” ”

Vakuutus

Vakuutusyhtiö ei tietenkään vie ketään vuorikiipeilemään tai edes pilatekseen. Mutta se antaa tunteen ja tiedon taloudellisesta turvasta kaiken varalta. Ja SE on vakuutusyhtiön tehtävä. Mahdollistaa eläminen.

Kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

Suomalainen vakuutusyhtiö - turvaa sinun tarpeisiin

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Pohjola Sairaaloiden työtä taas on tapaturmien, vammojen ja vaivojen hoito — luista lihaksiin, korjauksesta kuntoutukseen. Pohjola Sairaalat löydät Helsingistä Turusta, Tampereelta, Kuopiosta ja Oulusta.

Meiltä vakuutuksia joka lähtöön - helposti netistä

Vakuutus on turvasi vahingon varalle. Vakuutusyhtiönä tehtävämme on tarjota sinulle Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakkaiden vakuutukset kaikenlaisiin tarpeisiin - olipa kyseessä sitten kodin, veneen tai vaikkapa koiran vakuutus. Voit tutustua vakuutuksiin, laskea ja vertailla eri vakuutusten hintoja ja ostaa haluamasi vakuutuksen helposti netistä.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Useissa tapauksissa sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta itse lainkaan vaan kumppanimme hoitaa sen puolestasi vahingon korjauksen yhteydessä. Tutustu lisää!

Tiesithän, että myös OP-mobiililla voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Asiakaspalvelun alle on koottu kattavasti oikopolkuja, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Puhelinpalvelussa sinua voidaan palvella sinua nopeammin, kun soitat muulloin kuin maanantaina tai kuun vaihteessa.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella.