Hanna Hippo kutsuu mukaan!

Hanna Hippo kutsuu mukaan tapahtumiin ja kannustaa kaikkia reippailemaan ihan joka päivä.

Nyt on hippomainen meininki! Perinteiset Hippo-kesäkisat kutsuu jälleen mukaan Harjun stadionille! Hippo-kesäkisat järjestetään tiistaina 29.6. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät alhaalta Hippo-kesäkisat kohdasta. Hanna Hippo toivottaa kaikki lapset mukaan liikkumaan!

Lämmintä ja iloista kesää!

Terveisin, Hanna Hippo ja koko OP Keski-Suomen väki

Hippo-kisat ja -tapahtumat yhteistyössä seurojen kanssa

Normioloissa Keski-Suomen Osuuspankin toimialueella järjestetään vuoden mittaan useita erilaisia lasten Hippo-kisoja ja -tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen ja toimijoiden kanssa. Liikutamme näin yhdessä tuhansia keskisuomalaisia lapsia perheineen. Yksinkertaistettuna yhteistyö tarkoittaa, että speksit sovitaan yhdessä, seura toteuttaa ja pankki maksaa tapahtumajärjestelyt.

Hippo-hiihdot ja Hippo-kesäkisat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kisoja eri lajien parissa, joissa jokainen osallistuja palkitaan mitalilla. Urheiluseurojen järjestämien Hippo-tapahtumien, kuten eirlaisten leirien, koulujen tai turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

  • Päästäkseen mukaan Hippo-tapahtumiin tulee ilmoittautua ennakkoon.
  • Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tämän sivun alareunan haitareiden kautta.

Seuraa meidän somea tai vieraile täällä

Julkaisemme Hippo-tapahtumien tiedot tällä verkkosivulla. Kerromme tapahtumista myös pankin Facebook-sivulla. Hippo-kisoille teemme myös aina aktiivisen Facebook-tapahtuman.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on sekä meille että järjestävälle seuralle tärkeää. Kisaaminen on lapsista kivaa. Kannustus- ja huoltojoukoissa viihtyy koko perhe. Jos olette samaa mieltä, olette oikeassa paikassa ja lämpimästi tervetulleita mukaan. Nähdään!

Hippo.fi – ota vähän hipommin!

Uudistuneet Hippo-hahmot kavereineen löydät nyt myös uuden ilmeen saaneelta verkkosivulta. Hannan, Henrin ja Hillen seurassa ei ole koskaan tylsää. Sivulta löydät tehtäviä, pelejä, leikkejä ja satuja. Sivulle kootaan aikanaan myös koko valtakunnan kaikki Hippo-tapahtumat. Kurkkaa ihmeessä!

Halataan, kun tavataan

Hanna Hippo on kaikkien kaveri. Hanna tykkää halauksista ja jos sinäkin tykkäät, niin sinun on lupa Hannaa tavatessasi halata. Hannan kanssa on mukava heittää vaikka ylävitoset tai ottaa kaverikuva. Kysy siis rohkeasti, kun Hanna Hipon tapaat - kaverikuva onnistuu aina kun tilanne sen sallii.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Toivottaa Hanna Hippo, OP Keski-Suomen väki ja urheiluseurojen toimitsijat

Hippo-hiihdot Peukut pystyyn talvelle 2022!

Tervehdys!

Hippo-hiihtoja järjestetään pankin toimialueella Keski-Suomessa yleensä helmi-maaliskuulla. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit julkaistaan tässä sitä mukaan, kun hiihtojen päivämäärät saadaan seurojen kanssa sovittua, yleensä tammi-helmikuussa.

HUOMIO
Talvella 2021 ei kisoja järjestetty. Pidetään kaikki peukut ja pottuvarpaat pystyssä - toivotaan yhdessä, että talvella 2022 päästään taas turvallisesti kisaamaan Hippo-hiihtojen merkeissä!

Hippo-kesäkisat Jyväskylän Harjulla tavataan 29.6.!

Hippo-kesäkisat, Jyväskylä tiistaina 29.6.

Totta se on! Jyväskylän Hippo-kesäkisat kutsuu jälleen mukaan Harjun stadionille tiistaina 29.6. Kisojen avajaiset klo 11.45 ja lajit alkaa klo 12.00. Mukaan mahtuu 400 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki osallistujat palkitaan hienolla osallistujamitalilla ja lajeittain kolme parasta palkitaan vielä sijamitalein.

* Ilmoittautujille huomioksi, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy ma 21.6. klo 23.59. Ei jälki-ilmoittautumisia.

* Huomioitava myös, että Harjun stadionin yhteydessä ei ole parkkitilaa. Keskustan parkkitalot on kävelymatkan päässä. Läheltä
kannattaa tulla pyörällä tai kävellen. 

Sarjat ja lajit, 3-11-vuotiaat tytöt ja pojat

*Juoksu 
20 m 2018-2017
40 m 2016-2015
60 m 2014-2010

* Pituushyppy 2018-2010

* Heitto
Pallonheitto 2018-2015
Turbokeihäs 2014-2010

Ilmoittaudu tästä

Kisapäivän ohjeistus - tutustu etukäteen! (pdf)

Hippo-kesäkisojen Facebook tapahtuma - tule mukaan! 


Harjun stadionilla tavataan!

Kisapäivälle on tilattu aurinkokelit. Muista varata oma vesipullo mukaan. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Kisojen onnistuneesta läpiviennistä vastaa tänäkin vuonna kokeneet Jyväskylän Kenttäurheilijoiden talkoolaiset. Iso kiitos hyvästä yhteistyöstä jälleen kerran!

Tervetuloa mukaan kisahumuun - kisaamaan ja kannustamaan!
Iloisin terveisin, Hanna Hippo, OP Keski-Suomen ja Jyväskylän Kenttäurheilijoiden väki

Hippo-tapahtumat Suunnistuskoulut Jyväskylässä ja Saarijärvellä

Moro!

Erilaisia Hippo-tapahtumia, kuten leirejä, kouluja ja turnauksia seurat järjestää tilanteen mukaan.

Hippo-suunnistuskoulut

Hippo-suunnistuskouluissa lapset pääsevät opettelemaan suunnistamisen jaloa taitoa ohjatusti ja turvallisesti. Osallistujille on luvassa liikunnan riemua monipuolisten harjoitusten kautta. Toisten kanssa yhdessä toimien myös sosiaaliset taidot vahvistuu ja ryhmähenki kasvaa. Pankki tukee toimialueensa seuroja maksamalla Hippo-suunnistuskoulujen opetusmateriaalit. 

Suunta Jyväskylän Hippo-suunnistuskoulu

Jyväskylässä Hippo-suunnistuskoululaiset kokoontuvat keväällä 6 ja syksyllä 4 kertaa, aloitus maanantaina 10.5. klo 18. 

Saarijärven Pullistuksen Hippo-suunnistuskoulu

Saarijärven Hippo-suunnistuskoulu alkaa touko- tai kesäkuussa.