Tilaisuudet ja tapahtumat

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista tapahtumista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kiva, että kiinnostuit

Kun järjestämme kaikille avoimia tapahtumia, julkaisemme ne 1) pankin ajankohtaista tiedotteissa, 2) pankin Facebook-sivulla sekä kerromme niistä 3) tällä sivulla.

Tutustu lisää, ilmoittaudu ja tule mukaan. Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

* * * * * * * * * *

Tukea ja opastusta digitaalisten palveluiden käyttöön

Kevään 2021 kahdeksan omistaja-asiakkaille suunnattua opastusta järjestetään etänä 24.2.-18.5. välisenä aikana. OP Keski-Suomen asiantuntijat ovat linjoilla opastamassa ja kertomassa käytännönläheisesti OP-mobiilista ja siitä, miten hoidat helposti omia päivittäisiä raha-asioitasi älylaitteellasi.

Naisten sijoitusilta ke 10.3.

Naistenviikon keskiviikkona on luvassa suuren suosion saanut Naisten sijoitusilta. Tapahtuma järjestetään tällä kertaa turvallisesti etänä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan su 7.3. asti.

Vinkit taloyhtiön parempaan taloudenhallintaan ke 17.3.

Taloyhtiöiden ajankohtaisiin asioihin paneudutaan keskiviikon 17.3. klo 16.00-17.30 webinaarissa. Linjoilla ovat pääekonomisti Reijo Heiskanen OP Ryhmästä, Head of Area Sales Juhana Pelliniemi OP Marketsista ja neuvontainsinööri Matts Almgrén​ Kiinteistöliitosta. Taloyhtiöiden edustajat - tervetuloa mukaan!

Yrittäjän iltapäivä-webinaari ke 31.3. 

OP Keski-Suomen Yrittäjän iltapäivä on pienoiswebinaarisarja yrittäjille. Ensimmäisessä jaksossa ke 31.3. klo 13.30-14.00 teemana on yrityksen maksuliike. Mukana ovat yrityspankkimme asiantuntijat asiakkuusjohtaja Katja Översti ja asiakkuusasiantuntija Topi Pynnönen. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen on avoinna su 27.3. saakka. 

* * * * * * * * * *

Kohdataan!

Terveisin
OP Keski-Suomen väki