Tilaisuudet ja tapahtumat

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista tapahtumista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kiva, että kiinnostuit

Kun järjestämme kaikille avoimia tapahtumia, julkaisemme ne 1) pankin ajankohtaista tiedotteissa, 2) pankin Facebook-sivulla sekä kerromme niistä 3) tällä sivulla.

Tutustu lisää, ilmoittaudu ja tule mukaan. Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

* * * * * * * * * *

Tukea ja opastusta digitaalisten palveluiden käyttöön

Kevään 2021 kahdeksan omistaja-asiakkaille suunnattua opastusta järjestetään etänä 24.2.-18.5. välisenä aikana. OP Keski-Suomen asiantuntijat ovat linjoilla opastamassa ja kertomassa käytännönläheisesti OP-mobiilista ja siitä, miten hoidat helposti omia päivittäisiä raha-asioitasi älylaitteellasi.

Suositun Naisten sijoitusillan tallenne kuunneltavissa

Järjestimme kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi Naisten sijoitusilta webinaarin 10.3.2021. Tilaisuudessa kävimme läpi mm.: markkinakatsauksen sijoittamiseen, sijoittamisen trendejä, mitä on vastuullinen sijoittaminen, vinkit osakesijoittamiseen, OP:n edut ja palvelut sijoittajille sekä vinkit mitä sijoittajan kannattaa seurata.

Asiantuntijoina tilaisuudessa puhuivat OP Keski-Suomesta varainhoitaja Emma Mäkinen ja sijoituspäälliköt Maija Ruopas ja Riina Kinnunen. Linjoilla tilaisuutta seurasi yli 400 kuulijaa.

Tilaisuus oli maksuton ja avoin kaikille ja nyt myös tilaisuuden tallenne on OP Keski-Suomen Youtube -kanavalla kaikkien kuunneltavissa. Nappaa siis parhaat asiantuntijavinkit sijoittamiseen. Tallenne on tunnin mittainen.

Video avautuu uudessa selainikkunassa Youtubessa klikkaamalla linkkiä. Katsomalla tämän videon annat YouTubelle suostumuksen evästeiden käyttöön. 

 

* * * * * * * * * *

Kohdataan!

Terveisin
OP Keski-Suomen väki