Hanna Hippo kutsuu mukaan!

Hanna Hippo kutsuu mukaan tapahtumiin ja kannustaa kaikkia reippailemaan ihan joka päivä.

Hippo-kisat ja -tapahtumat yhteistyössä seurojen kanssa

Normioloissa Keski-Suomen Osuuspankin toimialueella järjestetään vuoden mittaan useita erilaisia lasten Hippo-kisoja ja -tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen ja toimijoiden kanssa. Liikutamme näin yhdessä tuhansia keskisuomalaisia lapsia perheineen. Yksinkertaistettuna yhteistyö tarkoittaa, että speksit sovitaan yhdessä, seura toteuttaa ja pankki maksaa tapahtumajärjestelyt.

Hippo-hiihdot ja Hippo-kesäkisat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kisoja eri lajien parissa, joissa jokainen osallistuja palkitaan mitalilla. Urheiluseurojen järjestämien Hippo-tapahtumien, kuten erilaisten leirien, koulujen tai turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

  • Päästäkseen mukaan Hippo-tapahtumiin tulee ilmoittautua ennakkoon.
  • Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tämän sivun alareunan haitareiden kautta.

Seuraa meidän somea tai vieraile täällä

Julkaisemme Hippo-tapahtumien tiedot tällä verkkosivulla. Kerromme tapahtumista myös pankin Facebook-sivulla. Hippo-kisoille teemme myös aina aktiivisen Facebook-tapahtuman.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on sekä meille että järjestävälle seuralle tärkeää. Kisaaminen on lapsista kivaa. Kannustus- ja huoltojoukoissa viihtyy koko perhe. Jos olette samaa mieltä, olette oikeassa paikassa ja lämpimästi tervetulleita mukaan. Nähdään!

Hippo.fi – ota vähän hipommin!

Uudistuneet Hippo-hahmot kavereineen löydät nyt myös uuden ilmeen saaneelta verkkosivulta. Hannan, Henrin ja Hillen seurassa ei ole koskaan tylsää. Sivulta löydät tehtäviä, pelejä, leikkejä ja satuja. Sivulle kootaan aikanaan myös koko valtakunnan kaikki Hippo-tapahtumat. Kurkkaa ihmeessä!

Halataan, kun tavataan

Hanna Hippo on kaikkien kaveri. Hanna tykkää halauksista ja jos sinäkin tykkäät, niin sinun on lupa Hannaa tavatessasi halata. Hannan kanssa on mukava heittää vaikka ylävitoset tai ottaa kaverikuva. Kysy siis rohkeasti, kun Hanna Hipon tapaat - kaverikuva onnistuu aina kun tilanne sen sallii.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Toivottaa Hanna Hippo, OP Keski-Suomen väki ja urheiluseurojen toimitsijat

Hippo-kesäkisat Kesäkisat 2022

Hippo-kesäkisat Äänekoskella 21.9.2022

Järjestämme yhdessä Äänekosken Urheilijoiden kanssa Hippo-kesäkisat keskiviikkona 21.9.2022 klo 17.00 alkaen. Kisat pidetään uudistuneella Äänekosken liikuntapuiston stadionilla. 

Kisoissa sarjat ja lajit 2010-2018 syntyneille tytöille ja pojille. Ilmoittautuminen vain ennakkoon su 18.9. mennessä Äänekosken urheilijoiden nettisivuilla. Ilmoittautumislomakkeen löydät heti etusivulta. 

Tervetuloa mukaan kisaamaan ja kannustamaan koko perheen voimin!

Hippo-kesäkisat Laukaassa 1.9.2022

Laukaan Hippo-kesäkisat pidettiin Vihtavuoren liikuntapuistossa torstaina 1.9.2022. Mukana oli noin 120 kisailijaa. Kisat menivät hienosti eikä pienet sadekuurotkaan haitanneet. Kisat järjestettiin yhteistyössä Vihtavuoren Pamauksen kanssa. 

Kiitos kaikille osallistujille, huoltojoukoille ja järjestäjille! 

Kisatulokset löydät alta:

Juoksu

Pallonheitto

Iloisin terveisin, Hanna Hippo, OP Keski-Suomen ja Vihtavuoren Pamauksen väki

Hippo-kesäkisat Jyväskylässä 28.6.2022

Jyväskylän perinteiset Hippo-kesäkisat järjestettiin Harjun stadionilla ti 28.6. Mukana oli noin 500 innokasta kilpailijaa. Kisojen onnistuneesta läpiviennistä vastasi tänäkin vuonna kokeneet Jyväskylän Kenttäurheilijoiden talkoolaiset. 

Stadionilla nautittiin kisapäivänä helteisestä kesäkelistä, nähtiin upeita urheilusuorituksia, jaettiin mitaleita ja tuuleteltiin palkintokorokkeella. Hanna Hippo sai hurjan määrän iloisia halauksia.

Iso kiitos kaikille mukana olleille – kilpailijoille, huoltajille, kannustajille ja toimitsijoille!

Kisoissa oli sarjat ja lajit, 3–11-vuotiaille tytöille ja pojille.

Hippo-tapahtumat Suunnistuskoulut Jyväskylässä ja Saarijärvellä

Moro!

Erilaisia Hippo-tapahtumia, kuten leirejä, kouluja ja turnauksia seurat järjestää tilanteen mukaan.

Hippo-suunnistuskoulut

Hippo-suunnistuskouluissa lapset pääsevät opettelemaan suunnistamisen jaloa taitoa ohjatusti ja turvallisesti. Osallistujille on luvassa liikunnan riemua monipuolisten harjoitusten kautta. Toisten kanssa yhdessä toimien myös sosiaaliset taidot vahvistuu ja ryhmähenki kasvaa. Pankki tukee toimialueensa seuroja maksamalla Hippo-suunnistuskoulujen opetusmateriaalit. 

Suunta Jyväskylän Hippo-suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulun harjoitukset alkavat jälleen keväällä 2022.

Saarijärven Pullistuksen Hippo-suunnistuskoulu

Saarijärven Pullistuksen Hippo-suunnistuskoulu alkaa toukokuussa 2022.

Hippo-hiihdot ja -hiihtokoulu Talven 2022 hiihdot!

Hippo-hiihdot

Haluamme kannustaa lapsia liikkumaan ja siten järjestimme perheiden iloksi omatoimiset Hippo-hiihdot 27.2.-13.3.2022. Lapset perheineen saivat hiihtää omatoimisesti ja turvallisesti valitsemassaan maastossa, ja osallistuja valitsi itse myös hiihtämänsä matkan sekä hiihtotyylin. 

Omatoimisiin Hippo-hiihtoihin osallistui yhteensä 318 lasta. Kaikille osallistujille lähetettiin Hippo-mitali ja diplomi.

Ski Jyväskylän Hippo-hiihtokoulu

Hiihtokoulu perheen pienimmille hiihdettiin tammi-helmikuussa 2022!