Tervetuloa asioimaan

OP Keski-Suomi, viralliselta nimeltään Keski-Suomen Osuuspankki, on asiakkaidensa omistama, paikallinen osuuskuntamuotoinen pankki. Olemme yksi OP Ryhmän suurimpia ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme pääkonttorilla, 8 toimipisteessä sekä omistaja-asiakaspalveluissa Kankaankadulla Jyväskylässä. Asiakkaidemme käytössä ovat OP:n kattavat mobiili-, verkko- ja puhelinpalvelut.

Meiltä saat kaikki pankki- ja vakuutusasioinnin sekä asumisen ratkaisut - palvelemme ajanvarauksella

* päivittäisten raha-asioiden hoidon
* rahoituksen eri tarpeisiin
* sinulle sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
* yksilöllisen varainhoidon OP Private Keski-Suomessa
* vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
* OP Koti Keski-Suomen kiinteistönvälityspalvelut
* kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä rahoitukseen

Vahva paikallinen toimija - olemme asiakkaitamme varten

OP Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama, paikallinen, kehittyvä pankki.

Perustehtävämme on luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Tähän pyrimme vaalimalla vakavaraisuuttamme ja tehokkuuttamme.

Toimintaamme ohjaavat vankat arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Arvot näkyvät käytännössä mm. vastuullisina ja eettisesti kestävinä päätöksinä ja osallistumisena toimintaympäristömme ja maakunnan kehittämiseen. Olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Palkitsemme asiakkaitamme

Tarjoamme finanssialan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2020 palkitsimme omistaja-asiakkaitamme 9,7 miljoonalla eurolla OP-bonuksia. OP-bonuksia käytettiin vakuutuslaskuihin 5,0 miljoonan euron arvosta. Vuoden 2020 lopussa pankilla oli yli 80 000 omistaja-asiakasta. Palvelemme asiakkaitamme noin 160 finanssialan ammattilaisen voimin.

Omistaja-asiakkaana hyödyt eduista ja vaikutat pankkisi toimintaan

Omistaja-asiakkaana saat OP-bonusten lisäksi rahanarvoisia etuja pankki- ja vakuutusmaksuista sekä pääset nauttimaan rahanarvoisista paikallisista omistaja-asiakkaiden kumppanuuseduista.

Asionti onnistuu monessa eri kanvassa - valitse omasi

OP Puhelinpalvelusta apua akuutisti sekä ajanvarauksia

OP Puhelinpalvelussa on omat numerot henkilö- ja yritysasiakkaille. Voit hoitaa omia pankki- ja vakuutusasioitasi asiantuntijamme kanssa puhelimitse. Varaa aika aina etukäteen itse verkosta tai soittamalla OP Puhelinpalveluun. Kuinka voimme auttaa?

Verkkoneuvottelu onnistuu vaikka kotisohvalta

Verkkoneuvottelu on helppo ja paikasta riippumaton tapa hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi. Verkosta saat aikoja myös lounasaikaan tai iltaisin työpäivän jälkeen. Varaa neuvotteluaika aina etukäteen. Voit tehdä aikavarauksen esimerkiksi lainaneuvottelua, sijoitusneuvontaa tai vakuutusasioiden hoitoa varten. Mistä sinä haluaisit jutella asiantuntijamme kanssa?

Verkkoneuvottelussa olet yhteydessä toimipisteessämme olevaan asiantuntijaamme video- ja ääniyhteyden oman tabletin tai tietokoneen kautta. Pääset katsomaan omalta näytöltäsi asiantuntijan esittämiä tietoja tai dokumentteja, vaikkapa lainatarjouksen, tai voit itse näyttää asiantuntijalle tiedostoja omalta koneeltasi.

Verkkoviestillä tavoitat turvallisesti, lähetä sähköposti salattuna

Kun on asiaa, voit aina laittaa meille myös viestiä. Asiakkaillemme ykkösvaihtoehto on verkkoviesti.

Kirjautuneena viestittely pankin kanssa on aina turvallisinta. Käytä siis verkkoviestiä aina kun mahdollista. Kirjaudu OP-mobiiliin tai omaan verkkopankkiin ja laita viestiä, vastaamme samassa kanavassa.

Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palaveluihin, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön toki myös sähköpostilla. Pankin sähköpostiosoite on keski-suomen@op.fi ja meidän pankkilaisten ovat muotoa etunimi.sukunimi@op.fi.

Muista lähettää asiaa sisältävä sähköposti aina turvallisesti salattuna osoitteessa https://securemail.op.fi.

Vai tulisitko käymään? Varaa aika aina etukäteen

Asiakkaanamme voit kanavasta riippumatta hoitaa hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi arkisin aamusta iltaan. Asiantuntijamme ovat apunasi aina etukäteen sovitusti ajanvarauksella.

Jos siis haluat tulla käymään, sekin onnistuu etukäteen sopimalla. Neuvotteluaikoja meillä on tarjolla arkisin, ma-to klo 8-19 ja pe klo 8-16.30. Varaa verkossa tai soita. Kohdataan!

Tervetuloa meille! Kuinka voimme palvella?
Terveisin, OP Keski-Suomen väki