/omistaja-asiakas/esitys. Etuliput vain teatterin lippumyymälästä (Lipputyyppi: OP-lippu), Vapaudenkatu 36 p. 014 266 0110.

Buugi-liikuntakeskus tarjoaa seuraavat edut:

 • Arkilounas 8,90€ (norm. 9,90€)
 • Pallopelit -10 % (ei koske palloilun vakiovuoroja)
 • 12kk kuntosalikortti hintaan 35€/kk (norm. 39€/kk)
 • 12kk ryhmäliikunta- ja kuntosalikorttia 49€/kk (norm. 59€/kk)

 

Padel-valmennusklinikat naisille ja miehille

Lähde uuden harrastuksen pariin kokeilemaan hurjan suosion saanutta vauhdikasta Padelia. Jyväskylän Buugi järjestää Padelin valmennusklinikat naisille ja miehille ajalla 13.1.-24.2.2021 (7 krt.) aina keskiviikkoisin klo 16-18.

Klinikan jokaisella harjoituskerralla keskitytään johonkin Padel-lyöntiin. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 4 henkilöä.
OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat -10% alennuksen kurssin normihinnasta (199€/hlö). 

Varusteiksi tarvitaan ainoastaan pelikengät ja sisäliikuntavaatteet. Mailan saa lainaan Buugista harjoitusten yhteydessä. Ota padel haltuun ja ilmoittaudu mukaan teemu.manninen@buugi.fi

 

Padel-harrastus lapsille ja nuorille

Kannusta jälkikasvuasi uuden harrastuksen pariin kokeilemaan hurjan suosion saanutta vauhdikasta Padelia. Jyväskylän Buugi ja Jyväskylän Padel-seura järjestävät Padelin harrastusryhmät 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille ajalla 9.1.-15.5.2021 (19 krt.) lauantaisin klo 9-10.15 sekä 10.15-11.30.

Ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan ja ryhmien lopulliset harjoitusajat muodostuvat tämän jälkeen. Harjoitukset pidetään Buugissa kerran viikossa. Harjoituskauden hinta 169€/kausi (1 krt/vko). OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat -10% alennuksen normaalihinnasta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot teemu.manninen@buugi.fi

Klub1 -täyden palvelun liikuntakeskus Kivääritehtaalla

 • Klub1-liikuntakeskus tarjoaa omistaja-asiakkaille -10% alennuksen jäsenyyksistä.
 • Alennus lasketaan normaalihinnoista.

Scandic Laajavuori tarjoaa etuhintaisia lippuja kylpylään, keilaamaan ja kuntosalille:

 • Kylpylälippu ja kuntosali yht. 11€ (norm. 14,50€), ma-pe klo 7-14, muina aikoina 15€ (norm. 20€).

 • Kylpylälippu ja kuntosali yli 55-vuotiaille 5,90€, ma-pe klo 7-14, muina aikoina 8,50€

> Hinnat eivät sisällä uima-asua tai pyyhettä. Sopimushinnat koskevat vain omistaja-asiakkaiden omia henkilökohtaisia kylpyläkäyntejä.

 • Maanantaisin perhelippu kylpylä ja kuntosali (2 aikuista + max. 3 lasta) 45€

 • Keilaus 20% alennus normaalihinnoista

 • Hieronta 10% alennus normaalihinnoista.

Edut ovat voimassa 31.12.2021 saakka, ei koululaisten lomasesonkeina, lukuun ottamatta kesälomaa. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. 

Fysioterapeutti J-P Puranen

Fysioterapiayrittäjä Joni-Pekka Puranen tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille -10% kaikista palveluista: fysioterapia, hieronta ja hierontapaketit. Toimipiste sijaitsee Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskuksen yhteydessä, Sykeraitti 7.

Ajanvarauksen löydät nettisivuilta, mutta voit olla yhteydessä Joni-Pekkaan myös puh. 044 266 0867 tai sähköpostitse yhteys(at)fysiojpp.fi

Saat alennuksen näyttämällä omistaja-asiakasmerkillä varustetun OP:n maksukortin tai etunäkymää OP-mobiilista.

 

Hillside Stable ratsastusleirit nuorille ja lapsille

Hillside Stable on mukava hevos- ja ihmisystävällinen talli Muuramessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Riihivuorentie 35. 

Tutustumiskäynti -10%

Helppo tapa tutustua hevosharrastukseen on varata tutustumiskäynti ja osallistua yhteen tallilla pyörivistä ryhmätunneista. Tutustumiskäyntejä voi varata mihin vuoden aikaan vaan p. 0408707259. Omistaja-asiakkaille tutustumiskäynti -10% eli 29,70€ (norm. 33€). Mainitse omistaja-asiakkuudesta varauksen yhteydessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408707259

JYP

Keväällä 2021 on omistaja-asiakkaillemme tulossa vielä yksi ottelu, johon JYP tarjoaa aikuisten seisoma- ja istumapaikkaliput -50%. Ilmoitamme ajankohdan myöhemmin.

Hallilla on korona-ajan rajoitukset eli halli on jaettu neljään lohkoon. Lohkojen välillä ei ole mahdollista liikkua ottelutapahtuman aikana. Kaikkiin lohkoihin myydään numeroimattomat istumapaikat ja ne ovat kaikki samanhintaisia. Omistaja-asiakkaille istumapaikka etuhintaan 15€ ja seisomapaikka 7,5€. Lippuja myydään myös tapahtumapäivänä hallin lipunmyynnissä.

Happee

Happee tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 2€ alennuksen aikuisten pääsylipusta kaikkiin runkosrajan kotiotteluihin. 

KaDy Futsal

Omistaja-asiakkaille etuhintaiset liput kaikkiin Kampunksen Dynamo Futsal miesten ja naisten kotipeleihin kaudella 2020-2021.

Miesten otteluiden lippualennus on 2€ normaalihintaisesta pääsylipusta (10€) ja 1€ alennus alennusryhmien pääsylipusta: 7-17 -vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet (norm. 5€)

Naisten otteluiden lippualennus on 2€ normaalihintaisesta pääsylipusta (5€) ja 1€ alennus alennusryhmien pääsylipusta: 7-17 -vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet (norm. 3€)

Alle 7-vuotiaat pääsevät peleihin maksutta.

Etuhintaiset liput ovat myynnissä Nettilipussa sekä ovelta.

JPS

Jääpalloseura JPS tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 2€ alennuksen normaalihintaisesta lipusta kaikkiin JPS:n runkosarjan sekä pudotuspelien kotipeleihin. Etulippu 8€ (norm. 10€). 

LiigaPloki

LiigaPloki tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 2€ alennuksen kaikkiin LiigaPlokin naisten lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2020-2021. Alennus koskee aikuisten lippua sekä alle 15v lippuja. Lapset alle 12v pääsevät ottelutapahtumiin ilmaiseksi.

Jyväskylä Basketball Academy, JBA

JBA tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 2€ alennuksen aikuisten normaalihintaisista pääsylipuista kaikkiin JBA:n miesten edustusjoukkueen kotiotteluihin kaudella 2020-2021. Etu koskee myös mahdollisia playoff-otteluita sekä Suomen Cup otteluita. Omistaja-asiakkaat saavat alennuksen paikan päällä näyttämällä oikeutta etuun OP-mobiilista tai omistaja-asiakasmerkillä varustetun OP:n maksukortin. Etulipun voi ostaa myös Zup-ticket sovelluksen kautta. 

Kukkapalvelu Vehkanna

Kukkapalvelu Vehkanna on elämyksellinen, palveleva kukkakauppa Jyväskylän Seppälässä. Vehkannasta saat ajan hengen mukaisesti ja ammattitaidolla sidotut kukkasidontatyöt ja loistavaan palvelua. OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat 10% alennuksen kaikista leikko- ja ruukkukukista. 

Vehkannasta saat:

 • Leikkokukat ja kukkasidontatyöt
 • Surukukat
 • Hääkukat
 • Tapahtumakoristelut
 • Erilaiset kurssit ja työpajat
 • Kukkakuljetukset Jyväskylään ja lähiympäristöön
 • Kasvien somistus ja sisustustuotteet
 • Viherkasvit, ruukku- ja ulkokukat

Vehkanna palvelee:

Ahjokatu 16 (Seppälän Prismaa vastapäätä)
40320 Jyväskylä
p. 045 250 3095

Boulderpaja Jyväskylä

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Boulderpaja tarjoaa mukavat puitteet boulderoinnin kokeiluun ja harrastamiseen. Mutta mitä on boulderointi?

Boulderointi on suhteellisen matalilla seinillä (alle 5m) tapahtuvaa kiipeilyä. Jyväskylän Boulderpajalla on kiivettävää yhteensä noin 400m2. Boulderoinnissa ei käytetä köysiä vaan kiipeilijän turvallisuus varmistetaan puolen metrin paksuisilla alastulopehmusteilla. Kiipeilykokeiluun et tarvitse aiempaa kokemusta, omia varusteita, etkä ajanvarausta.

Omistaja-asiakkaamme kiipeilevät etuhintaan maanantaisin. Silloin kertamaksu boulderointiin on 8 € sisältäen kenkävuokran (norm. 13 €). Maanantaisin Paja on auki klo 15-21. Pajan yhteystiedot: Ahjokatu 14, 40320 Jyväskylä, Puh. 0440 11 43 34