Hanna Hippo kutsuu mukaan!

Hanna Hippo kutsuu mukaan tapahtumiin ja kannustaa kaikkia reippailemaan ihan joka päivä.

Hippo-kisat ja -tapahtumat yhteistyössä seurojen kanssa

Keski-Suomen Osuuspankin toimialueella järjestetään vuoden mittaan useita erilaisia lasten Hippo-kisoja ja -tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen ja toimijoiden kanssa. Liikutamme näin yhdessä tuhansia keskisuomalaisia lapsia perheineen. Yksinkertaistettuna yhteistyö tarkoittaa, että speksit sovitaan yhdessä, seura toteuttaa ja pankki maksaa tapahtumajärjestelyt.

Hippo-hiihdot ja Hippo-kesäkisat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kisoja eri lajien parissa, joissa jokainen osallistuja palkitaan mitalilla. Urheiluseurojen järjestämien Hippo-tapahtumien, kuten erilaisten leirien, koulujen tai turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

  • Päästäkseen mukaan Hippo-tapahtumiin tulee ilmoittautua ennakkoon.
  • Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tämän sivun alareunan haitareiden kautta.

Seuraa meidän somea tai vieraile täällä

Julkaisemme Hippo-tapahtumien tiedot tällä verkkosivulla. Kerromme tapahtumista myös pankin Facebook-sivulla. Hippo-kisoille teemme myös aina aktiivisen Facebook-tapahtuman.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on sekä meille että järjestävälle seuralle tärkeää. Kisaaminen on lapsista kivaa. Kannustus- ja huoltojoukoissa viihtyy koko perhe. Jos olette samaa mieltä, olette oikeassa paikassa ja lämpimästi tervetulleita mukaan. Nähdään!

Hippo.fi – ota vähän hipommin!

Uudistuneet Hippo-hahmot kavereineen löydät nyt myös uuden ilmeen saaneelta verkkosivulta. Hannan, Henrin ja Hillen seurassa ei ole koskaan tylsää. Sivulta löydät tehtäviä, pelejä, leikkejä ja satuja. Sivulle kootaan aikanaan myös koko valtakunnan kaikki Hippo-tapahtumat. Kurkkaa ihmeessä!

Ihastuttavat Hipot seikkailevat myös Spotifyssa.

Halataan, kun tavataan

Hanna Hippo on kaikkien kaveri. Hanna tykkää halauksista ja jos sinäkin tykkäät, niin sinun on lupa Hannaa tavatessasi halata. Hannan kanssa on mukava heittää vaikka ylävitoset tai ottaa kaverikuva. Kysy siis rohkeasti, kun Hanna Hipon tapaat - kaverikuva onnistuu aina kun tilanne sen sallii.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Toivottaa Hanna Hippo, OP Keski-Suomen väki ja urheiluseurojen toimitsijat

Seurat järjestävät erilaisia Hippo-tapahtumia, kuten leirejä, kouluja ja turnauksia tilanteen mukaan. 

Hippo-perheseikkailu

Tervetuloa Hippo-perheseikkailuun Nenäinniemen kouluun Jyväskylään torstaina 25.4. klo 17.00-18.30!

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua koko perheen voimin suunnistukseen kolmen erilaisen puuhapisteen kautta. Tapahtuman kesto on noin 1,5-2 tuntia, jonka aikana on mahdollisuus vapaasti kiertää puuhapisteillä omaan tahtiin. Tapahtuma on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suunta Jyväskylän kanssa.

Tervetuloa seikkailemaan suunnistuksen maailmaan!

Hippo-pesiskoulu

Tervetuloa maksuttomaan Hippo-pesiskouluun!

Hippo-pesiskoulussa lapset pääsevät tutustumaan pesäpalloon. Hippo-pesiskoulut on tarkoitettu 5-10-vuotiaille lapsille. Pesiskoulu on osallistujille maksuton ja se järjestetään neljä kertaa kesän aikana Lievestuoreen keskuskentällä.

Pesiskoulujen ajankohdat:

  • Tiistai 21.5. klo. 17.30
  • Tiistai 28.5. klo. 17.30
  • Tiistai 4.6. klo. 17.30
  • Tiistai 11.6. klo. 17.30

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 30.4.2024.

Hippo-pesiskoulu järjestetään yhteistyössä Kisapurren Pesiksen kanssa.

Hippo-suunnistuskoulut

Hippo-suunnistuskouluissa lapset pääsevät opettelemaan suunnistamisen jaloa taitoa ohjatusti ja turvallisesti. Osallistujille on luvassa liikunnan riemua monipuolisten harjoitusten kautta. Toisten kanssa yhdessä toimien myös sosiaaliset taidot vahvistuu ja ryhmähenki kasvaa. Pankki tukee toimialueensa seuroja maksamalla Hippo suunnistuskoulujen opetusmateriaalit. 

Hippo-suunnistuskoulu Jyväskylässä

Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu 6.5.2024 alkaen maanantaisin klo 18.00-19.15.

Hippo-suunnistuskoulussa on monipuolista suunnistuksellista toimintaa 6-16-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen. Toiminnan tavoitteena on suunnistustaidon kehittäminen. Harjoitukset ovat Jyväskylässä ja Jyväskylän lähiseudulla.

Jyväskylän Hippo-suunnistuskoulu järjestetään yhteistyössä Suunta Jyväskylän kanssa.

Hippo-suunnistuskoulu Muuramessa

Muuramen Rastin järjestämässä Hippo-suunnistuskoulussa ohjauskertoja on kolme ja lisäksi erikseen ilmoitettavia harjoituksia ja etätehtäviä.

  • 15.5. klo18.00-19.00 Mäkelänmäen koulun piha
  • 29.5. klo18.00-19.00 Riihivuoren yläasema
  • 5.6. klo18.00-19.00 Isolahden koulun piha

Hippo-suunnistuskoulu Saarijärvellä

Saarijärven Pullistuksen Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloitteleville ja jo lajia harrastaneille 2-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Suunnistuskoulussa opetellaan luonnossa liikkumista ja suunnistuksen perustaitoja, kuten karttamerkkejä, kartan suuntaamista, kompassin käyttöä sekä helppoja reitinvalintoja.

Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu 18.4. alkaen vaihtelevissa paikoissa lähellä Saarijärven keskustaa.

Hippo-kesäkisat Kesäkisat 2024

Hippo-kesäkisojen merkeissä kisataan jälleen kesällä 2024. Tiedotamme kisoista täällä sekä pankin sosiaalisen median kanavissa.

Hippo-hiihdot ja -hiihtokoulu Talven 2024 hiihdot!

Tiedotamme täällä tulevista hippo-hiihdoista!

Jyväskylän Hippo-hiihdot su 3.3.2024

Järjestimme yhteistyössä Ski Jyväskylän kanssa perinteiset Hippo-hiihdot Jyväskylässä sunnuntaina 3.3. Vaajakosken liikuntapuistossa (Urheilutie 36, 40800 Vaajakoski).

Jokainen hiihtäjä sai maalissa osallistujamitalin, ja kunkin sarjan kolme parasta hiihtäjää palkittin kulta-, hopea- ja pronssimitalein.

Laukaan Hippo-hiihdot la 9.3.2024

Laukaan perinteiset Hippo-hiihdot järjestettiin yhteistyössä Vihtavuoren Pamauksen kanssa Vihtavuoren liikuntapuistossa.

Jokainen osallistuja palkittiin Hippo-mitalilla ja sarjoittain kolme parasta sijamitalein.

Saarijärven Hippo-hiihdot la 16.3.

Saarijärven Hippo-hiihdoissa kisattiin lauantaina 16.3. Kusiaismäen hiihtokeskuksessa. 

Jokainen osallistuja palkittiin Hippo-mitalilla ja sarjoittain kolme parasta sijamitalein.

Kisat järjestettiin yhteistyössä Saarijärven Pullistuksen kanssa. Kiitos kaikille osallistujille!

Hippo-luistelukoulu viikoilla 36-39

Tervetuloa OP Keski-Suomen ja Jyväskylän Taitoluisteluseuran järjestämään Hippo-luistelukouluun, jossa opetellaan ja harjoitellaan perusluistelutaitoja.

Luistelukoulut on suunnattu kaikille lapsille ja mukaan saa tulla kaikille neljälle kerralle tai silloin kun ehdit. Hippo-luistelukoulu on osallistujalle täysin maksuton tapa aloittaa uusi harrastus. 

Luistelukoulut järjestetään kilpahallilla viikoilla 36-39.

Lähde Hippojen mukaan seikkailemaan jäälle!