Hanna Hippo kutsuu mukaan!

Hanna Hippo kutsuu mukaan tapahtumiin ja kannustaa kaikkia reippailemaan ihan joka päivä.

Hippo-kisat ja -tapahtumat yhteistyössä seurojen kanssa

Keski-Suomen Osuuspankin toimialueella järjestetään vuoden mittaan useita erilaisia lasten Hippo-kisoja ja -tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen ja toimijoiden kanssa. Liikutamme näin yhdessä tuhansia keskisuomalaisia lapsia perheineen. Yksinkertaistettuna yhteistyö tarkoittaa, että speksit sovitaan yhdessä, seura toteuttaa ja pankki maksaa tapahtumajärjestelyt.

Hippo-hiihdot ja Hippo-kesäkisat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kisoja eri lajien parissa, missä jokainen osallistuja palkitaan mitalilla. Urheiluseurojen järjestämien Hippo-tapahtumien, kuten erilaisten leirien, koulujen tai turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

  • Päästäkseen mukaan Hippo-tapahtumiin tulee ilmoittautua ennakkoon.
  • Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tämän sivun alareunan haitareiden kautta.

Seuraa meidän somea tai vieraile täällä

Julkaisemme Hippo-tapahtumien tiedot tällä verkkosivulla. Kerromme tapahtumista myös pankin Facebook-sivulla. Hippo-kisoille teemme myös aina aktiivisen Facebook-tapahtuman.

Hippo.fi – ota vähän hipommin!

Hippo-hahmojen eli Hannan, Henrin ja Hillen seurassa ei ole koskaan tylsää. Hippo.fi-sivulta löydät tehtäviä, pelejä, leikkejä ja satuja. Sivulta löydät myös Hippo-tapahtumia. Kurkkaa ihmeessä!

Ihastuttavat Hipot seikkailevat myös Spotifyssa.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on sekä meille että järjestävälle seuralle tärkeää. Kisaaminen on lapsista kivaa, sekä kannustus- ja huoltojoukoissa viihtyy koko perhe. Liikutaan iloisesti yhdessä – tervetuloa mukaan!

Toivottaa Hanna Hippo, OP Keski-Suomen väki ja urheiluseurojen toimitsijat

Hippo-kesäkisat Kesäkisat 2024

Hippo-kesäkisojen merkeissä kisataan jälleen kesällä 2024. Tiedotamme kisoista täällä sekä pankin sosiaalisen median kanavissa.

Hippo-kesäkisat Jyväskylässä ti 2.7.

Perinteiset Hippo-kesäkisat järjestettiin Harjun stadionilla tiistaina 2.7.2024. Kaikki osallistujat palkittiin hienoilla Hippo-osallistujamitaleilla, ja sarjoittain kolme parasta kulta-, hopea- ja pronssimitaleilla. 

Kisat järjestettiin hyvässä yhteistyössä Jyväskylän Kenttäurheilijoiden kanssa.

Hippo-juoksut Pihtiputaalla ti 2.7.

Hippo-juoksut järjestettiin tiistaina 2.7.2024 klo 17.00 Jorma Kinnusen kentällä Pihtiputaalla. Hippo-juoksuissa juostiin pikamatkat 40 m ja 60 m. Kaikki palkittiin Hippo-mitaleilla. 

Hippo-juoksut järjestettiin yhteistyössä Pihtiputaan Tuiskun kanssa.